Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 108.

• Κολλημα στο boot [SOLVED]

Gkapsas - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “1.Βρήσκεις καλώδιο και τσεκάρεις αύριο εάν κλείδωσε ο bootloader. 2.Εάν κλείδωσε ξεκλειδώνεις και μπουτάρεις κανονικά. 3. Εάν δεν κλείδωσε του περνάς την ίδια xtrv που φορούσε τελευταία με wipe cache και dalvik. 4. Εάν δεν στρώσει factory reset. 5. Εάν δεν στρώσει mi flash , fastboot rom , fastboot mode , clean all , twrp και xtrv. Εάν το άλλο καλώδιο δεν φορτίζει δεν συνδέεται στον υπολογιστή , αλλάζεις usb charging port και προχωράς στα παραπάνω. ” Αρκετα αναλυτικο, εχ…

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Vol+ και Power παρατεταμένο από κλειστό ,στην δόνηση αφήνεις power ” Μπηκε με επιτυχια

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Στο twrp μπαίνει; ” Θυμησε μου πως μπορω να το κανω αυτο χωρις καλωδιο;

Μήνυμα

Ξεχασα οτι σε fastboot μπαινει και χωρις το καλωδιο, μια χαρα μπηκε που το δοκιμασα

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Σε recovery (twrp) , fastboot μπαίνει; ” Λογω ελαττωμαιτκου καλωδιου δεν μπορω να το τσεκαρω. Εχει type-c, οπου δυστυχως δεν χρησιμοποειται πολυ αυτο το καλωδιο για να πω οτι θα χρησιμποιησω το καλωδιο ενος φιλου ας πουμε. Το καλωδιο μαλιστα κανει κατι που πρωτη φορα το βλεπω, οπου και να το βαλω προκαλει προβλημα( ακομα και ας εχω συνδεσει την μια ακρη). Οταν το βαζω στο powerbank ηλεκτριζεται στατικα. Οταν το βαζω στο λαπτοπ σταματανε να δουλευουν οι υπολοιπες θυρες US…

Μήνυμα

Προσφατα ειχα ενα πρβλημα και δεν φορτιζε (υποθετω πως ειναι θεμα καλωδιου, περιμενω να δοκιμασω αυριο) , οποτε το εκλεισα και πηγα να βγαλω την μπαταρια να δω μηπως εχει ηλεκτριστει στατικα. Το ανοιξα, αποσυνδεσα την κορδελιτσα που συνδεει το κινητο,πηγα να βγαλω και την μπαταρια αλλα ειδα οτι ειναι κολλημενη καπως οποτε την αφησα. Μετα απο λιγο το εβαλα να ανοιξει,ανοιξε κανονικα, μου εβγαλε το logo της XRTV και μετα φευγει το logo και εμφανιζεται το logo της MIUI ( απλα η λεξη MIUI) , και παρ…

• Η αληθεια ειναι δεν γνωριζω αν εχει επισημο λογισμικο ή αν ειναι μουφα. Για το συγκεκριμενο μοντελο υπαρχει global ή οχι; Επισης αυτο το CIT test τι ειναι;

• Καλησπερα, ενας φιλος μου εχει το Redmi note 3 pro και εχει πρβλημα με το μικροφωνο του κινητου . Ειτε μιλας στο τηλεφωνο ειτε κανεις ηχογραφηση δεν ακουγεται ο ηχος. Πρεπει ουσιαστικα να ουρλιαξεις για να ακουστει κατι σε υπερβολικα χαμηλη ενταση. Το πηγε για service, δοκιμασαν να του αλλαξουν την πλακετα μικροφωνου αλλα δεν βοηθησε σε κατι. Επισης απ'οσο γνωριζω δεν βρεθηκε το κινητο σε επαφη με υγρα ή σε περιβαλλον με υψηλη υγρασια. Μηπως ειναι θεμα λογισμικου ;

• Charger

Μήνυμα

Καλησπερα, εχω μια απορια οσο αφορα τον φορτιστη μου. Ο φορτιστης που ηρθε το κινητο μου δυστυχως ειναι μονο 1Α το οποιο ειναι ειναι υπερβολικα αργο (screenshot απο την εφαρμογη Ampere meter οπου το κινητο ειναι συνδεδεμενο με τον φορτιστη, υποθετω οτι αυτο που δειχνει αναλογει σε 1Α φορτιση, αμα κανω λαθος διορθωστε με). Δεν μπορω να πω οτι μου αποτελουσε προβλημα μεγαλο αλλα τελευταια ο φορτιστης εχει αρχισει να κανει κατι περιεργους ηχους οποτε σκεφτομαι οτι ηρθε η ωρα να τον πεταξω. Για την …

