Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 229.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Swipe πρεπει να κανει πριν ακουμπησεις το δάχτυλο.... μονο στη σκέψη να πας δεξια η αριστερά. χαχαχα

• Antutu score από τα xiaomi

K4rMa - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ωραια είναι στη κορυφή.

• Εγώ πάλι ειμαι ο τυπος που οταν βλεπω μια καλή τη κρατάω 3-4 εβδομάες η και παραπανω και μολις περασουν 2-3 developers και αρχιζω να ζηλευω τα new features πεφτω παλι στο τρυπακι της αλλαγής. Ειχα τη 5.10.29 1 μήνα και τώρα είμαι με τη 5.11.26 η οποια ειναι πιο σφαιρα και απο τη 5.10.29.... οποτε με ξανα κοβω τέλη Δεκεμβριου να υποκυπτω ξανα

• Παράθεση από stefanos1985: “καλησπερα ξανα! εχει βαλει κανενας σε Note 2 prime και του αλλαξε η οθονη κλειδωματος η μονο σε εμενα εγινε αυτο το κουλο; ” Για δωσε ενα screenshot στο λαο να δουμε περι τινος προκειται !!!

• Αγορα xiaomi redmi note 3

K4rMa - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από spek: “Sorry αν κουραζω,δεν εννοουσα για το note 3 αλλα για το note 2 που εχεις αν το πηρες prerooted και με ανοικτο bootloader και ,απο ποιο καταστημα το αγορασες αν επιτρεπεται;Επισης ευχαριστα νεα για τους κατοχους της συσκευης το μονο προβλημα ειναι οτι ειναι στα κινεζικα. ” Όλα έρχονται prerooted τα note 2 και επισης με ανοιχτο bootloader εκτος ειπαμε το Note 3. Το αγορασα απο Vickmall.

Μήνυμα

Παράθεση από spek: “K4rMa wrote: Παράθεση από K4rMa: “αν και ελπιζω να διαβασες οτι βγηκε εφαρμογη στη οποια μεσω διαδικασιας δηλαδη καποιο ειδος ταυτοποιησης οτι θα μπορεις να το ξεκλειδωσεις ” Οχι δεν εχω διαβασει τιποτα για αυτην την εφαρμογη(θα ηθελα να μου πεις τι παιζει).Το δικο σου το πηρες prerooted με ξεκληδωμενο bootloader; Παντως εψαξα και χθες δυο τρια πραγματακια σχετικα με τα xiaomi και φενεται εμπιστη εταιρια απλως δεν εχει κανενα "μηλαρακι¨ πανω,οσο για το play store βλεπω οτι λυ…

Μήνυμα

Παράθεση από spek: “και δηλαδη σε τετοιου ειδους κινητα της xiaomi ισχυει κανονικα η εγγυηση; παρεμπιπτοντως διαβασα καπου οτι το note 3 μπορει να εχει κλειστο bootloader λογο fingerprint scanner,φανταζομαι ισως να χρησιμοποιηθει με το android pay στο μελλον. ” Αναλογα το eshop βλεπω μερικα δινουν warning Να μη γινει root Η ανοιγμα του bootloader. Ο λογος που εχει κλειστο bootloader ακριβως αυτο που ειπες επειδη εχει το δαχτυλικο αποτυπωμα να μη μπορει τριτος να παρεμβει στο τηλεφωνο με κανεναν …

Μήνυμα

Παράθεση από spek: “τα κινητα τις xiaomi εκτος του note 3 ερχονται prerooted και με ανοικτο bootloader; ” Ναι ! Ακριβώς

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από K4rMa: “Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από K4rMa: “Παράθεση από takisfrag: “Καλησπέρα στην παρέα εμένα το note 3 μου έρχεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα και ακόμα δεν έχω καταλάβει εάν έχουμε δική μας ROM να του περάσω και πώς ; ” Θα έχει μέσα stable MIUI 7 η οποια εχει ολες τις γλωσσες αλλα πιθανον να βρεις ανεπιθυμητες εφαρμογεςπου ισως να μη σβηνονται αλλα μπορει και οχι. Παντως το forum θα βγαλει τη αντιστοιχη αυστηρα ελληνική μολις στο en.miui.com βγα…

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από K4rMa: “Παράθεση από takisfrag: “Καλησπέρα στην παρέα εμένα το note 3 μου έρχεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα και ακόμα δεν έχω καταλάβει εάν έχουμε δική μας ROM να του περάσω και πώς ; ” Θα έχει μέσα stable MIUI 7 η οποια εχει ολες τις γλωσσες αλλα πιθανον να βρεις ανεπιθυμητες εφαρμογες που ισως να μη σβηνονται αλλα μπορει και οχι. Παντως το forum θα βγαλει τη αντιστοιχη αυστηρα ελληνική μολις στο en.miui.com βγαλουν δημοσια τη πρωτη Dev για το Redmi Note 3…

