Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-332 από 332.
-
εκανα UPTADE την 3.22 στο REDMI 1S και λειπουν η εφαρμογες mikey και Authenticator εχει καποιος το ιδιο προβλημα?
-
Unbrick redmi 1 s
ΜήνυμαΣε ευχαριστω φιλε για το ενδιαφέρον (αν και το εστειλα κινα σημερα) ελπιζω να βρεθει κατι για να υπαρχει ενας οδηγος στο φορουμ σε οποιον το χρειαστει
-
Unbrick redmi 1 s
ΜήνυμαΠαράθεση από bilakos10: “Το πρόβλημα πώς προέκυψε; Πέρασες rom που ήταν για άλλο κινητό ή εμφανίστηκε από μόνο του;” εβαλα το swap 2 για την μνημη με βαση εναν οδηγο που βρήκα δουλευε κομπλε μεχρι που εκανα ενα reboot ενω το ειχα συνδεμενο στο pc και απο τοτε τελος
-
Unbrick redmi 1 s
ΜήνυμαΠαράθεση από bilakos10: “Όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή μήπως το δείχνει σαν Qualcomm device;” οχι μου το βλεπει σαν 9 σκληρους δισκους απο τους οποιους μονο ο ενας μπορει να χρησιμοποιηθει με χωριτικοτιτα περιπου 65mb και περιεχει 2 φακελους image και verinfo
-
Unbrick redmi 1 s
ΜήνυμαΔυστυχως δεν ανοιγει καν, ουτε καν στο λογοτυπο της ΜΙ η μονη λυση ηταν απο οτι φενεται επιστροφη στην κινα για επισκευη
-
Unbrick redmi 1 s
ΜήνυμαΑυτους τους οδηγους τους βρηκα και εγω αλλα δυστυχως ειναι για το redmi και οχι για redmi 1s (μαλλον)
-
Unbrick redmi 1 s
Μήνυμαγεια σας μηπως ξερει κανεις πως κανεις Unbrick το redmi 1s ?οσο και να εψαξα στο google βρηκα μονο οδηγους για το redmi . ευχαριστω
-
καλημερα! ξερει κανενας αν αυτο xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Unbrick-Tool/#description δουλεβει και στο Xiaomi Hongmi 1s ?
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από stefanos1985: “redrice 1s να την εβγαλα απο οτι ειδα σε ξενα φορουμ καταφερα να το κανω hard brick :/” hard brick , δεν νομίζω, έχεις προβληματικά ή καμμένα εξαρτήματα ? Soft Brick , Αν έχεις recovery λύνεται σε τι κατάσταση είναι τώρα η συσκευή σου ? ” δεν ανοιγει καν ουτε στο logo τις mi ουτε recovery τα μονα σημεια ζωης ειναι οταν το συνδεω με pc το βλεπει σαν 6 δισκους που οι 5 χρειαζοντε φορματ λεει και ο ενας εχει 2 φακελους μεσα τον verinfo kai to image
-
Παράθεση από alfagamma: “Παράθεση από stefanos1985: “redrice 1s να την εβγαλα απο οτι ειδα σε ξενα φορουμ καταφερα να το κανω hard brick :/” Δοκίμασες να το συνδεσεις παλι και να προσπαθησεις να το ανοιξεις οσο ειναι συνδεδεμενο?” ναι παλι τιποτα
-
redrice 1s να την εβγαλα απο οτι ειδα σε ξενα φορουμ καταφερα να το κανω hard brick
-
παιδες ΒΟΙΘΕΙΑ!!!!! εκανα μια βλακεια μαλλον.εκανα rebot στο κινητο ενω το ειχα συνδεμενο στο pc οταν πηγε να ανοιξει στο pc μου εβγαλε 6-7 μοναδες δισκου..το αποσυνδεσα και πλεον δεν ανοιγει καν το τηλεφωνο ο ενας Δισκος εχει χωριτικοτιτα 63.9 Μb και εχει μεσα 2 φακελους με ονομα image και verinfo