Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Παράθεση από gpsomiadis: “Νομίζω κάτι έκανα. Ακολούθησα τις οδηγίες του Bigred και αφού έκανα root τη συσκευή μεσω του προγράμματος vroot που υπάρχει στα αγγλικά μετά απο πολλές συνδέσεις και αλλαγές θύρας usb, μάλιστα μου άφησε και ένα εικονίδιο στα κινέζικα, μέσω του mobileuncle (εφαρμογής που κατεβάζεις από play store) έβαλα την recovery από το αντιστοιχο αρχείο και κατόπιν την ελληνική rom νομίζω την τελευταία (30) με ΟΤΑ και αναβάθμιση. Προυπόθεση για να δουλέψει η εφαρμογή το τηλ. να ειναι…
-
Παράθεση από gpsomiadis: “Φίλε Bigred καλησπέρα. Έχω ψιλοαπογοητευτεί λίγο. α) Η επιλογή Open developer options-> click developer options -> click usb debugging δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις και β) Το προγραμματάκι για να κάνει root τη συσκευή το κατέβασα από το σχετιικό λίνκ αλλά είναι γραμμενο στα κινάζικα οπότε καταλαβαίνεις... Δεν πειράζει όμως αρκεί η προσπάθεια. Ευχαριστώ για όλα.” Με το google ψάξε την Αγγλική έκδοση του προγράμματος
-
Παράθεση από gpsomiadis: “Με απλά λόγια για ένα αρχάριο όπως εγώ. Μια μια περίπτωση. 1) Πως κανω root τη συσκευή που τελικά δεν ειναι root με τον rootchecher αν και με rom multi. Προσπαθώ να καταλάβω...Για τη δεύτερη θα μιλήσουμε αφού λύσουμε την πρώτη. Ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες Bigred.” Κατεβάζεις τα αρχεία κ' τα κάνεις εγκατάσταση στον υπολογιστή σου. Open developer options-> click developer options -> click usb debugging, (αυτό είναι επιλογή στο τηλέφωνο) Ενώνεις το τηλέφωνο με τον υπολογι…
-
Το πρόβλημα με την multi το είχα κ' εγώ κ' το έλυσα έτσι: 1. Root--->Rooting Redmi Note Enhanced Version [HM NOTE 1W] MIUI-JHDCNBA17.0 - Redmi Note - MIUI Official Community 2. Recovery---> "2.1. Κατεβάζεις το mobileuncle tools από το play 2.2. Κατεβάζεις το TWRP (σε μορφή recovery.img) MIUI Official Community και το βάζεις στην root της κάρτας (ΟΧΙ σε υποφάκελο) 2.3. Ανοίγεις τον "θειο", πατάς Recovery update και στην επόμενη οθόνη βλέπεις πάνω-πάνω το recovery.img (που έχεις βάλει ήδη στην κάρ…
-
Παράθεση από ikleos: “Καλησπερα .....2 μερες κατοχος Redmi note και εχω 2 μικρες αποριες . 1) Πως μπορω να ελευθερωσω μνημη απο την συσκευη? Βλεπω κατι με την ονομασια Μisc. να μου παιρνει αρκετο χωρο. Περιπου 3-4 GB . 2) Υπαρχει τροπος να μικρανω λιγο τα εικονιδια του τηλεφωνου χωρις να αλλαξω launcher? 3) Οταν συνδεω ενα usb στη συσκευη μου το διαβαζει κανονικα σαν external storage . Μετα ομως πως μπορω να το αποσυνδεσω? Δεν βλεπω καποια επιλογη και οταν τραβαω να βγαλω το usb μου βγαζει error…
-
Συγνώμη φίλε @tora33 αλλά πόσες φορές πρέπει να γράψω ότι: Παράθεση από tora33: “απο την προηγούμενη σελίδα έκανες αυτό ? κοιτάζεις μόνο το TWRP 2.7.0.0 Recovery "Το έχω διαβάσει" Νέος κάτοχος Redmi Note edit , πρέπει να είσαι root όμως , αυτό πρέπει να λυθεί απο εδώ κατέβασες 2 αρχεία How to get native root for your Redmi Note (WCDMA/TD) via Recovery (Updated for 23.0) | TechPunked κάνε πρώτα αυτά "έχω κ' τα 2 αρχεία μέσα στη κάρτα" 1 install_su_ Redmi Note , θα το κάνεις εγκατάσταση όπως λέει …
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Καλωσορίζουμε τον/ην BigRed, <br /><br /> στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή. <br /> Ημερομηνία: Aυγ 27th 2014, 7:04pm <br /> Προφίλ: @BigRed <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης.” Καλώς σας βρήκα Ευχαριστώ για την υποδοχή
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από BigRed: “@tora33 Δεν βρίσκω τέτοια επιλογή ούτε στο Mobileuncle ούτε κ' στο superuser ;(” στο κινητό , σε επιφάνεια εργασίας θα βρεις εικονίδιο Ασφάλεια = security Από την εφαρμογή Ασφάλεια / Δικαιώματα / επέλεξε , Δικαιώματα root ” Δεν μπορώ να κάνω τικ στην επιλογή "root permision" Η επιλογή υπάρχει αλλά είναι "σκιασμένη" Μήπως δεν είναι root το τηλέφωνο?