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Καλησπέρα στην παρέα εμένα το note 3 μου έρχεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα και ακόμα δεν έχω καταλάβει εάν έχουμε δική μας ROM να του περάσω και πώς ; ” Θα έχει μέσα stable MIUI 7 η οποια εχει ολες τις γλωσσες αλλα πιθανον να βρεις ανεπιθυμητες εφαρμογες που ισως να μη σβηνονται αλλα μπορει και οχι. Παντως το forum θα βγαλει τη αντιστοιχη αυστηρα ελληνική μολις στο en.miui.com βγαλουν δημοσια τη πρωτη Dev για το Redmi Note 3. Οποτε το περνεις.. το χρησιμοποιεις απροβλημ…

Μήνυμα

Παράθεση από spek: “Συγνωμη για της πολλες ερωτησεις αλλα δεν εχω ιδεα για αγορες απο το εξωτερικο επειδη οπως ειπα θα ειναι η πρωτη φωρα θα αγορασω δηλαδη αμα βαλω freeshipping δεν περνα τελωνειο και γλιτωνω; ” Δε ειναι τοσο πολυπλοκα οσο τα φανταζεσαι... Δες φτασε στο σημειο της παραγγελιας δες τι επιλογες σου εχει αναλογα το eshop που θα το παρεις και πες μας και μετα τα ξανα λέμε.

Μήνυμα

διαλεξε free shipping θα σου έρθει ειδοποιητηριο και θα πας να παραλάβεις από τα ΕΛΤΑ της περιοχής σου.

Μήνυμα

Για να σου δωσω να καταλαβεις ποσο επικινδυνο ειναι το τελωνειο παραγγελνω κοντα στα 5 χρονια απο εξωτερικο και τα περισσοτερα απο κινα με ταχυδρομεια απλά οπως : Signapore Post, Netherlands Post, China Post Και δε εχω πληρωσει ποτε τελωνειο.... Αλλα οπως αναφεραν και πιο πανω αν παρεις με express delivery DHL, EMS παλι δε ειναι σιγουρο οτι θα πληρωσεις γιατι το κινητο ειναι χαμηλου βαρους και συνηθως οι κινεζοι τα μαρκαρουν ως δώρα στο κουτι.. αλλα ενταξει αυξανονται ισως οι πιθανοτητες να κοστ…

• Κιτριvη σκια στην οθονη....

K4rMa - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Το είχα πάθει σε ένα κινέζικο tablet μια στάμπα μεγάλη στο κέντρο και ξαφνικα μετα απο 2-3 εβδομαδες οπως εκανα περιηγηση σε μια σελιδα το ακουμπαω και σκαει σαν φουσκα και εξαφανιζεται.. 10miphu.jpg

• Antutu score από τα xiaomi

K4rMa - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από bilis1234: “ ” Προφανώς αλλιώς μετράει το 6, οπότε ας ανεβάζουμε του 5 για να έχουμε μέτρο σύγκρισης. ” Τώρα όμως το PlayStore έβγαλε update για το 6.. οπότε όλα βασίζονται βάση του 6 απο εδώ και πέρα. Τι να κάνεις να μη τη ανανεώσεις?

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Μήνυμα

Επισημοποιηθηκε παίδες! en.miui.com/thread-191166-1-1.html

Μήνυμα

Η rom που εχουν μεσα δε ειναι Αγγλοκινεζικη αλλα Multilanguage συμπεριλαμβανοντας τα ελληνικα και το Playstore το οποιο μπηκε απο το Mi Store... ας παραλαβει καποιος και ας μας διαφωτησει... και στο youtube τα βιντεακια με το unboxing εχουν playstore Oσο για το ξεκλειδωμα του bootloader Πιστευω ειναι θεμα ελαχιστων ημερων αν δεν εχει γινει ηδη

Μήνυμα

Nghi vấn Redmi Note 3 bị khóa Bootloader, Xiaomi nghĩ gì? | genK.vn nghi-van-redmi-note-3-bi-khoa-bootloader-xiaomi-nghi-gi.jpg For the first time in history, Xiaomi has a device locked Bootloader from the manufacturer. "We did the test by direct flash TWRP Recovery on replacing the original Recovery Machine Redmi Note 3 but stopped. Next we tried the Bootloader Unlock commands manually from Fastboot mode but also unacceptable."

Μήνυμα

Παράθεση από Tasos_Mitu: “Παράθεση από K4rMa: “Αληθευει το κλειδωσαν επειδη υπαρχει το finger print sensor για ασφάλεια Δε υπαρχει λέτε τροπος να ξεκλειδωσει αργοτερα? Εγινε μια προσπαθεια αλλα ματαια: [Ακομα...] [MIUI Device Team] TWRP 2.8.7 Materialized for Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ” Για αυτό θα πάρουμε κινητό χωρίς finger print sensor ” Ισχυει και για να σου πω τη αληθεια θεωρω και το Note 3 με το finger print sensor ως deal breaker Ποτε δε μ'αρεσε και λογικααα…