Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 103.

• Εδώ είναι όλη η εγκατάσταση 136f36394fccce108ae59c629d33a91b.jpg132553967f3309b7e58076775524f232.jpg379966ec3e74f0a1641f46757f8db321.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “Καλό είναι την επόμενη φορά να βγάλεις φώτο, μπορεί αν υπάρχει πρόβλημα στην εγκατάσταση ” θα το ξανακάνω μετα ..... φώτο απο το twpr θα βγάλω με άλλο κιν? :p

• Είχε πέσει πριν 6-7 μήνες μια φορά .... αλλά δεν νομιζω να παίζει κάτι τετοιο γιατί κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση δουλεύει για λίγο και μετα πάλι στοπ =============== Ιαν 19th 2018, 12:31pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Καλύτερα να βάλεις φώτο από το μήνυμα που βγάζει στο TWRP, μπορεί να μην είναι τίποτα αλλά μπορεί και να είναι ” Μπαίνω κάνω το install... κάνει unpack,install κτλ και απλά το βγάζει σε κάποια σημεία αυτό....

• Πάω να βάλω το αποτύπωμα και δεν διαβάζει τίποτα.......... Πρέπει να κάνω επανεκκίνηση και εντωμεταξύ θα λειτουργησει για λίγο και μετά πάλι σταματάει να λειτουργεί...... Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει δίαφορα logs του συστήματος?

• Οκ, θα το δοκιμάσω... Πάντως αυτό το μήνυμα που έγραφε κατα την εγκατασταση της ρομ για το firmware δεν ειναι τιποτα;

• Λοιπόν.... το δοκίμασα τίποτα, πάλι έλεγε το ίδιο μήνυμα ("unmount of /firmware failed ; no such volume"), βέβαια η εγκατάσταση συνεχίζει κανονικά και αφού τελειώνει το fignerprind μια πιάνει δέκα δεν πιάνει . Παίζει καμία ιδέα;

• ok,θα το δοκιμάσω και ενημερώνω

• όχι ελληνικά έχω.... πρέπει να το γυρίσω σε αγγλική;

• Μετά την τελευταία ενημέρωση το δακτυλικό αποτύπωμα δεν μου δουλέυει. Δοκίμασα να την ξαναβάλω δεν άλλαξε κάτι. Wipe dalvik cache έκανα, Fresh install έκανα. Αυτό πάντως που παρατήρησα είναι ότι όταν κάνω install τη ρομ λέει σε κάποια σημεία "unmount of /firmware failed ; no such volume". Γνωρίζει κάποιος κάτι;

• ok, ευχαριστώ , επίσης ξέρουμε πότε θα βγει το miui 9 stable?

• Όπως λέει και ο τίτλος δεν μπορώ να κάνω backup με το pc suite. Κάθε φορά που παώ να κάνω απλά μου λέει απέτυχε. έχει τη ρομ Xtrv 7.11.30. Επίσης αυτό δεν γίνεται γινόταν εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Θέλω να του κάνω επαναφορά και παλεύω με το backup .... με twpr θα γίνει backup? Επίσης ξέρει κανείς πότε θα βγεί η stable με miui 9 για το redmi 3 pro?

• Υ.Γ. το ξέρω ότι από τη στιγμή που είναι beta θα υπάρχουν bug, απλά ενημερώνω Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με την αναβάθμιση σε miui9 όλα είναι κομπλέ μπαταρία, απόδοση κτλ αλλά μόλις ανακάλυψα ένα bug. Όταν έχει ενεργοποιηθεί το κλείδωμα εφαρμογών και πάω να ανοίξω μια από τις κλειδωμένες εφαρμογές μου πετάει μια λευκή εικόνα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα εκτός από το να πατήσω το power button για επανεκκίνηση . Μόλις κλείσω το κλείδωμα εφαρμογών όλα είναι πάλι κομπλέ f3ac6fef3e5c1ebe643e415dccf90e3e.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα σου έλεγα περίμενε να βγει stable miui 9 και κάνε wipe για clean install την xtrv Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

alex92NA - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Αν θες να γίνεις root φυσικά! :)” Ωραία Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια . Θα το κάνω το απόγευμα και ο θεός βοηθός Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ πολύ :), δούλεψε έτσι . Θα ξανακάνω ινσταλ τη ρομ και wipe και βλέπουμε . Ερώτηση , το supersu να το βάλω ? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι, πατάω recovery και μπαίνει στη ρομ κατευθείαν. Έχω δοκιμάσει και στην επανεκκίνηση να πατήσω recovery και μέσα από το updater Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

alex92NA - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν αποκλείεται να υπάρχει και κάποιο bug, αλλά δες πρώτα αυτό ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 Αν δεν διορθωθεί η κατάσταση μάλλον πας για άλλη ρομ, αν θυμάμαι καλά είχες κάνει ήδη factory reset και έχεις πάλι τα ίδια.” Πήγα να μπω σε recovery για να κάνω την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξανά εγκατάσταση της ρομ αλλά δεν έμπαινε με τίποτα σε recovery mode . Δοκίμασα από τις ρυθμίσεις του κινητού αλλά δεν έφτιαξε τίποτα …

• Όχι δεν το έχω κάνει ακόμα απλά ήλπιζα μην υπάρχει τρόπος να το γλυτώσω Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ξέρω τη δουλειά του απλά το θέμα είναι ότι παίρνει πρωτοβουλίες και δεν μου αρέσει . Δηλαδή, άπαξ και πατηθεί δεν θα παίρνω μυνήματα , κολανε τα δεδομένα και πρέπει να τα κλείσω 5-6 φορές για να μπορέσω να μπω , δεν χτυπάει τίποτα από ήχους,ούτε ξυπνητήρι ούτε τηλ , η μπαταρία τελειώνει σαν να μην υπάρχει αύριο και κλείνει και μερικές εφαρμογές που δεν είναι να κλείνουν (kaapersky κτλ) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk