Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Για να δουλέψει σωστά το Backup θα πρέπει πρώτα να κάνεις flash την 8.3.8 και μετά να κάνεις restore το backup. Αυτό γιατί στο backup δεν έχει όλα τα σωστά partition της συσκευής. Με αυτό τον τρόπο δεν θα έχεις κρασαρισματα όταν επαναφέρεις το backup σου. ” Το θέμα είναι να μπορέσω να βάλω την 8.3.22 αλλά έχω το πρόβλημα που είπα. Όταν είχα περάσει την 8.3.8 είχε ξεκλειδώσει το κινητό κανονικά. Το backup το βάζω μόνο και μόνο για να δουλέψει όπως όπως το κινητό. Δεν μπορώ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε να κλείσεις και να ανοίξεις τον διακόπτη του WiFi πάνω πάνω και αν δεν γίνεται τίποτα κάνε flash και πάλι ήταν Rom xωρις κανένα wipe. ” Φίλε μου πίσω από την κλειδωμένη οθόνη φαίνεται ο διακόπτης και τα δίκτυα αλλά δεν έχω πρόσβαση ότι και να πατήσω. Πρώτα κάνω factory reset και μετά flasharisma. Το έχω ξανακάνει αλλά τίποτα. Το μόνο που με σώνει προσωρινά είναι το backup που έχω από την 8.3.8 που όμως ενώ ανοίγει το κινητό μου βγάζει προβλήματα όπως κρασάρισμα κ…
-
Όπως είπα και πιο πάνω το πρόβλημά μου δεν είναι ο κωδικός και το copy paste αλλά το ότι δεν μπορώ να μπω μέσα στα δίκτυα για να επιλέξω καταρχήν πιο θέλω. Εμφανίζει την κλειδωμένη οθόνη και ίσα που φαίνονται τα δίκτυα από πίσω. Κάτι άλλο?
-
Γεια σας.Μετά από factory reset και εγκατάσταση της ΑRΩΜΑ 8.3.22 στο Mi Note 2 μου βγάζει 2 επιλογές " Ενεργοποίηση αυτής της συσκευής " και " Άνοιγμα ρυθμίσεων Wi-Fi ". Πατώντας την πρώτη πρέπει να γράψω τον κωδικό του Mi λογαριασμού μου αφού πρώτα όμως συνδεθώ στο δίκτυο. Το πρόβλημα είναι ότι πατώντας την 2η επιλογή δεν με αφήνει να μπω στο Wi-Fi για να επιλέξω το δίκτυο που θέλω. Σε άλλους έχω δει ότι δεν εμφανίζεται το πληκτρολόγιο αλλά εγώ δεν μπορώ καν να μπω μέσα. Τα δίκτυα ίσα που φαίνο…
-
Παιδιά και σε Mi Note 2 η μπροστινή κάμερα δείχνει ανάποδα.....Με βλέπω για κατακόρυφα!!!!!