Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.
-
kalhspera paides sto red mi note 3 pro pou exw exw perasmenh thn miui 7.5.2 stable rom gia na kanw anava8mish sthn miui 8 prepei apla n egkatasthsw thn rom apo to link kai meta na perasw thn ellhnikh ekdosh h 8a exei ellhnika apo thn arxh?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυματελικά δεν είχα προσθέσει τον αριθμό του κινητού στο mi acount και το έβλεπε σαν διαφορετικό acount.σ ευχαριστώ για την βοήθεια
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαπαιδιά έχω θέμα με το ξεκλείδωμα του bootloader έχω κάνει αίτηση και μου έχει έρθει και η επιβεβαίωση αλλά όταν πατάω ξεκλείδωμα μου βγάζει αυτό: φταίει το ότι έχω stable rom?
-
Έπαθα ακριβώς το ίδιο χθες το βράδυ με την μόνη διαφορά ότι σε εμένα περάστηκε η 7.5.3.0(LHNCNDE) η οποία έχει όνο αγγλικά και κινέζικα. προσωπικά έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader για να περάσω την ελληνική.
-
Ok σ ευχαριστώ θα το παλέψω και αν δεν τα καταφέρω τις επόμενες μέρες θα ξαναστείλω.
-
Mου την δίνει απλά όταν την πατάω μου βγάζει couldnt flash device.
-
λοιπόν εγώ έχω την MIUI 7.3 STABLE(7.3.6.0.0.) και θέλω ν περάσω την MIUI8 οπότε όταν πάω να κάνω το update στο mi pc suite απο τις δυο επιλογες που μου έχει επιλέγω την beta και όχι την stable σωστά?
-
Παιδιά έχω αγοράσει πρόσφατα το redmi note 3 pro και θέλω να του φλασαρω την MIUI8, έχω ξεκλειδώσει το bootloader, ακολουθώ τις οδηγίες του οδηγού αλλά όταν επιλέγω στο mi suite το beta δεν μου την φορτώνει στο κινητό και μου βγάζει ένα παράθυρο που λέει couldnt flash device. τι να κάνω?