Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 60.
-
Βρες την από τις ρυθμίσεις > εφαρμογές και απενεργοποίησε την. Job's done.
-
Εγώ. Τόσο καιρό νόμιζα ότι η επανεκκίνηση το σβήνει, δε φαντάστηκα ότι απλά θέλει τόση πολλή ώρα...
-
Download Minimal ADB and Fastboot Tool (all versions) για να κατεβάσεις ένα πολύ μικρό πακέτο που περιέχει το adb και το fastboot command. Μέσα σε αυτό το φάκελο θα επικολλήσεις το twrp που θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Μετά πατάς swift + δεξί κλικ και επιλέγεις open pwershell window here. Εκεί γράφεις fastboot flash recovery xxxxxxx.img (όπου xxxxxxx το όνομα που έχει το αρχείο twrp που έκανες επικόλληση πιο πριν. Προσωπικά δεν εγκαθιστώ twrp ακόμα αλλά τρέχω (μια φορά γίνεται δε λν εγκαθίσταται) …
-
Με την έκδοση αυτή το play store έχει μενού μισά ελληνικά, μισά αγγλικά. Πχ no updates available. Το ίδιο και το μήνυμα εισερχόμενης κλήσης στο viber. Πιθανόν και σε άλλα...
-
Επίσης κάτι σημαντικό. Μπορούμε να κάνουμε με αυτόν τον τρόπο flash το magisk ή εξακολουθεί μετά να έχει θέματα bootloop και κατεστραμμενο data partition σε mi 10?
-
Μια χαρά σε mi 10, το έκανα με το παλιό 0623 twrp πάντα σε fastboot boot twrp χωρίς εγκατάσταση του.
-
Αυτή τη διαδικασία έκανα και εγώ. Wipe data σε twrp μέσω fastboot boot twrp.img, μετά έκανα boot σε fastboot και από εκεί πάλι boot το twrp και πλέον wipe data cache and art και flash την xrtv και μετά πάλι wipe cache και reboot to system.
-
Παράθεση από markito: “Νεα εφαρμογή contact and dialer με αναζήτηση ελληνικών στο πλάι Telegram: Contact @MiuiSystemUpdates Aπό Mi 9 Lite via Tapatalk ” Πώς ξεπερνάμε το can't install system app from unofficial channels χωρίς root? Ευχαριστούμε!
-
Επίσης στην ευρωπαϊκή ρομ (official) ακόμα και όλες οι εφαρμογές να απενεργοποιηθούν από autostart, αν έρεθι μια ειδοποίηση στο viber θα ξεκινήσει και θα έρθει ειδοποίηση, ενώ στην chinese rom τερματίζει από τη μνήμη αν δεν την κλειδώσεις ή λάθος κάνω;
-
Πάντως σε mi 10 (umi) το reboot απενεργοποιεί το κινητό μου και πρέπει να το ξανανάψω εγώ.
-
Δυστυχώς δε γλύτωσα το format data... Από το μηδέν πάλι αλλά χωρίς root δυστυχώς. Πέρασα όμως την XTRV greek rom!!! Απίστευτο πάντως πως το παλιό μου mi 6 ακόμα πάει σφαίρα, κρίμα που το πρόδωσε η μπαταρία στα χρόνια, ίσως το καλύτερο κινητό που είχα και έχω (ελαφρύ, βολικό, γρήγορο...) Για το magisk υπάρχει καμία λύση, κάτι που να μη μου καταστρέψει την data partition πάλι;
-
Πράγματι το έχω το magisk 21. Γιατί και με αυτό υπάρχει θέμα σε umi? Το twrp uninstaller zip δεν το διόρθωσε το πρόβλημα. Πάω σε rom dirty flash για αρχή....
