Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 108.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΤσεκαρα οτι το Mi PC Suite δεν αναγνωριζει το κινητο μου ενω οι drivers ειναι μια χαρα εγκατεστημενοι. Ισως ειναι θεμα drivers;
-
ΜήνυμαΝομιζω ηρθε η ωρα να μαθω κινεζικα γιατι μαλλον με την κινεζικη rom θα παραμεινω ετσι οπως παει το πραγμα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από geoanto555: “/απο δίσκο/ ” Αν και το σωστό είναι να πας στην διαδρομή που σου είπα δεν χάνεις να δοκιμάσεις και αυτά..Ξεκίνα ένα-ένα... να δεις. ” Δοκιμασα το καθενα απο αυτα τα 4 κανενα δεν δουλεψε. Στον φακελο του miflash δεν υπαρχει κανενας φακελος google Edit: Βρηκα ενα αρχειο με ονομα "android_winusb" και το περασα στους drivers του bootloader αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Στην διαχείριση συσκευών βλέπεις android bootloαder interface.Εκει κανεις δεξί και το υπόλοιπο.. ” Ποιο να επιλεξω απο αυτα; Επισης το οτι ειναι σε Test Mode δεν επηρρεαζει κατι εε;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Περίεργα μου ακούγονται όλα αυτά. Στην διαχείριση το βλέπει κανονικά , όπως και το παλιό miflashunlock., Στο νέο δεν κάνει τίποτα. Βάλε drivers από την διαδρομή του miflash Δεξί...ενημερωση προγραμματος οδηγησης/αναζητηση στον υπολογιστη/επιλογη απο μια λιστα/επόμενο απο κάτω/απο δίσκο/ και θα πας στην διαδρομη που έχεις εγκαταστήσεις το miflash .. Στον φάκελο google έχει σωστούς drivers για το κινητό σου. Αν δεν το βλέπει και έτσι δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Καλώδια…
-
ΜήνυμαΔοκιμασε τις 4 απο τις 5 version του unlocker. Mονο η πρωτη αναγνωριζε την συσκευη αλλα ζητουσε να κανω upgrade τον unlocker. Οι υπολοιπες παλι δεν εντοπιζαν το κινητο μου. Δεν δοκιμασα μονο αυτη που εχω βαλει σε κοκκινο τετραγωνο, την 2.2.624.14 επειδη ειχε broken link αν και δεν νομιζω να κανει μεγαλη διαφορα EDIT: Επισης δοκιμασα να κανω reinstall τους drivers με αυτο το αρχειακι που ειχε μεσα ο unlocker, και παλι τιποτα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Reboot και στα δύο κάνε και PC και κινητό και μην δοκιμάσεις σε usb3, δεν θα δουλέψει. ” Εκανα reboot και στα δυο και παλι το ιδιο προβλημα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Άλλαξε θύρα ” Δοκιμασα και το εβαλα σε μια νεα θυρα κανονικη USB και μια θυρα USB 3.0 και δεν αλλαξε κατι
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Στη Διαχείριση συσκευών πως το αναγνωρίζει; ” Κανονικα ως Android Bootloader Interface τωρα που το χω συνδεδεμενο σε fastboot
-
ΜήνυμαΝταξει απλα εκανα κατι φουλ χαζο, κατεβασα το παλιο unlocker και τον εκανα extract, μετα κατεβασα τον νεο unlocker και το εκανα extract και καταλαθος μπηκα στον φακελο του παλιου και δεν ειδα πανω αριστερα που ελεγε την εκδοση οτι χρησιμοποιουσα τον παλιο. Τωρα τριτο και τελευταιο πιστευω σφαλμα. Αφου κατεβασα τον παλιο και το ανοιξα, ειχα προσβαση για ξεκλειδωμα, μου ειπε να συνδεσω το κινητο μου, το εβαλα σε fastboot και το συνδεσα αλλα δεν μου το εντοπιζει. Ακουγεται ενας ηχος απο τα windows …
-
ΜήνυμαΒεβαια τωρα εχω νεο προβλημα, μου βγαζει το παρακατω error ο unlocker. Πηγα στο site που μου ειπε, κατεβασα το τελευταιο unlock tool που υπηρχε, το τρεχω και παλι μου πεταχτηκε το ιδιο μηνυμα. Καμια ιδεα καποιος;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Πάτησε πρώτα το Volume down και μετά το power μέχρι να δείξει το λαγουδάκι. ” Επιτελους μπηκε σε fastboot mode. Απλα την στιγμη που εκανε μια δονηση το κινητο αφηνα τα κουμπια ενω επρεπε να τα κρατησω λιγο ακομα μεχρι να εμφανιστει ο λαγος.
