Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 224.

• Αυθεντικά Xiaomi

ev3rflow - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

htt_ps://www.youtube.com/watch?v=IZ1PKY9bbEQ απλά βγάλε τη (_)

• xiaomishop

Μήνυμα

3 Departed Facility in TRIESTE - ITALY TRIESTE - ITALY 18:41

• xiaomishop

Μήνυμα

@martzicadespell Ευχαριστώ για τα DHL! Λογικά Φιλελλήνων με βολεύει εμένα! Άντε να δούμε!!! Πολύ θα ήθελα να το παραλάβω αύριο ή μεθαύριο γιατί από Δευτέρα πίσω στη δουλειά και θέλω να το σετάρω και να το ευχαριστηθώ λιγάκι!

• xiaomishop

Μήνυμα

@martzicadespell Άντε με το καλό και καλορίζικο! Eμένα έφυγε σήμερα από Τεργέστη! Χμμμ να κάνει άραγε παραδόσεις η DHL Σάββατο;

• Αυθεντικά Xiaomi

Μήνυμα

Εν αναμονή της παραγγελίας μου που έρχεται από Τεργέστη μεριά, έψαχνα τρόπους για να επαληθεύσω την αυθεντικότητα του Note μου όταν έρθει με το καλό. Έπεσα λοιπόνν πάνω σε έναν τυπάκο στο youtube ο οποίος αναφέρεται σε μια εφαρμογή που έβγαλε η Χiaomi για τον έλεγχο της αυθεντικότητας των συσκευών. Το link που αναφέρει είναι αυτό . Κατεβάζεις μια εφαρμογή, την τρέχεις και σου λέει αν είναι αυθεντικό το τηλέφωνό σου. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Υ.Γ. το youtube video (έχει και υπότιτλους): youtube.c…

• redmi note

ev3rflow - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Ενημερωτικά εγώ απλά πόσταρα το link, δεν το έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο προϊόν.

• redmi note

ev3rflow - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Υπάρχει ένα ζητηματάκι με τα links. >>Αυτό<< θα πρέπει να δουλεύει

• xiaomishop

Μήνυμα

Παράθεση από martzicadespell: “Φίλε @ev3rflow η αποστολή ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα από Τεργιέστη. Πολύ πιθανόν να είχαν πολλές παραγγελίες στο eu warehouse και γι αυτο να καθυστέρησε. Λογικά αύριο θα είναι Αθήνα. Θα σε ξαναενημερώσω για την πορεία. Πάντως να ξέρεις ότι το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μου απάντησε στα μηνύματα που έστειλα με μέσο όρο αναμονής 30'.” Καταρχήν ευχαριστώ που με θυμήθηκες! Κατά δεύτερον, δεν κρατήθηκα και έκανα ήδη και εγώ παραγγελία!!! Redmi Note + Tempered Glass + …

• Xiaomi Mi4 VS OnePlusOne

Μήνυμα

Θεωρώ ότι ξεχνάτε κάτι σημανικό... Η OnePlus έχει μόνο ένα τηλέφωνο να υποστηρίξει και ακόμα και με ένα τηλέφωνο τα έκανε πλανήτες σε χιλιάδες άτομα με την τακτική της και τις καθυστερήσεις της. Από την άλλη μεριά, η συνεργασία που έχει με Cyanogen είναι στα θετικά της αλλά δείχνει και μια εξάρτηση για την ώρα... Επειδή τα specs σε high end τηλέφωνα δεν έχουν μεγάλες διαφορές, εν τέλει αγοράζεις design και support. Εγώ μάλλον θα περίμενα το Mi4 να ρίξει την τιμή του και μέχρι τότε θα "βολευόμουν…

• xiaomishop

Μήνυμα

Παράθεση από martzicadespell: “Σε συζήτηση που είχα με μέλος (ας αναφερθεί ο ίδιος αν επιθυμεί) μου πρότεινε αυτό το site και σήμερα το πρωι το παρήγγειλα. Μπορώ να πω ότι έχουν αμεση ανταπόκριση στα ερωτήματα και η κινηση της παραγγελιας ειναι πολυ ικανοποιητικη ως τωρα. Μολις το παραλαβω θα ξαναποστάρω να σου πω.” Καταρχήν ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση! Επειδή το έχω ψάξει αρκετά, το σημαντικό για μένα είναι να αποφύγω το τελωνείο. Θεωρώ ότι είναι δώρο άδωρο να πας να γλιτώσεις ~30€ ευρώ, …

• xiaomishop

Μήνυμα

Βλέποντας τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει τώρα τελευταία κάποιο συμφορουμίστες με τις παραγγελίες από merimobiles, έχει φοβηθεί το μάτι μου και σκέφτομαι να πάω κατά xiaomishop.com μερια... Η αλήθεια είναι ότι είναι πιο τσιμπημένες οι τιμές (εμφανώς πιο τσιμπημένες...). xiaomishop_zps10a70300.jpg Να το μπουμπουνήσω έτσι; Έχει πάρει κανείς σας από εκεί;

• Redmi Note Accessories

ev3rflow - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Σκέφτηκα να μαζέψουμε γνώμες για τα διάφορα αξεσουάρ που έχετε αγοράσει σε ένα θέμα. Όποιος γράφει, αν μπορεί ας δίνει και ένα link μαζί με μια πολύ σύντομη αξιολόγηση αν είναι εύκολο. Προσωπικά ψάχνω για θήκες (δυστυχώς το merimobiles δε φαίνεται να έχει ποικιλία) και γνώμες για tempered glass(το οποίο φαίνεται να υπάρχει). Ως τώρα έχει βρει : Stand Window Leather Cover Case for Xiaomi Redmi Note Red Rice Note Hongmi Note | eBay Newest Luxury Holster Silk pattern Stand Flip case for Xiaomi Hong…

• Παράθεση από SomniusX: “εάν είσαι καπιτάλας να έχεις 2η γραμμή, τώρα αν είσαι ελεύθερος έως mid-range επαγγελματίας, νταξ ρε παιδιά, αφού σας αρέσει να πληρώνετε πάγια, εμείς πάμε πάσο.. εγώ μια ζωή είτε ως free lancer είτε ως υπάλληλος είτε ως επιχειρηματίας, ποτέ δεν είχα 2ο τηλέφωνο.. ένα να με βρίσκουν όλοι πάντα..” Υπάρχουν περιπτώσεις που επωφελούνται από περισσότερα του ενός τηλέφωνα και δεν είναι απαραίτητα επαγγελματίες. Θα δώσω για το τυπικό 2 παραδείγματα και μάλιστα χωρίς πάγια σύνδε…

• Ευχαριστώ tora33. Δεν έχω android συσκευή (ακόμα!) οπότε είμαι εντελως άσχετος! edit: Παράθεση από tora33: “Dolphin File Manager alternatives for Android Dolphin File Manager Alternatives for Android - AlternativeTo.net” w0w... Αυτό ΔΕΝ το περίμενα!!!

• Παιδιά θα κάνω την άσχετη ερώτηση του μήνα. Αν δε με απατά η μνήμη μου Dolphin λέγεται και ο file manager του KDE 4 ο οποίος λειτουργούσε και san browser... Να υποθέσω ότι ο εν λόγω dolphin δεν έχει καμία σχέση με αυτόν ε;;;

• Παράθεση από SomniusX: “γιατί ρε σιγά τέτοιο εργαλείο και δύ-καρτο παραπάει..” Εγώ θεωρώ ότι θα ήταν καλοδεχούμενο από πολλούς. Ας δίνεις μόνο στη Sim1 τη δυνατότητα για 4G και ας είναι η Sim2 2G. Παράθεση από GR_Macedon: “Κοίτα για έναν επαγγελματία που έχει 2 νούμερα, ένα προσωπικό και ένα επαγγελματικό, το να κουβαλάει 2 τηλέφωνα δεν λέει. Βέβαια σαν κάπου να πήρε το μάτι μου ότι οι πάροχοι μπορούν ή θα μπορούν να δίνουν 2 νούμερα σε μια κάρτα ή με γελάει το Αλτσχάιμερ;” Νομίζω κι εγώ το είχα…

• Καλά ούτως ή άλλως το πέρασα στα exceptions Κυρίως το ανέφερα μην τυχόν και το αντιμετωπίσει κάποιος άλλος και δεν ξέρει τι να κάνει.

• Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι, αλλά μου συνέβη πρώτη φορά σήμερα το μεσημέρι ... Όταν πήγα να μπω στο φόρουμ μου έβγαλε ότι έπρεπε να το βάλω σαν exception γιατί δεν αναγνωριζόταν το security certificate... Firefox v 31.0

• Πιστεύω ότι είναι στη διακριτική ευχέρια της εταιρίας να βγάλει αναβάθμιση για v6 μαζί με KitKat. Ψάχνοντας για τον MediaTek που φοράει το Νοte, ανακάλυψα ότι υπάρχουν εταιρίες πολύ χαμηλότερου βεληνεκούς που τον έχουν ήδη συνδιάσει με KitKat, άρα εικάζω ότι αν μπορούν να το κάνουν αυτές, σίγουρα μπορεί και η Χiaomi, πόσο μάλλον με τον 600άρι SD. Ευελπιστώ λοιπόν ότι η εταιρία θα εισακούσει τους οπαδούς ανα τον κόσμο και θα κάνει αυτό που περιμένουν όλοι να κάνει

• Προτείνω για τα ΕΛΤΑ να χρησιμοποιείτε καλύτερα το σύνδεσμο για φορητές συσκευές. Σε σχέση με το το προαναφερθέν, το συγκεκριμένο φαίνεται να είναι πιο ομαλό (τουλάχιστον η προσωιπική μου εμπειρία) και από υπολογιστή αλλά και από κινητό.