Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 108.
-
Προβλημα με audio jack
ΜήνυμαΠροσπαθησα αλλα δεν εχω καταφερει να δω μεσα, πηρα ενα μικρο σιδερακι και αρχισα να το κουναω μεσα στο jack αλλα δεν ελυσε κατι.
-
Προβλημα με audio jack
ΜήνυμαΚαλησπερα, οταν βαζω τα handsfree στο jack δεν τα αναγνωριζει ή πιο σπανια αμα τα αναγνωρισει ο ηχος ειναι distorted ( το distortion ειναι το ιδιο με το distortion οταν δεν βαζεις καλα τα handsfree σε ενα jack, δηλαδη οταν δεν τα βαζεις φουλ μεσα). Αμα πιεσω τα handsfree με δυναμη μεσα τοτε τα αναγνωριζει και ακουγεται ο ηχος οπως πρεπει,γι αυτο υποθετω οτι ισως ειναι hardware προβλημα. Το χω δοκιμασει με 3 handsfree και ειχα το ιδιο αποτελεσμα με ολα. Καμια ιδεα κανεις τι μπορω να κανω; Ευχαρισ…
-
Κολλημα στο boot [SOLVED]
ΜήνυμαΚατι ακυρο, οι φωτοραφιες βιντεο κλπ που υπηρχαν στην εσωτερικη μνημη υπαρχουν αθικτα εκει, δεν εχουν διεγραφει.Ειναι λογικο αυτο;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Έτυχε πιστεύω, χωρίς να μπορώ να σου αποκλείσω και κάτι... ” Καλου κακου θα κανω ενα καλο backup πριν την αλλαξω για να μην εχουμε κλαμματα ξανα! Ευχαριστω παρα πολυ και παλι!
-
ΜήνυμαΑνοιξε, το εκανα και ενα reboot ξανα να δω οτι θα ανοιξει και δευτερη φορα χωρις αποτυχια και μια χαρα ολα. Απο την μια θελω να χαρω που ανοιξε και απο την αλλη θελω να κλαψω επειδη εχασα απειρες εφαρμογες και appdata που ειχα, ειδικα κατι σημειωσεις και λιστες που δεν συγχρονιζοντουσαν σε cloud. (Ευτυχως που δεν επαιζα τιποτα offline games και ολες οι επαφες κλπ ειχαν συγχρονιστει με cloud αλλιως θα εκλαιγα ). Σας ευχαριστω ολους για την υποστηριξη και την βοηθεια για μια ακομη φορα! Μια μικρη …
-
ΜήνυμαΑΝΑΣΤΑΣΗ!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “wipe/factory reset. Χάνεις όλα τα δεδομενα που εχεις στο data δλδ επαφες- εφαρμογες κλπ. Οχι τα-του αποθηκευτικού. ” Παράθεση από makis1024: “Wipe cache , dalvik, data ή Swype to factory reset. ” To εκανα και ακομα δειχνει την booting οθονη της XRTV, να υποθεσω οτι το πρωτο boot παιρνει ωρα ή εχει κολλησει σε bootloop ;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ούτε αυτό δεν θα πιάσει. Μπαίνεις, παίρνεις backup όλα σου τα αρχεία (φωτο-βιντεο-κλπ) και κάνεις reset. Μετά βάλε και την ρομ(δεν ειναι υποχρεωτικό) ” Backup εχω παρει ηδη. Reset πως κανω την διαδικασια μεσα απο twrp και ποιες οι επιπτωσεις;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δοκιμασε το αν και πιστεύω θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Παράθεση από geoanto555: “Δοκιμασε να κανεις boot αν και πιστεύω ότι θα έχεις το ίδιο θέμα. Μπες ξανα σε twrp , πάρε backup και ξεκίνα το από την αρχή. Το πρόβλημα ειναι στο userdata οπότε μην επιχειρήσεις να κάνεις φλας χωρίς αυτό γτ πάλι θα είσαι στα ίδιια. ” ” Οποτε θα μπω ξανα twrp, θα κανω παλι wipe cache dalvik καλου κακου και θα παω να εγκαταστησω την ιδια ρομ και θα αρχισω να προσευχομαι
-
