Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 103.
-
+1 ακόμα από subzero Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 και από μένα για σήμερα Subzero Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+2 από subzero Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είμαστε Ν.1 πάμε δυνατά !!! Αλλη μία από εμένα για σήμερα Alex92NA Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Jinthegod: “Παράθεση από GR-Macedon: “Οσοι ψηφισατε και όχι μόνο, μπείτε στο παρακάτω και απαντήστε γράφωντας ευγενικά να αλλαχτεί το λάθος όνομα macedonia στο σωστό FYROM εφόσον σέβονται την ελληνική κοινότητα και μια ολόκληρη χώρα σαν την Ελλαδα. Xiaomi MIUI Official Forum ” Δεν μπορουμε να το κανουμε φιλε αυτο..οσο και να μην μας αρεσει,απο την στιγμη που εχει αναγνωριστει επισημα ως "Μακεδονια" τα Σκοπια,δεν μας περνει εμας να λεμε τιποτα..αυτα να τα δουν οι πολιτικοι..” Υπαρχει…
-
Μόλις ψήφισα (Alex92NA) Ρε παιδιά μόνο εμένα μου ανέβηκε η πίεση μόλις είδα το Macedonia ? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ή πρόληψη ατυχών κλήσεων πως υποτίθεται ότι δουλεύει; Γιατί δεν έχω δει κάτι διαφορετικό είτε με θήκη είτε στη τσέπη Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από Moly Holy: “Kανει δουλεια!Και στο 2 και στο 3.... ” Παράθεση από cacau: “Το έχω στην ταμπλέτα και κάνει πράγματι δουλειά,... ” τι δουλειά κάνει ακριβώς, κάθε πρωί που κίναγε με το μυστρί κ με το πηλοφόρι? :mrgreen:” Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με οθόνη
ΜήνυμαΔοκίμασε να αλλάξει θέμα .... Μερικά το μου τι έβγαλαν κι εμένα αυτό το πρόβλημα καθώς σε άλλα θέματα δεν μου έβγαζε τους αριθμούς όταν ήταν να πάρω τηλ Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα πάντως το redmi 3 pro κρατάει από 3 μέχρι 5 μέρες ανάλογα την χρήση .... Χωρίς σιμ που το είχα στην αρχή κράτησε 9 μέρες.... Δεν μπορώ να πω ότι έχω κανένα παράπονο από τη μπαταρία Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Του το έχω πει... Αλλά σιγά σιγά... Ακόμα παλεύει να μάθει τα android ..... Για την ώρα τον βοηθάω εγώ Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βασικά εγώ δεν έχω θέμα..... Αλλά έχει πάρει κι ένας φίλος και τα έχει βρει λίγο σκούρα Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ok thanks. Μία ακόμα ερώτηση , υπάρχει ενδεχόμενο να φτιαχτεί έτσι ώστε να κάνουμε update μέσα από την εφαρμογή του updater ? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@alex92NA αν έχεις ήδη Thunder,κατεβαζεις την rom στο κινητο και μετά απο το TWRP φλασάρισμα ..” Θα χαθούν εφαρμογές και ρυθμίσεις με το φλασαρισμα; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ τώρα εάν θέλω να αναβαθμισω την ρομ μου.... Μπορώ απλά να περάσω το ζιπ της νέας ρομ , να πάω στο updater του miui , να επιλεξω το συγκεκριμμένο αρχείο για αναβάθμιση και να γίνουν όλα κομπλέ; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Flip case
ΜήνυμαΜία καλή σελίδα με custom θήκες για αριστερόχειρες που βρήκα Personalised Xiaomi leather phone case | Hairyworm Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk