Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 224.
-
Πολλά μπράβο στην κοινότητα!!! Άντε του χρόνου με υπερδιπλάσια μέλη και φύγαμε για πρωτιά!!!!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από ev3rflow: “en.miui.com/forum.php?mod=redi…st&ptid=70095&pid=1346304” Πολύ καλό! :-)” Είπα να το ποστάρω κι εδώ
-
#2251 mirechtheion_zpsd0a0ad22.png
-
Έγινε και το share στo fb από εμένα.
-
Οι αλήθεια είναι ότι για να κερδίσουν ένα miband έκαναν ένα σκασμό άτομα εγγραφή αλλά μέχρι εκεί φτάνει το ενδιαφέρον τους... ΑΝ έμπαιναν στη διαδικασία να σκεφτούν ότι μια κοινότητα με αποδεδειγμένο πρεστίζ θα έχει πολύ μεγαλύτερη απήχηση στη Xiaomi (και στην κάθε Xiaomi), θα καταλάβαιναν ότι αυτός ο διαγωνισμός ήταν μόνο η αρχή... Ας μην αρχίσω περαιτέρω κακίες μέρες που είναι...
-
Ομολογώ ότι η συγκεκριμένη συσκευή με έχει βάλει στο γκριλ στους 150 βαθμούς και έχει αρχίσει να με ψήνει...
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από ev3rflow: “@caeser Επειδή έχω πολύ καιρό να βάλω νέα ρομ, ο κλασικός τρόπος με κατέβασμα και τρέξιμο απευθείας από το κινητό ισχύει ακόμα ε;” Εάν εννοείς το OTA, εγώ αποφεύγω να κατεβάσω απο το κινητό rom λόγω πιθανού lag της σύνδεσης και άρα "καταστροφής" της rom που εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους κατά την εγκατάστασή της. Πάντα κατεβάζω με το PC και την μεταφέρω στο κινητό, για τα περαιτέρω... Ωστόσο, εάν έχεις καλή σύνδεση και θέλεις να κατεβάσεις (την σωστή) …
-
Κανονικά πρέπει να πάνε αναλογικά με τον πληθυσμό της χώρα (προσπαθούμε να κοντραριστούμε με Ινδία και Ρωσία ffs!!!) Και η δική μου ψήφος καταχωρήθηκε, άντε καλή επιτυχία στην κοινότητά μας!!!
-
Όπως είχες πει κι εσύ στο παρελθόν και συμφωνώ μαζί σου, το πιο σημαντικό είναι η ρομ που θα έχεις στο κινητό να είναι αξιόπιστη και χωρίς "έντομα"! Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι η Xiaomi αυτή τη φορά θα είναι πολύ πιο συνεπής στα χρονοδιαγράμματά της γιατί, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, εμάς με τις λιγότερο premium συσκευές μας έχει αφήσει λίγο στην απέξω... Μου κάνει εντύπωση να πάμε απευθείας σε lollipop, αλλά θα είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη αν συμβεί και μάλιστα τόσο γρήγορα... Εν αναμ…
-
Μια διευκρίνηση αν είναι εύκολο... Επειδή Mi6 και αναβάθμιση έκδοσης andrοid είναι 2 διαφορετικά πράγματα, έχει γίνει γνωστό αν θα προβούν και στις προαναγγελμένες αναβαθμίσεις σε ΚΚ για τις συσκευές που ακόμα δεν τις έχουν λάβει ή αναμένεται θεωρητικά απευθείας μετάβαση σε lollipop;
-
Καλή αρχή στην κοινότητα ως προς τους διαγωνισμούς! Και καλή τύχη φυσικά σε όλους! Για κάποιους τα Χριστούγεννα θα έρθουν νωρίτερα
-
Βλέποντας αυτό αλλά και πολλά άλλα post για τα καινούργια Νexus (ομολογώ ότι έπαθα έναν μικρό έρωτα με το tablet), βλέπω ακόμα ότι τα xiaomi μας είναι πολύ πίσω όσον αφορά στα updates. Σίγουρα υπάρχουν κάποια από εσάς μια κουβέντα που είχε γίνει (νομίζω) στις αρχές καλοκαιριού για Αndroid L και λέγαμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια κουβέντα και ότι είναι αστείο να συζητάμε τέτοια πράγματα. Ε πλέον το Android L είναι γεγονός και μάλιστα με καινούργια σειρά Nexus. Παρότι και πάλι είναι θεωρητι…
-
Παράθεση από ktsak: “Επειδη σε ολες τις συσκευες πουεχω παρει μεχρι τωρα επωνυμες και μη εχω ασχοληθει με το GPS, εχω να πω το εξης : Το Redmi Note 3G ειναι η μονη "μη επωνυμη" συσκευη στην οποια δε χρειαστηκε να κανω καποια επιπολεον ρυθμιση, τρικ, η οτιδηποτε αλλο φανατστειτε και η οποια λειτουργησε και λειτουργει out of the box ΑΨΟΓΑ. Και λειτουργησε με οποιοδηποτε απο τα γνωστα η μη προγραμματα πλοηγησης. Λειτουργησε αμεσα και με ακριβεια, χωρις κανενα προβλημα. Αυτα απο μενα, για οποιονδηπο…