Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 87.
-
xiaomi note4
Μήνυμακαλησπερα στην παρεα λοιπον παιδια εχω ενα κινητο xiaomi note 4 εκ τον οποιο πισω στην ετικετα με εχει τον αριθμο 2016101 το κινιτο δεν ανοιγει πατωντας το κουμπι με ανοιγει και κολαει στο mi με τις τρεις τελειες να πηγενοερχοντε και μενει εκει οσο και να το αφεισω το κινιτο ειναι ενος φιλου και μου λεει οτι το πηρε απο εξω και απο την αρχη του εκανε αυτο μπορω να το κανω κατι
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαοχι σεν μπαινει παλι στο mi account και ομως δεν ειναι δυνατον αυτο
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυματι να πω δεν μπορει να μην γινετε κατι εγω πιστευω οτι κατι δεν κανω σωστα ειχα κατεβασει την 9.0.40 τωρα κατεβαζω να βαλω την 9.0.50 μηπως αλλαξει κατι αλλα νωμιζω οτι στο τελος κατι παει στραβα θα σας πω σε λιγω τη με βγαζει =============== Ιαν 4th 2018, 11:17pm =============== λοιπον οταν το φωρτοσει το αρχειο me κοκκινα γραμματα με βγαζει κατω E:unknown comand [J]
-
Μήνυμακαι πια ρομ μπορω να βαλω ετσι σωστε να ανοιξει το τηλ μου
-
Μήνυματο εχω κανει φιλε μου το κατεργησα δεν υπαρχει αλλο αλλα τιποτα εκανα και ρεσετ και ξανα την ρομ
-
Μήνυμαγιατι εμεινα χωρις τηλ.ρε φιλε μου δεν μπορω να το παραβλεψω να κανω κατι αλλο στο κινιτο για να ανοιξει
-
Μήνυματο ιδιο η συσκευη δεν μπορει να ανοιξει λογο του mi account τι κανω τωρα δεν το πιστευω και ξανα λεω μηπως φταιει η ρομ μπορω να βαλω την ευρωπαικη οπως ηταν και αν ναι πως =============== Ιαν 4th 2018, 10:33pm =============== με δικα μου δεδομενα απο το κινιτο
-
Μήνυμαωραια το εκανα και τα δυο ετσι οπως λες και τωρα ξανα βαζω την ρομ οπως με ειπες μολις τελειωσει θα σε πω
-
Μήνυμαοταν λες factory reset πως να το κανω απο το κινητο δεν μπορω να το κανω δεν με αφεινω να μπω πατωτας το off κουμπι και το συν στην φωνη μπαινω μεσα αλλα δεν βλεπω πουθενα factory reset
-
Μήνυμαgeoanto555 εχεις skype κατι στειλε μου προσωπικό μήνυμα να σε απαντησω δεν βρίσκω πως στέλνω μηνυμα
-
Μήνυμαοχι δεν μπορω να μπω σφαλμα αιτησης πληροφοριων καταστασης ρε παιδια μηπως φταει η ρομ μπορω να βαλω την ευρωπαικη και αν ναι πως
-
Μήνυμαοχι δεν μπαινει απο τον υπολογιστη μπαινει στον λογαριασμο αλλα απο το κινιτο οχι και δεν ειναι τιποτα εμεινα χωρις τηλ το παταω παραβλεψει αλλα μολις τελειωνει με λεει το τηλ. ειναι κλειδωμενο απο λογαριασμο mi και δεν μπορω να συνεχεισω =============== Ιαν 4th 2018, 9:33pm =============== Μηπως κατι γινετε με την ελληνικη ρομ και δεν μπορει να συνδεθει μπορω να βαλω παλι την ευρωπαικη οπως ειμουν κατι δεν με κολαει με τον υπολογιστει μπαινω στον λογαριασμο κανονικα
-
Μήνυμαοκ το βρηκα το περασα ευχαριστω και προχοραω στο επομενο βημα =============== Ιαν 4th 2018, 8:46pm =============== λοιπον ανοιξε το τηλ αλλα με λεει οτι η συσκευη ειναι κλειδωμενη απο mi account του δινω password και με λεει λαθος μπενω στο pc και εκει το δεχετε τι παιζει τωρα
-
Μήνυμαοκ το βρηκα το περασα ευχαριστω και προχοραω στο επομενο βημα
-
Μήνυμαεδω θα ειμαι παιδια οποτε μπορειτε στυλτε μηνυμα ευχαριστω