Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Greek rom mi max 3 [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis0547: “με τους drivers είσαι οκ ; ” Στο device manager έβλεπα πάνω πάνω το android πριν το φλασάρω Επίσης είναι unlocked Τι κάνω;
-
ΜήνυμαΕκεί που έκανε 230s , result error , error failed remote uknown command Τώρα το τηλ. έφυγε από fastboot έβγαλε android μετά miui 10 κ με επόμενο επιλέγω γλώσσες. Τι παίζει;
-
ΜήνυμαΤο σημείο με το τελευταίο Mi Flash (2018) που θα επιλέξουμε Clean all σε ποια φάση γίνεται;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58098/
-
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis0547: “έπρεπε να κρατήσεις τον οδηγό αλλά σε αυτόν να προσθέσεις την ρομ για την συσκευή σού.. ” Σωστό. Ζήτησα βήμα βήμα αν μπορούσε κάποιος να μου πει γι αυτόν τον λόγο. Σόρρυ άλλα πρώτη φορά ασχολούμαι με φλασάρισμα κλπ
-
ΜήνυμαΆμα είσαι newbie . Θεώρησα ότι είναι για όλα ο οδηγός καθώς το συνέστησαν οι προηγούμενοι! Λοιπόν άρα κατεβάζω αυτήν * MIUI 9 China Beta ROM 8.9.20 και συνεχίζω;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis0547: “λάθος ρομ κατέβασες.. Παράθεση από vagbou: “Καμιά βοήθεια; ” Στάλθηκε από το SM-G6100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κατέβασα από το λινκ την Cn Dev σύμφωνα με τις οδηγίες! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58097/
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ανέβασε ένα screenshot από το πρόβλημα. Να φαίνεται το miflash και μια το παράθυρο με τις διαδρομές που έχεις τη rom. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58095/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58096/
-
ΜήνυμαΚαμιά βοήθεια;
-
ΜήνυμαΗ σωστή fastboot rom είναι η Cn Dev που είχα κατεβάσει πρωτύτερα; dipper_images_8.8.31_20180905.0000.00_8.1_cn Μου βγάζει unspecified error όταν πάω να φλασάρω
-
ΜήνυμαΈκανα τους ελέγχους μου (όλα οκ) και τώρα έχω κατεβάσει MiFlash & Cn Dev για να προχωρήσω. Που κοιτάω γιατί το 'χασα λίγο;
-
ΜήνυμαOk. Σε ευχαριστώ. Θα ενημερώσω λογικά αύριο.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αυτό είναι Global Version ---> Global-Version-Xiaomi-Mi-Max-3-6-9-Inch-4GB-64GB-Smartphone-Black-402847.html ” Όντως είναι. Εμένα που είναι global rom τι προτείνεις;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Είναι global rom ή global version; ” (official) global rom έγραφε στον τίτλο. Λογικά είναι China και φλάσαραν την global. * [Package E][Official Global ROM]Xiaomi Mi Max 3 6.9 Inch 4G LTE Smartphone Snapdragon 636 6GB 128GB 12.0MP+5.0MP Dual Rear Cameras (Blue) + Soft Case + Tempered Glass
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Αύριο παραλαμβάνω από την κούριερ το mi max 3 6/128 με official global rom. Επειδή είναι η πρώτη φορά που παίρνω xiaomi κινητό και απ ότι φαίνεται έπεσα πάνω στα γούστα (China / Global, brick, lock, κλπ), θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε τι να κάνω βήμα βήμα. Σας ευχαριστώ πολύ.
-
Καλημέρα. Ψήφισα ως vagbou. Καλή επιτυχία ελλαδάρα..
-
Γεια σας. Κάτοχος mi band 2 από 12/2016. Είχα την official αρχικά (κινέζικη-κατεβασμένη από blackmart) μέχρι που δεν έκανε sign in και αφού έκανε δεν συνδεόταν με τίποτα. Τώρα έχω το notify & fitness και θέλω να ρωτήσω, αγοράζω την pro και ξεμπερδεύω με αναγνώριση κλήσεων κλπ ή κατεβάζω την π.χ 2.2.12 ; Ευχαριστώ πολύ. =============== Μαρ 10th 2017, 10:46pm =============== Τελικά κατέβασα την 2.2.12 και μπόρεσα να συνδέσω το mi band 2. Η αναγνώριση κλήσεων ισχύει. Δουλεύει ταυτόχρονα κ το notify…