• Καλησπερα, μια μικρη ερωτηση. Αφου περασα την Rom, το zip αρχειο που ειχε το λογισμικο μεσα που το βαλαμε στο κινητο για να το εγκαταστησουμε μεσω TWRP, μπορω να το διαγραψω εε;

• Yellow Pages

Μήνυμα

Ευχαριστω πολυ

• Yellow Pages

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Κατέβασέ το από εδώ SuperSU-v2.82-201705271822.zip ” Το περναω εσωτερικη μνημη και μεσω TWRP το κανω install εε; Χωρις να το κανω extract να φανταστω;

• Yellow Pages

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Πάτησες στο twrp να κάνει Install και εκεί που άνοιξε (στον εσωτερικό χώρο της συσκευής, όχι sd κάρτα αν υπάρχει), προς τα κάτω δεν το βλέπεις; ” Δεν υπαρχει καποιος φακελος ή αρχειο που να λεει supersu μεσα εκει που σε πεταει οταν πατας Install. Εκει που εψαξα ειναι το dir της εσωτερικης μνημης αλλα για καποιον λογο το dir λεγεται "sd card" ενω τα αρχεια που υπαρχουν μεσα ειναι αυτα της εσωτερικης μνημης

• Yellow Pages

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Κατά την εγκατάσταση της aroma έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις να γίνει root, αλλά δεν είναι προεπιλεγμένο. Μπορείς να μπεις στο twrp και απλά να κάνεις install το zip του supersu. Βρίσκεται ήδη μέσα στη συσκευή σου. Δε χρειάζεται κάτι άλλο. ” Μηπως γνωριζεις σε ποιο directory θα βρω το ζιπ;

• Yellow Pages

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Εαν έχεις root την κάνεις απεγκατάσταση, αλλιώς στις ρυθμίσεις->εφαρμογές τη βρίσκεις και απενεργοποιείς όλες τις ειδοποιήσεις της, εκτός από αυτές του τηλεφώνου. ” Υπαρχει καποιο guide μεσα στο Forum περι root στην ελληνικη Rom ; Εψαξα λιγο και δεν βρηκα κατι . Μου φαινεται περιεργο κιολας επειδη οταν γινοταν εγκατασταση της Rom εγραφε οτι περνουσε και το SuperSu αλλα δεν ειδα κατι τετοιο πουθενα μετα.

• Yellow Pages

Μήνυμα

Αα με συγχωρειτε, οταν πατησα yellow pages μου πεταχτηκε αυτο το λινκ που λεει για την τελευταια Rom, εψαξα 3-4 σελιδες και δεν βρηκα κατι. Οποτε παω να ακολουθησω το guide μεσω TWRP. Ευχαριστω!

• Yellow Pages

Μήνυμα

Καλησπερα, προσφατα περασα την τελευταια ελληνικη rom στο κινητο μου. Η εγκατασταση πηγε μια χαρα απλα υπηρχε ενα μικρο θεματακι με μια εφαρμογη που λεγεται Yellow Pages. Αναλογως τις ορεξεις, ανα 5-10 λεπτα πεταγεται ειδοποιηση οτι σταματησε να λειτουργει και να κανω αναφορα το προβλημα. Μπορει ομως και να μην πεταχτει καθολου ειδοποιηση για ωρες και μετα απο λιγο να αρχισει να πεταει ειδοποιησεις συνεχεια. Δεν εχω βρει ακομα καποια ενεργεια που κανω εγω που ισως προκαλει να ενεργοποιειται το y…

• Εν τελει ειχε κολλησει σε bootloop για καποιον λογο. Μπηκα σε recovert , εκανα wipe παλι data, cache και το τριτο πραγμα που κανεις συνηθως wipe (davik νομιζω, καπως ετσι), το εκανα reboot και μετα απο λιγα λεπτα bootαρε κανονικα. Τωρα ελπιζω να μην εμφανιστουν νεα προβληματα αφου εφυγε ολη η μερα μου προσπαθωντας να διαγραψω το παλιο λογισμικο και να βαλω το καινουριο . Απλα μου γεννηθηκε μια απορια, ποια ειναι η διαφορα αυτων των δυο των αρχειων;

• Καλησπερα, ακολουθησα πιστα την διαδικασια, εβαλα την τελευταια rom ( το αρχειο rom που κατεβασα ηταν xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V9_arΩma_8.3.29.zip ) και πατησα το κουμπι το reboot. Ειδα οτι λενε οτι κανει αρκετη ωρα το πρωτο reboot αλλα εχουν περασει ηδη 30+ λεπτα. Ειναι normal αυτο;

• Εν τελει απλα κατεβασα τους drivers και το flash unlock στο tablet μου (που ευτυχως εχει windows 10) και το unlock πετυχε κανονικα με την πρωτη. Λογικα ηταν θεμα του pc μου. Ευχαριστω για την βοηθεια!