το εχω κανει και αυτο την καταληξει με ειπε ο γιωργος καγγελαρης να την κανω ετσι αλλα και παλει τιποτα ..πως στελνω προσοπικο μυνημα makis1024 εχεις skype και εχω teamviewer 13
καλησπερα να ρωτησω εδω και δυο μερες προσπαθω να βαλω την ελληνικη ρομ στο κινιτο μου αλλα δεν τα καταφερνω καταρχας εχω το redmi note 4 και απο οτι ειδα θελω το twrp mido 3.2.x.x εχω ξεκλειδωσει το κινιτο εχω κλικαρι απο τις ρυθμισεις τα σφαλματα απο usb και εχω βαλει το pc σε λειτουργια δοκιμης τον windows εχουν εγκατασταθει και τα drivers του κινιτου και ξεκινω να την βαλω φτανω στο συμειο που πρεπει να βαλω το twrp και με γραφει error στο τελος μηπως μπορει να βοηθεισει καποιος ? σας στελνω…
καλησπερα να ρωτησω το κινητο μου ειναι note 4 αλλα στα αυτο που βλεπω εχει device mido και mido ειναι για note 4x αυτη την version να βαλω ? μια μικρη βοηθεια μπορω να εχω ευχαριστω και κατι ακομα εχει δυο την stable v9.0.4.0 και την Developer 7.12.28 πια ειναι καλυτερη τη να βαλω
καλησπερα στην παρεα να ρωτησω εχω παρει το xiaomi note 4 εχει την ευρωπαικη miui 9 μπορω να του βαλω την ελληνικη miui 9 την ελληνικη απευθειας η πρεπει να κανω κατι αλλο .το τηλεφωνο το εχω ξεκλειδωσει την rom και εχω κατεβασει την mido miui 9 stamble v9.0.40 σας στελνω και φωτο με τα γραφικα του κινητου
μαλλον δεν καταλαβες την ερωτηση μου χειροκηνητα θελω να την βαλω απλα που θα βρω την επωμενη αναβαθμιση εδω στην σελιδα πρεπει να γινω vip η την κατεβαζω ελευθερα
καλημερα σε ολοι την παρεα να ρωτησω εχω το redmi 3s το ειχα βαλει την miui 9 αλλα απο τοτε δεν με εκανε αναβαθμισει σας στελνω φωτο να το δειτε εχει βγει κατι ετσι σωστε να τ περασω και αν ναι απο που λιγη βοηθεια ευχαριστω προκαταβολικα μπορω να βαλω κατι αλλο ετσι σωστε να με κανει καθε παρασκευει αναβαθμισει απο μονο του ? αλλα ελληνικη.......
ετσι νομιζω μηπως μπορεις να με το κανεις με teamviewer αν εχεις χρονο φιλε μου takisfrag και να σε παρω και τηλ. αν γινετε γιατι θα σκασω το παλευω αρκετο καιρο και δεν ξερω τι λαθος κανω
το κινιτο παταω για να ανοιξει και με γραφει mi στο κεντρο του τηλεφονου και κατω android με τρεις τελειες να πηγενοερχοντε τιποτα αλλο εχει κολισει εκει
καλήμερα σε όλοι την παρέα , να ρωτήσω έχω το redmi 3s και εδώ και πολύ καιρό δεν μπορώ να περάσω την ελληνική version κάπου κάνω κάτι λάθος , μπορεί κάποιος από την παρέα να με βοηθήσει με teamviewer να με το κάνει ευχαριστώ περιμένω νέα σας
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land) λοιπον ειμαι εδω αλλα δεν ξερω πια ρομ να βαλω το τηλ το εχω ξεκλειδωσει πρεπει πρωτα να βαλω αυτην China Developer(V6.8.25 και μετα να βαλω την ελληνικη πως να το κανω ?