ΜήνυμαΕπομενο βημα ειναι να ξαναπερασω την rom ;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ναι.... το έχω παθει. Για μενα μην περιμενεις, μπες σε twrp και κανε wipe-->dalvik - cache. Δοκιμασε να κανεις boot αν και πιστεύω ότι θα έχεις το ίδιο θέμα. Μπες ξανα σε twrp , πάρε backup και ξεκίνα το από την αρχή. Το πρόβλημα ειναι στο userdata οπότε μην επιχειρήσεις να κάνεις φλας χωρίς αυτό γτ πάλι θα είσαι στα ίδιια. ” Μπηκα twrp, εκανα wipe cache dalvik ΧΩΡΙΣ να περασω ξανα την ρομ, εκανα reboot και παλι μου πεταξε το σημεα της XRTV στην αρχη και μετα το mi logo…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από makis1024: “ΥΓ εάν έχεις πρόβλημα τύπο unable to mount , πέρασε το τελευταίο twrp για Omega του @geoanto555 , install ,images και επέλεξε το twrp twrp_omega_3.2.1-1_miui-hellas ” Δυστυχώς πάει ανάποδα σε αυτό.Καλύτερα να έχει το 3,1,1 . Όσο για το πρόβλημα το παθαίνουν τα mtk αυτό μετά απο αλλαγή μπαταρίας και ίσως να μην γλυτώσει το reset-format. ” Εχει παρατηρηθει ξανα αυτο με την αλλαγη μπαταριας; Να σημειωσω οτι δεν την αλλαξα, απλα πηγα να την βγαλω, σ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Άσε το μην το κόψεις , εάν σε μισή ώρα δεν έχει φορτώσει η μπάρα παρατεταμένο πάτημα power να κλείσει και βάλε το twrp. ” Καλως το αφηνω λιγο και αμα δω οτι δεν συνεχιζει το κοβω. Παντως ηταν περιεργο μιας και πατουσα τα κουμπια για twrp και δεν εμπαινε και ξαφνικα αυτο, να σημειωσω οτι εβγαλα την καρτα sd + sim αν και δεν νομιζω να παιζει ρολο
-
ΜήνυμαΑνοιξα το twrp μπηκα μεσα και μετεφερα το αρχειο της ρομ, οπως εκανα καποιες επανακιννησεις μετα για καποιον λογο δεν καταφερνα να ξαναμπω στο twrp πατωντας τα καταλληλα κουμπια και τωρα μου πεταξε το logo mi και αποκατω μια μπαρα που φορτωνει η οποια εχει κολλησει στην μεση.
-
ΜήνυμαΥπαρχει ενα μικρο προβλημα, το zip της ελληνικης rom δεν το εχω μεσα στην μνημη του κινητου μου, καποιος τροπος να το περασω μεσα;
-
ΜήνυμαΚαλημερα, πηρα νεο καλωδιο και φορτιζει κανονικα οποτε το charging port δεν εχει θεμα ευτυχως. Τσεκαρα τον bootloader ειναι ανοικτος. Τωρα περιμενω να φορτισει λιγο για να κανω wipe cache και dalvik και να περασω την ιδια rom
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ναι κάνε το , εάν βέβαια κλείδωσε ο bootloader δεν θα καταφέρεις κάτι , η μπαταρία σε τι επίπεδο είναι ; Μην ξεκινάς φλασάρισμα με 15% μπαταρία ” Εφοσον φορτισει με το νεο καλωδιο η μπαταρια τοτε σιγουρα θα την αφησω να φορτισει να φτασει εστω 30%. Η διαδικασια του να την ξαναπερασω ειναι οπως την ανεφερα απο πανω;
-
Μήνυμα@makis1024 μια τελευταια απορια που ξεχασα, για να ξαναπερασω την ρομ απλα μπαινω recovery, κανω wipe cache & dalvik και απλα παταω να γινει ξανα η εγκατασταση της ρομ ; (που για καλη μου τυχη εχω ακομα το αρχειο μεσα στην μνημη)
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Όχι ξεκλειδώνεις όπως είσαι σε fastboot mode με την xtrv που είσαι. 6. Που ξέχασα να σου αναφέρω μπορεί για όλα να φταίει και η μπαταρία. ” Ωραια ευχαριστω για το χρησιμο info , απο αυριο παιρνω καλωδιο και ξεκινω σιγα σιγα να δοκιμαζω, θα γραψω σχετικες ενημερωσεις .
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Στο 3 δεν χάνεις τα δεδομένα σου. Στο 4 τα χάνεις. Τα βήματα που σου έδωσα είναι από τα αναίμακτα και καταλήγουν στα πιό επίπονα ” Ωραια ευχαριστω, οσο αφορα τις πρωτες αποριες περι bootloader και του πως ξαναπερνω την rom ;