Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 56.
-
καλησπερα...πηρα το redmi note 4x και εκανα μια αποπειρα να ξεκλειδωσω τον bootloader...εχω παρει αδεια απο την χιαομι αλλα απο την στιγμη που μου εδωσε την αδεια μεχρι να επιγχειρησω να τον ξεκλιδωσω περασαν 24 ωρες....την επομενη μερα λοιπον προσπαθησα για πρωτη φορα τον ξεκλειδωσω αλλα μου εβγαλε να δοκιμασω μετα απο 24 ωρες και εκεινη την ωρα ειδα οτι στο κινητο δεν ειχα ενεργοποιημενο το oem unlock...ποιο λετε να φτεει το οτι δεν ενεργοποιησα το oem unlock ή οτι περασε μια μερα μεχρι να καν…
-
Παιδιά το καινούργιο Mi A1 έχει καλύτερη κάμερα από το Mi5s;
-
Χαίρω πολύ....εάν την είχαν ανεβάσει!
-
Καλημέρα... φοράω την τελευταία arwma 7.8.31 και τώρα που βγήκε το καινούριο update το κατεβάζει αλλά όταν μπαίνει σε twrp δεν κάνει το update μπήκα χειροκίνητα σε twrp και πάλι δεν με αφήνει λέγοντας μου εάν θυμάμαι καλά abort file κλπ κλπ....το update που μου ήρθε παρατήρησα ότι δεν γράφει στον τίτλο arwma οπότε μου έστειλαν λάθος update?
-
Οχι αλλά φλασαρει με την οθόνη όπως τα iphone αλλά όχι σε τέτοιο επίπεδο......αυτό είναι το προβλήματα μου φλασαρει η οθόνη και η κάμερα καταγράφει σκοτάδι!
-
Τραβα στην προσθήκη ιστορίας και βγάλε μία σελφι με φλας και πες μου εάν βγαίνουν φωτισμένες από το φλας ή απόλυτο σκοτάδι....φυσικά δοκίμασε το σε σκοτεινό μέρος.... ευχαριστώ
-
demakhs έκανες τπτ?
-
demakhs κατέβασε το ρε φίλε και κάνε μια απόπειρα λειτουργει η μόνο εγώ έχω το πρόβλημα?
-
demakhs εσύ που έχεις mi5s ποια φοράς και πες μου εσύ έχεις τo bug στο ινστα;
-
fog ευχαριστώ πολύ φίλη μου μπορείς να μου στείλεις το λινκ να διαβάσω και εγώ τι γίνετε;
-
Τι προτείνεις;
-
demakhs αποκλείετε κάπου αλλού κολλάει η δουλειά δεν ξέρω λέτε να κάνω ένα hard reset?
-
Αυτό έκανα.... φοράο την 8.5.3 Global και εδώ υπάρχει το bug στο ίντσα...αλλά όλα τα άλλα δουλεύουν....καμία ιδέα πως να φτιάξω αυτό το γαμ....ο φλας που μου έχει σπάσει τα νεύρα?
-
Έχω δοκιμάσει τις πρόσφατες stable kai developer βλεπω κολληματα στο φβ όταν μ έρχονται ειδοποιήσεις....και στο ίντσα καμία από αυτές δεν δουλεύει το flash ατην σελφι....η μόνη που τα πήγε καλά είναι ή πιο παλια stable της κοινότητας αλλά αργει πολύ το fingerprint