Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-108 από 108.

• Charger

Gkapsas - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Δοκιμασα εναν δευτερο ανταπτορα που μου εδωσαν απο εκει που το αγορασα αλλα ακριβως το ιδιο αποτελεσμα. Να σημειωσω βεβαια οτι απο εκει που το αγορασα, ο τυπος ειχε ενα κουτι με ανταπτορες χυμα και απλα εβαλε το χερι του και μου εδωσε δυο οποτε μπορω να υποθεσω οτι την ιδια δουλεια κανουν και οι δυο να φανταστω;

• Charger

Μήνυμα

Πραγματικα εχω απορια πως με max 0.35Α γινεται να φορτιζει γρηγορα. Δηλαδη ποση ωρα σου παιρνει περιπου;

• Charger

Μήνυμα

Παράθεση από Atha Kappas: “Μς τον ιδιο φορτιστη μια χαρα φορτιζει εμενα μηπως δεν πατει καλα το ανταπτορακι οταν το βαζεις στην μπριζα, καλο θα ηταν να το αλλάξεις και αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γινεται να μου στειλεις σε φωτο τον φορτιστη σου και αν ειναι εφικτο μια μετρηση με το Ampere app ;

• Charger

Μήνυμα

Εχω ηδη τον ανταπτορα για τις ευρωπαικες πριζες, το θεμα ειναι οτι ο φορτιστης ειναι πολυ αργος

• Charger

Μήνυμα

Καλησπερα, χρηστης xiaomi redmi pro 64GB, θελω να αγορασω νεο φορτιστη (το εξαρτημα που μπαινει στην μπριζα,οχι το καλωδιο) διοτι αυτος που ειχε μεσα μαζι του ειναι εχει max 0.35A (θελει δυο χιλιετιες και ενα τεταρτο για να φορτισει). Αμα παρω με 2.1A ή 2.4Α θα υπαρχει καποιο προβλημα; (screenshot απο Ampere meter οταν φορτιζει με τον φορτιστη που υπηρχε στο κουτι)

• Music Player

Μήνυμα

Οταν εκανα join στο forum τα διαβασα αυτα στα γρηγορα και δεν εδωσα μεγαλη σημασια,κακως βεβαια! Για το xiaomi redi pro σε official τι υπαρχει; Επισης υπαρχει περιπτωση το "προβλημα" μου με τον music player να ειναι θεμα unoficial rom ;

• Music Player

Μήνυμα

Φυσικα,οριστε

• Music Player

Μήνυμα

Καλησπερα σας, προσφατα αγορασα Xiaomi Redmi Pro και εβαλα την καρτα sd απο το παλιο μου κινητο στο καινουριο. Στην αρχη οπως διαβαζε τα αρχεια , οταν ανοιγα ενα τραγουδι ανοιγε με τον τροπο που βλεπουμε στην PHOTO 1, με κατι σαν mini player. Μετα απο λιγο, καθε φορα που ανοιγα ενα mp3, ανοιγε ολο το Music player οπως φαινεται στην PHOTO 2. Υπαρχει καποιος τροπος να ρυθμισω το κινητο ετσι ωστε οταν ειμαι στο file explorer και ανοιγω mp3, να ανοιγουν οπως στην PHOTO 1;