Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
Παιδιά ο κινέζος μου έγραψε οτι θα μου κάνει ριφαουντ όταν το λάβει πίσω στην κίνα το πακέτο... του είπα οτι έχω αποζημιωθεί. Λέτε να το είχε ξεχάσει; πιστεύω οτι υπάρχει δόλος και ΑΝ το κρατούσα θα ζητούσε τα χρήματά του και θα καθόμουν στον άξονα. Στάνταρ θα έβλεπε μέσω track number οτι το κράτησα και θα είχα μπερδέματα... ούτε παίζει το σενάριο να άφηνα να γίνει αυτό και μετά να μου έλεγε, αφού δεν με πληρώνεις, στείλε το πίσω. Πάλι σε έξοδα θα έμπαινα. Αφού την έκανα τη δουλειά μου, ας παει …
-
Ωχ κι εμένα έτσι δείχνει, 16 πάντα, αλλά πίστευα οτι έτσι απεικονίζεται και δεν έδωσα ποτέ βάση... Screenshot_2017_01_31_18_59_07_384_com_teslacoil.png
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@mixxalis: πήγαινε στο Xiaomi MIUI Official Global Site κάνε login και στα settings του λογαριασμού σου, πήγαινε και άλλαξε τη συσκευή που σου λέει με τη δική σου. Ξανακάνε τη διαδικασία και θα είσαι "ok".
-
Το δέμα σου λέει οτι έγινε αποδεκτό από τον αποστολέα στις 16/1/2017 και ώρα 12 τη νύχτα... τι σου προτείνω να κάνεις, πήγαινε στο Track It - Отслеживание почтовых отправлений κάνε έναν λογ/σμό (register new account) βάλε το μειλ σου και θα σου έρχονται ειδοποιήσεις κάθε φορά που μετακινείται το οποιοδήποτε δέμα σου. Εννοείται οτι όταν παίρνεις tracking number από τον χ-ψ αποστολέα πας εκεί, κάνεις login και το κάνεις "add". Το "στραβό" που έχει είναι όταν μπαίνει το δέμα Ελλάδα χάνεται από τον …
-
Προβλήματα Μπαταρίας
ΜήνυμαΤο δικό μου κάνει άλλα... να σας πω τι μου έχει τύχει 2 φορές: έδωσα τερματισμό, τερμάτισε αλλά δεν άνοιγε. Κόκκαλο... ρεύμα είχε αρκετό, το είδα μετά. Δυο φορές μου το έχει κάνει και μου έχουν κοπεί τα πόδια. Αντε να το έχω τρεις εβδομάδες. Το σύνδεσα τη 2η φορά στο pc ούτε "κλικ" ο υπολογιστής, το έβαλα στην μπρίζα στον τοίχο, τίποτα... μετά από ώρα προσπάθησα πάλι και άνοιξε.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΛοιπόν ξεκλείδωσα !!! Εκανα ένα ακόμα κολπάκι που βρήκα στο γιουτιουμπ. Κάπου είχα βρει κι όλα τα κόλπα μαζεμένα για επιτάχυνση της διαδικασίας, ακόμα είμαι νιουμπης για να το βρω ξανά και να το προσθέσω εγω... αν μπορεί κάποιος ας το βάλει. Στο λογαριασμό Xiaomi MIUI Official Global Site πάνω αριστερά που είναι το username μας πάμε στα settings και βάζουμε κάτω αριστερά στο device τη συσκευή μας ! Αυτό ήταν ! Μου έλεγε οτι η συσκευή μου είναι το mimix (by default ρύθμιση;) Τελος λοιπόν. Μερικές…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από stamatisv: “ή/και ξαναδοκιμάσεις miui.com/unlock/apply.php?retry=1 ” Πόσες φορές (ακόμα) δηλαδή ρε παιδιά να ξαναδοκιμάσει κάποιος το ξεκλείδωμα; έχω εγκριθεί να ξεκλειδώσω εδω και 7 ημέρες και δεν γίνεται τίποτα. Μια δεν αναγνωρίζει τη συσκευή, μια δεν αντιστοιχεί αυτός ο λογαριασμός, μια το ένα, μια το άλλο... Κατά την κρίση σας σε πόσο καιρό θα γίνει αυτό; σήμερα εστειλα ξανά μυνημα στο eu και τους καταχέριασα ευγενικά. Περιμενα πως και πως το τηλέφωνο και έχω κάτσει στον άξονα. …
-
Καταρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ για τις βοήθειες & το ενδιαφέρον... οι drivers μια είναι έτσι, μια αλλιώς... μια με "!" μια "με το όνομά του" (mi4c lybra) κλπ. Μπερδεμένα πράγματα και δεν φταίει ο χρήστης. Πρέπει να είναι εύκολα... Σήμερα μου ήρθε και το sms για ξεκλείδωμα της συσκευής... αυτό βλέπω όταν ειναι σε fastboot Untitled-3ok — Postimage.org Αλλά εδω βλέπω τη λύση !
-
Παίδες καλημέρα, καλή χρονιά με υγεία σε όλους ! Δεν μπορώ να εγκαταστήσω τους drivers και βλέπει τη συσκευή με θαυμαστικό. Συν τοις άλλοις, κατέβασα ρομ stable δική του για να την φλασάρω από τη συσκευή, γράφει couldn't verify update package. Σαν συσκευή από το mipcsuite το βλέπει... μπορείτε να βοηθήσετε; το τηλέφωνο δεν δουλεύει πάντως όπως πρέπει.
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
ΜήνυμαΩραία, ευχαριστώ...
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
ΜήνυμαΜια ερώτηση: υπάρχει κουμπάκι που τα χαρακτηρίζει όλα τα θέματα "ως αναγνωσμένα"; δεν βλέπω κάτι τέτοιο...