Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 138.
-
Eχθές πήρα και γω το mi band 4 . Η γλώσσα του μενού είναι Αγγλικά και οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται κανονικά σχεδόν στα ελληνικά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν έχω εισερχόμενη κλήση ΔΕΝ εμφανίζεται το όνομα του καλούντος, παρά γράφει incoming call. Ούτε με το MI FIT ούτε με το mi band notify & fitness κατάφερα να το λύσω. Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Πήρα ένα ηχείο bluetooth που προσπάθησα να συνδέσω με το Redmi Note 5 4/64 με MIUI Global 10.0.2.0 σταθερή. Ενώ γίνεται σύζευξη με το ηχείο μου γράφει μέσα σε παρένθεση χωρίς πολυμέσα. Τα τραγούδια ΔΕΝ ακούγονται από το bluetooth ηχείο, αλλά από το ηχείο του τηλεφώνου. Αντίθετα οι κλήσεις ακούγονται από το ηχείο. Τα φώτα σας. Στο τηλέφωνο έχω συνδεδεμένο και το MI BAND 2, αλλά και χωρίς αυτό δεν αλλάζει κάτι. Και πάλι καλή χρονιά Και του γιου μου το κινητό που…
-
NasDriver δες αυτό που λέω
-
Μια ερώτηση. Στο νέο miui 10 δεν μου εμφανίζονται πάνω από τις εφαρμογές οι ειδοποιήσεις πχ του 365 score. Του Messenger εμφανίζονται. Ολες οι ειδοποιήσεις φαίνονται στην πάνω μπάρα και στην οθόνη κλειδώματος. Παλιότερα όταν έπαιζα ένα παιχνίδι οι ειδοποιήσεις εμφανιζόταν, στην miui 9 εννοώ. Bug ή κάτι δεν έκανα. Στο σύστημα Android στις εφαρμογές στο μενού ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΠΆΝΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, έχει καιρό, messenger, μετάφραση, Google play. Θέλω να προσθέσω Facebook, 365 score, mail. Πώς;
-
Καλησπέρα/ Καλημέρα σας. Έχω 2 ερωτήσεις για το νέο μου redmi note 5 (από redmi note 2 που είχα) Καταρχήν οι διαφορές ανάμεσα στα 2 κινητά είναι μεγάλες. Στις ερωτήσεις τώρα. 1) Ποια εφαρμογή είναι καλύτερη για να λήψη φωτογραφιών και βίντεο για την συγκεκριμένη συσκευή; 2) Ενώ με το redmi note 2 έστελνα εύκολα στην smart tv τα βίντεο, με το redmi note 5 δεν μπορώ. Ενώ βλέπει την τηλεόραση και πατώντας προβολή εκεί δεν γίνεται. Βέβαια μέσα από την default συλλογή. Αντίθετα με την ασύρματη προβολ…
-
Καλησπέρα. Αγόρασα εχθές το Redmi Note 5 Plus Global. Εκτός από το πρόβλημα στο Viber με την ανοιχτή ακρόαση, δεν έχω παρατηρήσεις κάτι ιδιαίτερο. Θα ήθελα όμως να απενεργοποιήσω τη λειτουργία ανάμματος της οθόνης όταν ακουμπάω το σκάνερ για δακτυλικό αποτύπωμα. Παραθέτω εικόνα με το λογισμικό μου. Ευχαριστώ
-
Ναι =============== Ιουν 8th 2017, 7:33pm =============== Παιδιά να κάνω wipe από ΤWRP για να δω αν λυθεί το πρόβλημα; Και αν ναι. α) Για να το κάνω πάω από ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, 3 τελίτσες, επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery; β) Ποια κάνω wipe για να μην χάσω τις εφαρμογές μου; γ) Πρέπει να είναι πλήρες φορτισμένο το κινητό; Ευχαριστώ εκ το προτέρων
-
Καλημέρα. Φοράω την 7.5.3 stable. Έχω ένα πρόβλημα με το Navigon. Αρχικά αργούσε πολύ να ανοίξει. 2 λεπτά μαύρη οθόνη και μετά όλα οκ. Αποφάσισα να απεγκαταστήσω την εφεαρμογή και να σβήσω χειροκίνητατον φάκελο που έχει δημιουργήσει. Έκανα ξανά εγκατάσταση και η εφαρμογή δεν ανοίγει. Κάποια βοηθεια;
-
Πρόβλημα με νέα μπαταρία
ΜήνυμαΠαιδιά πήρα καινούργια μπαταρία. Το προβλημα είναι οτι με την νέα μπαταρία δεν δείχνει σωστά την ένδειξη της μπαταρίας. Πιο συγκεκριμένα. Με το που το βγαζω από τον φορτιστη η ένδειξη 100%, γίνεται στο λεπτό 85%. Με την παλιά μπαταρία δεν συμβαίνει αυτό. Καμία ιδέα; Φοράω την 7.5.3
-
Παιδιά ξαφνικά το τηλέφωνό μου "νέκρωσε" για αρκετή ώρα μετά από επανεκκίνηση. Πήγα να κάνω επανεκκίνηση, μου έβγαλε την μαύρη οθόνη με τις τελίτσες, την μαύρη οθόνη με το mi και μετά έκαν 2-3 λεπτά να ανοίξει. Μάλιστα φοβήθηκα ότι είχε χαλάσει. Σπάνια το κλείνω και δεν ξέρω από πότε έχει πρόβλημα. Εϊναι καταρχήν πρόβλημα και αν ναι πώς θα λυθεί; Φοράω την 7.5.3 Ευχαριστώ