Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 138.
-
Πρόβλημα με phone. apk
ΜήνυμαΠαιδιά φοράω την stable 7.1.3. Κάποιες φορές δεν ακούγομαι καθόλου οταν μιλάω στο τηλέφωνο. Μόλις το κάνω επανεκκίνηση, όλα καλά. Αυτό το κάνει ανά 10-12 μέρες. Καμία ιδέα;
-
Θέλω να αγοράσω προστατευτικό γυαλί από Ελλάδα. Έκανα μια αναζήτηση στο skroutz και βρήκα διάφορα αποτελέσματα. Εδώ Ποιο θεωρείται καλύτερο; Και πια η διαφορά για την αγορά τζαμιού μεταξύ του Xiaomi Redmi Note 2 και Xiaomi Redmi Note 2 prime. Εγώ έχω το prime, αλλά από ότι ξέρω η διαφορά των 2 μοντέλων είναι μόνο στο "εσωτερικό" ενώ εξωτερικά είναι ίδια. Κάνω λάθος; Ευχαριστώ
-
Παιδιά γεια σας. Για 2η φορά μέσα στ ένα 5μηνο το κινητό μου έβγαλε αυτό το μήνυμα όταν δεχόμουν κλίση. Το φλας αναβόσβηνε, αλλά δεν μπορούσα να ανοίξω την συνομιλία.Το φλας συνέχιζε να αναβοσβήνει μέχρι που έκανα κλίση. Φοράω την 7.1.3.0. Νομίζω την προηγούμενη φορά που μου το είχε κάνει φορούσα την 7.0.8. Σήμερα όταν το έκανε ήμουν στο Facebook Ευχαριστώ
-
Επανεκκίνηση κινητού
ΜήνυμαΒγάζει τη μαύρη οθόνη ΜΙ και φαίνεται να φορτώνει το σύστημα. Πάντως φοραω το go launcher z
-
Επανεκκίνηση κινητού
ΜήνυμαΚαλημέρα. Φοράω την 7.1.3.0 stable. Αραιά και που ανα 10ημερο περίπου το κινητό κλείνει και ανοίγει μόνο του. Μάλιστα οταν ανοίγει δε ζηταει ΡΙΝ, αλλά συνδέεται απευθείας στο δίκτυο Καμία εξήγηση και λύση; Ευχαριστώ
-
Παλιές ROM
ΜήνυμαΠαιδιά δεν μπόρεσα να το βρω. Μπορείτε να ποστάρετε το λινκ για τιην 7.1.3.0; Θα είμαι υπόχρεος.
-
Παλιές ROM
ΜήνυμαΠαδιά πού μπορώ να βρω τις παλιές ρομ; Δεν μπορώ να τις βρω. Επίσης πού αναφέρεται τι νέο προσφέρει η κάθε νέα ρομ; Φοράω την 7.0.8.0 και είμαι ευχαριστημένος. Απλά θέλω να ξέρω τι νέο προσφέρει η κάθε νέα ρομ, για να κρίνω αν αξίζει να την αλλάξω.
-
Παιδιά καλησπέρα σας. Φορά την 7.0.8.0 stable και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εκτός του ότι κάποιες φορές κολλάει το ρολόι στην οθόνη κλειδώματος και επανέρεται σε 2-3 δευτερόλεπτα δεν εχω κάποιο άλλο θέμα. Ξέρω βέβαια ότι ένα πρόβλημα που έχει είναι ότι δεν μπορών να αλλάξω το ΡΙΝ της κάρτας μου. Τι παραπάνω θα μου προσφέρει η αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση; Υπάρχουν διαφορές στη λειτουργία ; (π.χ χρόνος φόρτισης, αντοχή μπαταρίας - διαχείρηση ενέργειας) Ας μου απαντήσει κάποιος/οι που να έ…
-
Χαζό πρόβλημα με Viber
ΜήνυμαΤο κέντρο ασφαλείας είναι πρόγραμμα που καθορίζει ποιες εφαρμογές θα ανοίγουν απο μόνες τους.