Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 138.
-
Παιδιά καλημέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω πού μπορώ να βρω την 7.0.8.0 ρομ από την οποία είμαι πού ευχαριστημένος και θέλω να την περάσω και σε ένα άλλο κινητό ενός φίλου. Βρίσκω μόνο την 7.1. Επειδή από ότι διάβασα έχει πρόβλημα με το Youtube δεν θέλουμε τη νέα ρομ. Εγώ δυστυχώς την έσβησα τόσο από τον υπολογιστή όσο και απο το κινητό μου.(Λάθος μου) Ευχαριστώ
-
Ερώτηση για 4G
Μήνυμαευχαριστώ
-
Ερώτηση για 4G
ΜήνυμαΜου έστειλαν μήνυμα οτι εχω 4G από cosmote
-
Ερώτηση για 4G
ΜήνυμαΠαιδιά φοράβ την 7.0.8.0 ρομ. Πώς μπορώ να ενεργοποιηθεί το 4G;
-
Ερώτηση για αλλαγή ρομ
ΜήνυμαΟπότε ας μείνω όπως ειμαι, μια και για τις δικές μου ανάγκες η ρομ που φοράει το κινητό είναι ιδανική. Σε περίπτωση που όμως βάλω τη νέα και δεν μου αρέσει, μπορώ να βάλω ξανά την παλιά ή επειδή θα είναι παλιότερη δε θα μπαίνει
-
Ερώτηση για αλλαγή ρομ
ΜήνυμαΕπειδή τα αγγλικά μου αλλά και οι τεχνικές μου γνώσεις δεν είναι ικανοποιητικα, για αυτό ρωτάω τι θα κερδίσω αν αλλαξω τη ρομ
-
Ερώτηση για αλλαγή ρομ
ΜήνυμαΚαλημέρα. Έχω την 7.0.8.0 stable και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Υπάρχει λόγος να βαλω την 7.1; και αν ναι, αυτό γίνεται μόνο με αναβάθμιση ή πρέπει να κάνω φλασαρισμα;
-
Χαζό πρόβλημα με Viber
ΜήνυμαΑυτά τα έχω κάνει. Κάνω και δεχομαι κλήσεις κανονικά. Το πρόβλημα ειναι οταν καλώ δεν ακούω το τουτ τουτ που κάνει. Δεν ακούγεται τίποτα. Σου δίνει την εντύπωση ότι δεν καλεί, ενώ στην οθόνη γράφει καλεί. Και μετά ξαφνικά ακούγεται ο συνομιλητης μου.
-
Χαζό πρόβλημα με Viber
ΜήνυμαΠαιδιά καλή χρονιά και πάλι. Έχω ένα χαζό προβληματάκι με το Viber. Όταν κάνω κλήση, δεν ακούω τον χαρακτηριστικό ήχο ότι καλεί. Η οθόνη γράφει καλεί, αλλά δεν ακούω τίποτα. Ώσπου ξαφνικά ακούω τον συνομιλητή μου και αιφνιδιάζομαι. Είναι λίγο ενοχλητικό. Επίσης, αγόρασα μια flip cover. Υπάρχει τρόπος να απαντώ στην κλήση, χωρίς να ανοίγω τη θήκη; Ευχαριστώ
-
anasmel ψήφισα πριν μια βδομάδα. Με το ίδιο username
-
Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε. Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου. Ένα πρόβλημα που δε λύθηκε ούτε με την Ελληνική ρομ που πέρασα. Πολλές φορές (όχι πάντα) όταν πατάω το κουμπί για να ανοίξω το κινητό μου στην οθόνη ξεκλειδώματος μου δίχνει λάθος ώρα. Σε 2-3 δευτερόλεπτα δίχνει βέβαια τη σωστή. Μπορεί να λυθεί το πρόβλημα; Και ένα ακόμα. Ενώ με τη κινέζικη ρομ το otetvGo έπαιζε κανονικά με το πέρασμα τηνς ελληνικής stable δεν παίζει. Και εδώ τα φώτα σας. Και πάλι Χρόνια Π…