-
Battery 0% [SOLVED]
ΜήνυμαΕν τελει η μπαταρια εφταιγε αλλα δεν ειχε χαλασει, λογικα κατι με την συνδεση της θαρρω ή κατι που αφορα ηλεκτρισμο. Απλα ανοιξα το κινητο, εβγαλα την μπαταρια και την ξαναεβαλα και λειτουργουσε μια χαρα, αναγνωριζε την μπαταρια η οποια ηταν και 100% φορτισμενη. Απο την στιγμη που το εκανα το κινητο συμπεριφερεται κανονικα. Τωρα, εφοσον ξεκινησα την διαδικασια και διεγραψα την παλια rom, το μονο που μου εμεινε ειναι να ξεκλειδωσω τον bootloader (στον οποιο εχω θεμα επειδη δεν μπορω να μπω σε boo…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Με το power και volume - μπαίνει όχι το + Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι, παραπανω εγραψα " το κινητο και παταω power + vol down button" Αμα ηταν μαθηματικα και μπορουσα να το βαλω σε παρενθεσεις θα γινοταν "το κινητο και παταω (power) + (vol down) button "
-
Μήνυμα"3. Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας, πατήστε το κουμπί Power και Volume Down ταυτόχρονα για να εισέλθετε στη λειτουργία bootloader *** Η λειτουργία αυτή απαιτεί την εγκατάσταση των αναλογων drivers στον η/υ σας *** " Καλησπερα, εχω το Xiaomi Redmi Pro(Omega) με την τελευταια china developer rom και οταν απενεργοποιω το κινητο και παταω power + vol down button ταυτοχρονα δεν μπαινει σε bootloader mode, απλα ανοιγει κανονικα. Καποιος γνωριζει γιατι μπορει να συμβαινει αυτο;
-
Battery 0% [SOLVED]
ΜήνυμαΜαλλον θα περιμενω να αντικαταστησω την μπαταρια γιατι δοκιμασα 3 φορες να μπω στο bootloader με volume down + power button ενω ηταν κλειστο το κινητο και φορτιζε στο pc και δεν καταφερα τιποτα
-
Battery 0% [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Δοκίμασε αλλά εγώ θα το έκανα αφού αποκαθιστουσα το πρόβλημα. Αγγλικά δεν σε βολεύει; ” Ενταξει με τα πολλα πολλα καταφερα να το βαλω στα αγγλικα οποτε τωρα μπορω να δοκιμασω να το ξεκλειδωσω.
-
Battery 0% [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Υπάρχει μια πιθανότητα να είναι η υποπλακέτα φόρτισης αλλά τα φαινόμενα μάλλον δείχνουν μπαταρία οπότε πας πρώτα για μπαταρία και βλέπεις. ” Κατι τελευταιο, τουλαχιστον τωρα που εχω την china developer να δοκιμασω να ξεκλειδωσω το bootloader ; Αν ναι , τοτε υπαρχει ισως καποιο guide που να δειχνει πως να κανω navigate στο κινητο τωρα που ολα ειναι κινεζικα και δεν καταλαβαινω τιποτα;
-
Battery 0% [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Σωστά αν και εφόσον είναι μόνο η μπαταρία και είσαι τυχερός. ” Υπαρχει η περιπτωση να ειναι κατι αλλο εκτος απο την μπαταρια;
-
Battery 0% [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Είναι ριψοκίνδυνο. Δεν φορτίζει καθόλου; Αν όχι μιλάμε για hardware πρόβλημα, πιθανότατα μπαταρία η υποπλακέτα φόρτισης. ” Παραμενει σταθερα στο 0%. Μπορω να το ανοιξω και να το χρησιμοποιησω αλλα αμα το αποσυνδεσω απο οποιαδηποτε πηγη φορτισης κλεινει απευθειας. Οποτε το καλυτερο που μπορω να κανω ειναι να παρω μια νεα μπαταρια, να αντικαταστησω την παλια και αμα ολα πανε καλα να περασω μετα την ελληνικη ρομ. Σωστα ή κανω καποιο λαθος;