Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 103.
-
Παράθεση από geoanto555: “Κάνε αναβάθμιση και θα τα πάρει.. Αν δεν την κάνει λόγω σέρβερ κατέβασε την και πέρνα την μέσω updater. Να θυμάσαι έχεις το kate ” αδερφέ καταρχάς συγνώμη πρώτα από ολα ποιο απο τα link πρεπει να κατεβασω;;; 2)πρεπει να περιμενω να το ξεκλιδωσουν και μετα να το βαλω στον φακελο update και να το κανω κατευθειαν απο εκει;;;; δυο αναβαθμισεις που εκανα απο μονο του εβγαλε τοποθεσια Ελλαδα αλλα οχι γλωσσα
-
Καλήμερα Αδέρφια ποιος εχει όρεξη για βοήθεια λίγο και καθοδηγήσει αγόρασα και το ζήτησα να μου έχουν προεγκατεστημενα τα ελληνικά άλλα τίποτα με γράψανε Official International Version Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Qualcomm Snapdragon 650 Smartphone(Dark Gray) . Εχθες έκανα αίτηση να το ξεκλειδωνόσουν. τώρα ποια εκδοσή περνάω;;;
-
Άλλαξα γραμματοσειρά όλες μάλλον αλλάξα Πληκτρολόγια αλλα τίποτα και πάλι ερωτηματικά.... Τώρα κινέζικα δεν ξέρω πως γράφετε η γλώσσα στο lg g4 να το γυρίσω μπας και κάνει αναβάθμιση πάλι. Πληκτρολόγια δουλεύω SwiftKey
-
έμενα όλα δουλευουν καλά εκτός από την ελληνική αναγνώριση μου βγάζει ερωτηματικά και το Viper δεν εχει ενημέρωση δόνηση πάλι
-
Ήρθε το πρώτο email απο τον κοτσωβολας για να περάσω να γνωρίσω τα xiaomi κινητά
-
Για να λέει νότια Καλλιθέα κατάλαβα media μονόδρομος για να ανοίξει ο δρόμος στην Ευρώπη
-
Έχω προσέξει ότι στο 2.2.7 δεν έχει καθόλου δόνηση στο viper και πολλές φορές στα μηνύματα
-
Τάπα από Site
ΜήνυμαΦίλε είναι κοντά στα 60 μωλις του το εδειξα μια λάμψη σπιθιρισε από τα μάτια του
-
Τάπα από Site
ΜήνυμαΠιστόλια το geekbuying.com ενώ είχα αγοράσει το redmi note 3 pro 32g International με την 850 πάντα (Γκρι χρώμα) τώρα μου λέει μετά από 2-3 εβδομάδες ότι έχει μόνο ροζ χρυσό. Αν θες άλλαξε γιατί θα αργήσει το γκρι πάρα πολύ και πες μου γρήγορα γιατι εχω 1000 κομμάτια και έχουν μείνει μόνο 400 και θα στο στείλω την άλλη Τετάρτη... Τι να κάνω είναι γνωστού μου όχι δικό μου να ζητήσω τα λεφτά πίσω ;;;
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΓια δες το remix io προπώληση στο kickstarter
-
Αναζήτηση android tv box
Μήνυμαkickstarter.com/projects/jidet…l&utm_source=sendgrid.com συγνωμη για το link αλλα δεν νομιζω οτι ειναι καταστημα αλλα εκθεση ιδεων χαχαχαχ. με το ζορι κρατιεμαι να μην παρω μια 5αδα την γνωμη σας και γρηγορα!!!!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΚαλημερα παιδια τι γνωμη εχεται για το YI Home Security System WiFi 1080P IP Camera - BLACK 1 στο Gearbast
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΓιατρέ μηπως ειναι πολλα λεφτα για tvbox x9s 140€... Και γιατι το λέω έκανα και εγω αυτο το λαθος πάντα ενώ μπορεις με τα μισητά λεφτα να πάρεις μια συσκευή και να την αντικαταστήσεις με καινουρια στο μισό χρόνο απο τι το zidoo
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από Mylopotamos: “Και εσύ βιάζεσαι δεν είναι κακό από μόνη της η συσκευή χωρίς extras player να ανάγνωριζει εξωτερικόυς υπότιτλους... Και μην ξεχνάς κάποτε που το κινητό σου επερνε 150 επαφές χωρίς να μπορούσες να αποθήκευσης πουθενά πόσο σε εκαιγε να μην της Χάσεις.... Πάντως και όλα τα tv box που ανέβασα αναγνωρίζουν τους υπότιτλους και dds KAI dolby Digital τις είδα σε άλλο σαιτ... ” δεν βιάζομαι , αν βασίζεσαι στον player που θα έχει η συσκευή άστο επίση…
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΚαι εσύ βιάζεσαι δεν είναι κακό από μόνη της η συσκευή χωρίς extras player να ανάγνωριζει εξωτερικόυς υπότιτλους... Και μην ξεχνάς κάποτε που το κινητό σου επερνε 150 επαφές χωρίς να μπορούσες να αποθήκευσης πουθενά πόσο σε εκαιγε να μην της Χάσεις.... Πάντως και όλα τα tv box που ανέβασα αναγνωρίζουν τους υπότιτλους και dds KAI dolby Digital τις είδα σε άλλο σαιτ...
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΠάντως ρε παιδιά άλλα λέει το ένα σαιτ άλλα το άλλο τι να πιστέψεις δεν ξέρεις;;;