Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 229.
-
Παράθεση από johnjor: “Καλημερα στην ομαδα.Εγω μετα απο αυτα που διαβασα για το ραδιοφωνο το κοιταξα και στο δικο μου και παρατηρησαοτι μολις το ανοιγω χωρις ακουστικα (γιατι ανοιγει ενω δεν θα επρεπε)στον τελευταιο σταθμο που ειχα,κανει θορυβο σαν χιονια-παράσιτα,ο οποιος θορυβος δεν σταματα οταν βγεις απο την εφαρμογη παρα μονο αν κλεισεις και παλι το κουμπι του ραδιοφωνου.Οταν ομως βαλω ακουστικα λειτουργει κανονικα.Κατα τα αλλα με την νεα ρομ βλεπω την συσκευη λιγο πιο γρηγορη και με κανονικ…
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
K4rMa - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από gmos: “Παιδια καλησπερα, αφου ξεκιναω την διαδικασια για να περασω την αγγλοκινέζικη Fastboot Rom (V7), μολις φτανω στο σημειο κ παταω Flash στο miflash μου βγαζει διπλα "Ακαθοριστο Σφαλμα"0xffffff01". Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?? ” Σβήσε ολα τα drivers σου με αυτο το προγραμματακι. Zippyshare.com - DriveCleanup.exe Και ξανα κανε εγκατασταση το redmi note 2. Εντωμεταξυ περνα και τα xiaomi usb drivers. [Xειροκινητα ειδικα αμα σου βγαλει στο adb/android fail στα drivers] Kάνε εν…
-
mi 4 και κωλύματα
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαAπο Vickmall το πηρε οποτε δε υπαρχει πιθανοτητα μουφας.. Η ειχε μεσα rom Που δε εκατσε καλα η κατι αναλογο. Του ειπα να βαλει τη ελληνικη με καθαρη εγκατασταση λογικα αν το εκανε μεχρι τωρα θα ειναι οκ!!!
-
mi 4 και κωλύματα
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από 6xXx6: “Γνησιοτητα συσκευης εκανες? πως το κανω ? τωρα το πηρες? ναι Τι είδους κολλήματα? lagggg στο μενου ” Γνησιότητα παρακάτω: [MIUI Device Team] How to Identify Fake Xiaomi Mi 4 - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum Και επίσης εδώ: Xiaomi Product Authentication - mi.com Lag που και που η συνεχεια ?
-
mi 4 και κωλύματα
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΤι είδους κολλήματα? Η stable η 6αρα ειναι η ελληνικη που εχεις? Γνησιοτητα συσκευης εκανες? τωρα το πηρες?
-
Xiaomi MiFa F1 review
ΜήνυμαΩραίος δικέ μου! Τρομερό review δε ηξερα καν οτι υπάρχει!
-
Παράθεση από jonnieX: “Δλδ αν δεν λαβουμε πακετο παιρνουμε τα λεφτα πισω?? s3 QS ” Αμα κανεις τη συναλλαγη σου μεσω Paypal αμα ο seller δε σου δωσει tracking number δε μπορει να αποδειξει σε κανεναν οτι σου εχει στειλει αυτο που αγορασες οποτε αμα ανοιξεις dispute ειναι τελειωμενος.. αμα δε σου παραχωρησει tracking η σου δωσει καποιο fake. Επισης αμα σου δωσει tracking number εγκυρο αλλα δε φτασει ποτε η χαθει παλι ειναι τελειωμενος γιατι βλεπεις τη πορεια του πακετου που δε θα λεει ποτε deliver…
-
ίσα ίσα Γιώργο οι ελληνικές ειναι αυτές που ειναι καλοδουλεμένες και δε θα εχεις προβλημα.. Πχ εχει τυχη να βαλω μια developer απο εδω πριν καποιες εκδοσεις και να δω οτι στην ιδια rom στο xiaomi.eu και στο en.miui.com δηλαδη αγγλικη και κινεζικη να εχουν θεματακια και εγω με τη ελληνική στη ιδια εκδοση να μη το εχω παθει ειτε διοτι το ειχαν διορθωσει ηδη... ειτε διοτι η κωδικοποιηση της rom η αλλιως το compile Νομιζω δε επετρεπε να συμβει αυτο το σφαλμα. Οπως και τωρα στη 5.11.5 πολυ γκρινιαζου…
-
ερωτηση
ΜήνυμαΜπορεις να το κατεβασεις και χωρις το προγραμμα τους μεσω του browser ακριβως κατω απο το κουμπι λεει "Download through your browser"
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
K4rMa - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από ntinos_g7: “Reboot δεν κάνει από το twrp?τελείωσε υποτίθεται κ πάτησα reboot αλλά έχει κολλήσει νομίζω.Να βγάλω μπαταρία?Ή να περιμένω ” Ναι κι εμενα ετσι ηταν... αλλα βγαλε μπαταρια αφοβα .. βαλτην ανοιξε το σε κανονικη λειτουργια και απολαυσε το νεο σου τηλεφωνο.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
K4rMa - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαι γω που νομιζα οτι με 2 κινητα xiaomi , xiaomi yi camera, xiaomi power bank 16000, xiaomi bluetooth κουμπι για τη καμερα k xiaomi αδιαβροχη θηκη για τη καμερα......ημουν υπερβολικος! Χαχαχαχαχα!!!!
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από K4rMa: “Failed στο δευτερο command οπως επισημανε και ο φιλος στη πρωτη σελιδα. ” Θα κάνεις τα εξής: Θα ξαναμπείς σε fastboot και θα δώσεις fastboot flash recovery redminote2_twrp.img. Μετά θα σβύσεις το κινητό χωρίς να το αφήσεις να κάνει reboot σε κανονική λειτουργία γιατί υπάρχει srcript που επαναφέρει το Mi Recovery. Μετά θα το ανάψεις ξανά εσύ κατευθείαν σε recovery και θα είσαι με twrp. Από εκεί και πέρα, είναι όλα γνωστά Υπόψη ότι εάν δεν περάσεις την …