-
Σε mi 10 κάνω επανεκκίνηση και μένει στο muiu 12 μετά από αρκετή ώρα ξανακάνει επανεκκίνηση και γράφει oops miui 12 has experienced a problem that prevented it fromm booting.... Try to rescue or exit. Το rescue ζητάει WiFi να ελέγξει για ενημερώσεις αλλά δεν υπάρχουν και έτσι μένουμε σε soft brick. Καμία ιδεα;;;; Έλεος κάπου.
-
Από ελληνικό skroutzομαγαζο λογικά παραεισαγωγη για Ευρώπη. Κλειδώνει από το flash tool με το fastboot rom αν επιλέξουμε flash and lock ή έχει άλλη διαδικασία; Αχρείαστο να είναι....
-
Θα γνωρίσει άραγε το mi 10 ένα stable twrp, custom roms και κανέναν custom kernel? Ξέρει κανένας τι γίνεται στην xiaomi ως προς την εγγύηση μετά το ξεκλείδωμα του bootloader και το root?
-
Παράθεση από gkalen: “@troullis2004 Αν έχεις κάποιο λινκ για το recovery δωσ'το , μπορεί να χρειαστεί .. Ακόμα δεν έχω εικόνα , ασαφές το τοπίο , άλλοι λένε Brick και δεν μπορούν να μπουν σε twrp , άλλοι μπαίνουν , όταν έχω σαφή εικόνα θα ενημερώσω ακριβώς .. Αυτό που λες για το πειραματικο twrp δεν έχω υπόψη μου ακόμα.. Αν έχεις λινκ ανέβασε το .. Μην κάνεις εγκατάσταση το twrp , προς το παρόν μείνε έτσι μέχρι να έχουμε νεώτερα .. Εγκατάσταση θα κάνεις όπως έκανες σήμερα .. Κατεβασμα της ρομ.. …
-
Παράθεση από gkalen: “@troullis2004 Έχεις περάσει xiaomi eu , δεν είναι ακριβώς ίδιο με την XTRV .. Anyway εχεις κάνει λάθος προσέγγιση από την αρχή .. Έπρεπε να φλασαρεις το twrp και όχι μόνο να κάνεις boot σε twrp .. Μετά κάνουμε format data για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σωστά .. Αν δεν έχεις κάνει αυτά τότε δεν προχωράς όπως πρέπει .. Στην περίπτωση σου θα κάνεις πάλι boot σε twrp και θα προχωρήσεις σε εγκατασταση της ρομ μέσα από το twrp και όχι μέσω του updater .. Αν δεν πας σωστά ως τό…
-
Πρόβλημα παιδιά, βοήθεια. Έχω Mi 10 (umi), έχω περάσει xiaomi.eu rom (ίδιο με αυτό), αλλά δε μπορώ να περάσω την αναβάθμιση από 20.10.30 beta σε 20.11.5 beta. Αυτό γιατί δε μπορώ να κάνω το twrp να ξεκλειδώσει την data partition. Βάζω τον κωδικό κλειδώματος που ζητάει αλλά είναι λάθος λέει. Σημείωση, δεν έχω αλλάξει το twrp από το εργοστασιακό, απλά τρέχω fastboot boot twrp.img χωρίς εγκατάσταση. Αν πάω να κάνω update από τον updater του κινητού στο μενού, μου λέει ότι θα κάνει επανεκκίνηση και …
-
Παράθεση από smitsos: “Σε mi6 έχει κανείς πρόβλημα; ” Τι πρόβλημα; Είχα με το GPS αλλά έφταιξε. Δες το ποστ μου πιο πριν.
-
Σε mi 6 οι εφαρμογές που κάνουν tracking δραστηριότητες έξω, όπως runkeeper, sport active κλπ δεν κλειδώνουν ποτέ τη θέση του GPS. Δοκίμασα εγκατάσταση ξανά, τίποτα. Επίσης, δε μένει αποθηκευμένη η αλλαγή σε supl.google.com σαν agps server όταν βγω από τις ρυθμίσεις agps. Καμία ιδέα; Λύθηκε με πολλές επανεκκινησεις και το fastergps.