Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.

• Αγαπητοί φίλοι, εδώ και 2 μέρες έχω εγκαταστήσει στο ΜΙ2 την cm10.2 (unofficial android 4.3) από το link που παραθέτω αμέσως παρακάτω με τα εξής αποτελέσματα: pan.baidu.com/share/link?shareid=3131832634&uk=288670244 - απόλυτη σταθερότητα, κανένα απολύτως θέμα με απότομο τερματισμό εφαρμογών-λειτουργιών -μέγιστη ταχύτητα και ανταπόκριση σε κάθε επιλογή -100% ικανοποιητική εμπειρία της stock android 4.3 (βλ. youtube για περισσότερες λεπτομέρειες σχ. με τη συγκεκριμένη έκδοση android) στο ΜΙ2, και …

• Xiaomi mi2

k1r8l - - Mi-2 (Aries)

Μήνυμα

Ωραίο Λίγο άσχετος φαίνεται ο τύπος σχετικά με τη MIUI (το ομολογεί κι ο ίδιος δηλαδή) αλλά κάνει φιλότιμη προσπάθεια να αποκαλύψει τις αρετές του συγκεκριμένου κινητού.

• Πληροφορίες για το Xiaomi MI-3

k1r8l - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Δεν θα είναι το πρώτο 5ιντσο. Τα περισσότερα νέα high-end κινητά κατασκευάζονται με οθόνες υψηλής ευκρίνειας (1080p) οι οποίες είναι τουλάχιστον 5 ιντσών. Συμφωνώ ότι τα μεγέθη αυτά παραπέμπουν περισσότερο σε phablet παρά σε τηλέφωνα. Αυτό είναι που κατά τη γνώμη μου κάνει τη διαφορά στο MI-2: ανταγωνιστικά τεχνικά χαρ/κά σε οικονομικό μέγεθος (βλ. post #3). Για μένα, το MI-3 θα είχε ενδιαφέρον εάν διόρθωνε τα μειονεκτήματά του MI-2 (LTE, φωτιζόμενα soft buttons, καλύτερης ποιότητας εξωτερικό πε…

• ...από έγκυρο site: gizchina.com/2013/05/20/xiaomi…ication-and-release-date/ Τονίζω ότι δεν υιοθετώ σε καμία περίπτωση το περιεχόμενο του παραπάνω άρθρου. Απλώς το παραθέτω ως μία (ελεγχόμενη πάντα) πηγή πληροφόρησης για τυχόν ενδιαφερόμενους.

k1r8l - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Αν μιλάτε για ημερομηνίες κυκλοφορίας (και όχι πχ για ημ/νίες αναγγελίας), να σας υπενθυμίσω ότι το MI2 πρωτοκυκλοφόρησε στις 30 του περασμένου Οκτωβρίου.

k1r8l - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Υπάρχει και αυτό το διαφημιστικό σποτάκι στο youtube σχετικά με την εξέλιξη της xiaomi όπου στο τέλος παρουσιάζεται μία συσκευή που φέρεται να είναι το περίφημο-μυστηριώδες ΜΙ-3. Τόσο από τη φωτό όσο και από άλλες πληροφορίες στο internet μάλλον θα ανήκει και αυτό στην κατηγορία των 5ιντσων τηλεφώνων-γίγας. Αν οι πληροφορίες αυτές τελικά επιβεβαιωθούν, το MI-3 θα χάσει το πλεονέκτημα του MI-2(s), δηλαδή της συσκευής με χαρακτηριστικά που σκοτώνουν σε οικονομικό μέγεθος. Αν δεν κάνω λάθος, μέχρι …

• Ok, δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς, δεν είναι και τόσο ζωτικής σημασίας ζήτημα. Και αφού υπάρχει και τρόπος, έστω και χρονοβόρος, μικρό το κακό. Ευχαριστώ πάντως για τη διάθεση και εύχομαι όλα καλά με το site! Εδώ θα είμαστε να το στηρίζουμε...

• Πολύ σωστά κατάλαβες, αλλά: ΔΕΝ έχω καταφέρει από το site να κάνω και πολλά, μόνο να δημιουργήσω καινούργιο άλμπουμ και να μεταφέρω φωτογραφίες από το ένα άλμπουμ στο άλλο, ΟΧΙ από τον υπολογιστή στο cloud. Δεν ξέρω αν έχεις προσπαθήσει κι εσύ με άλλα αποτελέσματα. Εντωμεταξύ, έχω βρεί έναν έμμεσο τρόπο να κάνω αυτό που θέλω (αν κανείς ενδιαφέρεται): από το Gallery υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς μίας φωτο σε άλμπουμ του cloud. Αυτό όμως προϋποθέτει ότι πρέπει να αντιγράψω πρώτα στο κινητό τις φω…

• Όχι, αντιθέτως το Gallery εμφανίζεται συγχρονισμένο με το MI Cloud και μάλιστα στον τελευταίο συγχρονισμό ανέβασε και τις 2 πιο πρόσφατα τραβηγμένες φωτογραφίες, που σημαίνει ότι υπάρχει όντως αυτόματος συγχρονισμός. Καμία άλλη ένδειξη αποτυχίας ή οτιδήποτε. Για κάποιο λόγο επιλέγει μόνο του ποια άλμπουμ να ανεβάσει στο Cloud. Εμένα πάντως θα με εξυπηρετούσε ακόμα καλύτερα αν μπορούσα να τα φορτώνω μέσω υπολογιστή και να εμφανίζονται στο κινητό. Αυτό είναι κυρίως που θέλω να μάθω πώς γίνεται.

• Καλημέρα και καλώς σας βρίσκω με τη σειρά μου, αποφάσισα μετά από αρκετούς μήνες που έχω το MI-2 να χρησιμοποιήσω το MI-Cloud για να αποθηκεύω τις φωτογραφίες που βγάζω για να μην καταλαμβάνουν χώρο στο τηλέφωνο. Κατάφερα να ανεβάσω 2 άλμπουμ (φακέλους) καθώς και όσες καινούργιες έβγαλα μετά το συγχρονισμό του Gallery με το ΜΙ-Cloud, αλλά για κάποιο λόγο αρνείται να ανεβάσει και άλλα 2-3 άλμπουμ που βρίσκονται στο κινητό. Επιπλέον, προσπάθησα να ανεβάσω φακέλους με φωτογραφίες από τον υπολογιστή…