Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 138.

• Ψάχνοντας στις ρυθμίσεις Ασφάλεια , στις ρυθμίσεις παραμέτρων ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ υπαρχει η επιλογή εξαιρέσεις . Πώς μπορώ να προσθέσω το widget εκεί , για να μη σβήνει από τη μνήμη ;

• Όταν κάνω εκκαθάριση μνήμης με το Χ , κολλάει το widget του ρολογιού. Από την ασφάλεια έχω δώσει άδεια αυτόματης έναρξης. Στη διαχείριση μπαταρίας έβαλα ανενεργή την εξοικονόμηση ενέργειας. Το δοκίμασα με δύο διαφορετικά widget, τόσο σε ΜΙ ΗΟΜΕ όσο και στο Go launcher που έχω. Έχω κάνει wipe αλλά το πρόβλημα δε λύθηκε. Κάποια βοήθεια από τος "μάγους" μας; Ααα αν κάνω ανανέωση καιρού, το ρολόι ξαναδειχνει τη σωστή ώρα. Χωρίς εκκαθάριση μνήμης, δεν έχει πρόβλημα. Αν μπορούσα να βάλω την 7.3.2 απλά…

• Δεν κάνει επανεκκίνηση με καθαρισμό (wipe) dalvik/art cache και cache; Έχει επιλογή install; Όταν το είχα κάνει μια φορά πριν κάτι μήνες νομίζω μαύρισε η οθόνη, και βγήκε η μπάρα σαν να περνάει νέα ρομ. Ή κάνω λάθος;

• Την εγκατάσταση θα την κάνω από τις 3 τελιτσες; Γιατι απο ότι θυμάμαι μετά το wipe κανει επανεκκίνηση ή κάνω λάθος;

• Πώς περνιεται η ρομ με wipe data; Όσο για το SwiftKey εγώ το είχα περάσει μόνος μου

• Δεν έχει κανείς προβλήματα; Υπάρχει περίπτωση να στρώσει; Μπορώ να ξαναβάλω την 7.1.3;

• Παιδιά σήμερα πήρα την απόφαση να αναβαθμίσωτη ρομ μου. Αλλά μου εμφανίστηκαν διάφορα προβλήματα. 1ον Έχασα το swiftkey keyboard και δεν μπορώ να το ξαναπεράσω. (Σφάλμα 505) 2ον. Για πρώτη φορά έχασα σήμερα 2 φορές το σήμα του gps. 3ον. Το runtastic pro που τρέχω εδώ και ένα 6μηνο, σήμερα με τη νέα ρομ κολλάει. Δε δίχνει σωστά τις αποστάσεις που περπάτησα. Κολλάει η οθόνη του κτλ. Καμία βοήθεια;

• Είχα την κανονική. Μετά την αναβάθμιση στη τελευταία ρομ, αυτή χάθηκε. Το μοναδικό που χάθηκε. Από τότε δεν μπορώ να την περάσω. Η beta περνάει

• Η beta περνούσε και από το store. Το κανονικό δεν περνάει. Οπότε το αφήνω έτσι. Ελπίζω το σφάλμα 505 να μην εμφανιστεί σε άλλη εφαρμογή. Ευχαριστώ

• Μετά η συσκευή θα είναι root? Αν ναι, δε θέλω γιατί δε θα τρέχουν κάποιες εφαρμογές. Πχ. Otetvgo

• Στο τηλέφωνό μου είχα το swiftkey keyboard που μετά από την αναβάθμιση σε 7.5.3 χάθηκε. Πάω να την ξανακατεβάσω, αλλά μου βγάζει πρόβλημα 505 το store. Κάποια βοήθεια; ΥΓ Δύο άλλες εφαρμογές που εγκατέστησα δεν έχουν πρόβλημα. ΥΓ2 Ούτε από το aptoide δε γίνεται εγκατάσταση της συγκεκριμένης εφαρμογής

• Αναβάθμιση σε 7.5.3

anasmel - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Θέλω να κάνω αναβάθμιση από stable 7.1.3 σε 7.5.3 1ον. Γίνεται απευθείας με την ενημέρωση; Ρωτάω γιατί κάπου διάβασα για διαφορεική έκδοση TWRP και μπερδεύτηκα. 2ον.Σε κάποια κινητά εμφανίστηκε πρόβλημα με το Wifi. Πιο συγκεκριμένα δεν γινόταν ενεργοποίησή του. Στο note 2 υπάρχει πρόβλημα; 3ον. Το πρόβλημα με το 504 τι είναι και έχει λυθεί; 4ον. Το πρόβλημα με το μικρόφωνο, όπου κάποιες φορές μας ακούνε σαν να μιλάμε από μακριά έχει διορθωθεί; 5ον. Γϊνεται αν δε με αρέσει η νέα έκδοση να γυρίσω …

• Αναβάθμιση σε 7.5.3

Μήνυμα

Παιδιά θέλω να αναβαθμίσω τη ρομ που φοράω από 7.1.3 σε 7.5.3 1ον Το κάνω κατευθείαν από την αναβάθμιση, σωστά; 2ον Έχει πρόβλημα στο note 2 το wifi με την νέα ρομ; 3ον Μετά κάνω ενα wipe σε cache και dalvikή δεν είναι απαραίτητο; 4ον Υπάρχουν προβλήματα με τη νέα ρομ;

• Κλείδωμα οθόνης

Μήνυμα

Γεια σας. Φοράω την 7.1.3 και δε βρίσκω πώς μπορώ να απενεργοποιήσω ή να αλλάξω το κλείδωμα οθόνης . Δε θελω καθε φορά που το ανοίγω να κάνω ολισθιση οθόνης . Ευχαριστώ

• Δίκτυα κινητής

Μήνυμα

Ευχαριστώ

• Δίκτυα κινητής

Μήνυμα

Δεν υπάρχει το μενού ΔΊΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ. Την αλλαγή ΡΙΝ την βρήκα

• Δίκτυα κινητής

Μήνυμα

Γεια σας. Φοράω την 7.1.3 και δε βρίσκω το μενού ΔΊΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ. Ούτε μπορώ να βρω απο που θα αλλάξω το ΡΙΝ της κάρτας. Ευχαριστώ

• Stable V7.3.2.0 απορίες

Μήνυμα

Ποια προβλήματα;

• Teleio Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• Stable V7.3.2.0 απορίες

Μήνυμα

Θέλω να βάλω την νέα έκδοση, αλλά έχω κάποιες απορίες. 1ον φοράω την stable 7.1.3. Την νέα την περνάω απευθείας από την αναβάθμιση, σωστά; 2ον Αληθεύει ότι η νέα συγχρονίζει στα 1.9 και αν να τι σημαίνει αυτό στην καθημερινότητά μας με το τηλέφωνο; 3ον Ποια προβλήματά της είναι γνωστά; 4ον Γιατί γράφει στη σελίδα fixed rom. Εϊχε πρόβλημα και λύθηκε; Ευχαριστώ