Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
Xiaomi Selfie Stick
ΜήνυμαΠολύ καλή τιμή . Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με τη φόρτιση..
ermis30 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ φίλε Καίσαρα, το Docking Station προφανώς πρέπει να το παραγγείλω απ' έξω ;ΚΑΙ φτιάχνονται οι υποδοχές usb ; νόμιζα πώς δεν αλλάζουν με τίποτα αν χαλάσουν.
-
Πρόβλημα με τη φόρτιση..
ΜήνυμαΚαλησπέρα , ξαφνικά σήμερα ,έβαλα το τηλέφωνο στην μπρίζα και δεν φορτίζει.Άλλαξα καλώδια, φορτιστές ,μπαταρία ...τίποτα καμία ένδειξη στο led.Αν δεν έχω χαλάσει κατά λάθος την υποδοχή usb υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο;(redmi1s με την τελευταία ελληνική rom)
-
Καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από martzicadespell: “Τελικα βαζουμε ή οχι τη 4.1.10?” Ποιά αρίθμηση είναι αυτή? Τώρα βρισκόμαστε (για το Redmi 1s μιλάω) στην GTV-4.10.15 Αν ρωτάς για αυτή, βάλτη αβλεπεί...! Σε μένα λειτουργεί σούπερ! [GTV-4.10.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! ” Φίλε Καίσαρα , έβαλα την 4.10.15 όπως είπες μέσω ΜΙΟUI και όχι μέσω ΟΤΑ και όλα είναι μια χαρά.Ήθελα να ρωτήσω , μήπως δε χρειάζεται ο ΟΤΑ πια στο κινητό; να τον αφαιρέσω;
-
Καλησπέρα μηπως μπορειτε να βοηθησετε; Εγκατεστησα το προγραμμα και μου οταν μου λεει μιληστε , και λεω κατι δεν το γραφει ..εννοειται οτι εχω επιλεξει ελληνικα , εχω το redmi1s , στης γυναικας μου το galaxy express λειτουργησε κανονικα.
-
"Παίζοντας" με τα "ΘΕΜΑΤΑ"
ΜήνυμαΠώς μπορώ να σβήσω ένα θέμα παρακαλώ ;;;;;;;;
-
mioui
ermis30 - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΗΝΥΝΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 318 ΣΕ 319 ΣΤΗ MIOUI ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΛΑ ΓΕΜΙΣΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΕΙΑ Η ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥς ΕΣΒΗΣΑ ΠΑΛΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;ΕΥΧ
-
update ΡΟΜ
ΜήνυμαΚαλησπέρα , μην αγχώνεσαι φίλε μου θα δουν το μήνυμά σου τα ιερά τέρατα της κινεζικής τεχνολογίας και θα λύσουν το πρόβλημα, λίγη υπομονή κάνε γιατί θα είναι για μπάνιο τώρα.Σου μιλάω από προσωπική πείρα , μου έφτιαξαν το δικό μου όπως δεν φανταζόμουν.
-
update ΡΟΜ
Μήνυμα'Oxi δε γίνονται αυτά , να πηγαίνεις για μπάνιο , να επιστρέφεις δροσερός δροσερός , και να βρίσκεις λυμένες και δωρεάν όλες τις εκκρεμότητες που άφησες, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΚΡΕΠΑ κάποια στιγμή...
-
update ΡΟΜ
ΜήνυμαΝαι, με βοήθησε πολύ ο tora33 και έχω ελληνική ρομ πλέον, το μόνο πρόβλημα είναι οτι εξαφανίστηκε το μεγάλο ρολόι, από την άλλη όμως διορθώθηκε το πρόβλημα του βιντεο, έτσι κι αλλιώς μέχρι να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση θα υπάρχουν κάποια κενά -διάβασα στην ανακοίνωση- οπότε κάνουμε λίγη υπομονή..Όσο σκέφτομαι ότι με 119 ευρώ έχω τηλέφωνο που εδώ θα πλήρωνα 245,83 όλα τα άλλα μοιάζουν λεπτ ομέρειες ..
-
update ΡΟΜ
ΜήνυμαΔυστυχώς δε φταίει αυτό ..δεν πειράζει, ετσι κι αλλιώς η ουσιστική αναβάθμιση έχει γινει σε πλήρη ελληνικά.
-
update ΡΟΜ
ΜήνυμαΚαλησπέρα , μετα την αναβάθμιση που έγινε μέσω ΟΤΑ,είδα την ένδειξη ''ετοιμοι για το flash'' και δεν μπόρεσα να το εγκαταστήσω γιατί μου είπε να μετονομάσω το αρχείο και φυσικά το μετονόμασα σε update, αλλά τίποτα ..Μήπως δεν πάτησα τη σωστή επιλογή;
-
Το αρχείο το σβήνω τώρα από το τηλ? το update,zip εννοώ.
-
Tι κουβέντες είναι αυτές φίλε μου, εγώ να είμαι καλά,ή εσύ που τα έχω παίξει με τηλέφωνο μετά από αυτό που μου είπες να κάνω, ακόμα και το πρόβλημα με την αναπαραγωγή βίντεο διορθώθηκε .Υποχρεωμένος ......
-
Ξαναπροσπάθησα και μάλλον τα κατάφερα ΕΥΧΑΡΤΙΣΤΩ!
-
περασα το φακελο μεσα στο τηλ πατησα τα κουμπια οπως ειπες και εβγαλε μια ενδειξη fastboot και εχει μεινει εκει,,,
-
ok το κανω τωρα, να μεταφερω απο το λαπτοπ στο τηλεφωνο με τη usb ?
-
Το είδα ειμαι rooted, αν κανω τα υπόλοιπα που περιγραφεις θα χασω επαφες και φωτο?
-
Σε ευχαριστώ πολύ tora33 είσαι κατατοπιστικότατος ,αυτό όμως που μου λες πρέπει να το κάνω ανεξάρτητα απο το ότι το τηλ είναι καινούριο και έχει ελληνική γλώσσα; συγγνώμη που ρωτάω απλά πραγματα , φανταζομαι η ρομ δεν έχει καμια σχέση μ'αυτο που ρωτάω αλλα αρχάριος και στο Μiou και στο adroid καταλαβαινεις..