Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 82.
-
Εκανα ακριβως οτι εγραφε μεσα ο guide ,αλλα συνεχεια μου βγαζει error , and can not found file flash _all.bat Τωρα τι κανουμε?????????????? Παιδευομαι πανω απο μια ωρα κ τιποτα!!!!!! Ξανα κατεβαζω την τελευταια ενημερωση απο το κιν κ θα την ξανακανω απο την αρχη ,μηπως κ βρεθει λυση. Θα σας ενημερωσω με οτι σθμβει. Ευχαριστω!!!
-
Έκανε μόνο του αναβάθμιση στο 11,κατά τα άλλα ισχύουν αυτά που έγραψα παραπάνω. Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου, μόνο εφαρμογές,τις είχα κ στην προηγούμενη συσκευή κ σε αυτήν, μέχρι που την ξεκλειδωσα κ μετά, είναι σαν ένα απλό παλιό κινητό χωρίς να μπορώ να κάνω η δω τίποτα...!!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ που απάντησες τόσο γρήγορα. Κάτι θα μπορούμε να κάνουμε...!!! Ειλικρινά εάν το είχες στα χέρια σου από την αρχή,θα καταλάβαινες τι περνάω τώρα.... Θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι;;;;; Διαβάζω συνεχώς στη…
-
Ναι, τα είχα αποθήκευση όλα!!! Υπάρχουν στο cloud ,αλλά δεν με αφήνει να τά επαναφέρω. Μηνύματα δυστυχώς δεν έχουν έρθει ακόμη. Κάποιες εφαρμογές δεν μου τις πέρασε,όπως Netflix,nova go , κ άλλες που είμαι συνδρομητής,τώρα με το που ξεκλείδωσε το τηλ ,δεν μου τις ανοίγει κ γράφει, ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή, ενώ πρίν έβλεπα κανονικά!!!!!! Παρατήρησα κ ότι η συσκευή έχει γίνει πιο αργή σε θέματα ταχύτητας κ στο άνοιγμα εφαρμογών δυσκολεύεται λίγο έως πολύ κ όταν ανοίγω εφαρμογές, όπως π.χ. f…
-
Ναι, τα είχα αποθήκευση όλα!!! Υπάρχουν στο cloud ,αλλά δεν με αφήνει να τά επαναφέρω. Μηνύματα δυστυχώς δεν έχουν έρθει ακόμη. Κάποιες εφαρμογές δεν μου τις πέρασε,όπως Netflix,nova go , κ άλλες που είμαι συνδρομητής,τώρα με το που ξεκλείδωσε το τηλ ,δεν μου τις ανοίγει κ γράφει, ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή, ενώ πρίν έβλεπα κανονικά!!!!!! Παρατήρησα κ ότι η συσκευή έχει γίνει πιο αργή σε θέματα ταχύτητας κ στο άνοιγμα εφαρμογών δυσκολεύεται λίγο έως πολύ κ όταν ανοίγω εφαρμογές, όπως π.χ. f…
-
Σας Ευχαριστω!!!!!