Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 296.
-
Αν το θες για να δώσεις ίντερνετ χωρίς να ξέρουν τον κωδικό σου απλά μπορείς να το μοιράσεις με χρήση qr code
-
Σε Jason την δοκίμασε κάποιος; έχει το ίδιο πρόβλημα με την προηγούμενη και τα μαύρα φόντα στις ρυθμίσεις;
-
Περαστικε σε nikel πάνω από την 8.8.2 και όταν έκανε boot μου έβγαζε στις ρυθμίσεις μαύρη οθόνη όμως μετά από fr το πρόβλημα λύθηκε και ολα λειτουργούν σωστά (διπλές εφαρμογές δεν χρησιμοποιώ ποτέ οπότε εάν λειτουργούν η όχι εμένα δεν με ενδιαφέρει) η ρομ έχει καλή απόκριση και καλή διαχείριση μνήμης.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giannisatsi: “Για το Dolby δεν το ήξερα, ευχαριστώ, όμως για τις υπόλοιπες εφαρμογές γτ δεν μου τις κάνει εγκατάσταση; ” Δοκίμασε να κάνεις Τροποποίηση Εγκατάστασης και όχι προσαρμοσμένη εγκατάσταση, μιας και πέρασες την ROM, και δες αν θα στις βάλει τώρα. ” Μόλις τώρα αυτό δοκίμαζα αλλά πάλι τα ίδια, να κάνω ένα fr και να στήσω από την αρχή;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@giannisatsi το Dolby plus δεν μπορεί να εγκατασταθεί μόνο του. Είναι module του Magisk, και πρέπει να εγκαταστήσεις και το Magisk για να έχεις το Dolby. ” Για το Dolby δεν το ήξερα, ευχαριστώ, όμως για τις υπόλοιπες εφαρμογές γτ δεν μου τις κάνει εγκατάσταση;
-
Καλημέρα πέρασα την 8.8.3 πάνω από την 8.7.19, σε Jason, κάνω προσαρμοσμενη εγκατάσταση, επιλέγω αυτά που θέλω να μου εγκαταστήσει πχ number fixer, και atmos, προχωράει η εγκατάσταση δείχνει το log ότι έχουν εγκατασταθεί οι εφαρμογές που επέλεξα κάνω reboot στο system, ανοίγει κανονικά αλλά οι εφαρμογες που έχω επιλέξει να εγκατασταθουν δεν υπάρχουν. Καμία ιδέα τι παίζει;
-
Πέρασε σε nikel με fr μέχρι στιγμής όλα καλά
-
Καλή τύχη σε όλους
-
έχεις δύο επιλογές η βγάζεις εντελώς τον κωδικό του ρουτερ σου για λίγο και μπαίνεις η εκεί που λέει ότι είναι κλειδωμένο το τηλ βάζεις τον κωδικό του wifi,, τον κάνεις copy μετά κάνεις πίσω πας στο WiFi και τον κάνεις paste
-
την περασα και εγω σε jason ομως παρατηρησα οτι το google play services εχει μεγαλη καταναλωση 36.2 %
-
@geoanto555 έκανα εγκατάσταση το 3.2.2 tools, παρόλο που έγινε σωστά όλη η διαδικασία και μετά από επανεκκίνηση δεν μου έκανε mount το system καθώς δεν μπορούσα να πάρω και back up μου έβγαζε αποτυχία οπότε ξαναγύρισα πάλι στο 3.2.2a8 και είναι κομπλέ υποθέτω ότι χρειάζεται format data για να λειτουργήσει
-
Παράθεση από Nikos_77: “Παράθεση από geoanto555: “Στην διαχειριση συσκευών πως το βλέπει? ” Πηγα να περασω τη ρομ μεσο adb αλλα μου ελεγε can't read update.zip προσπαθησα 2-3 φορες και τιποτα και μολις σταματησα το sideload απο twrp το ειδε κανονικα ο υπολογιστης...Τωρα ξαναξατεβαζω τη ρομ να την περασω να δω αν θα κανω δουλεια... @giannisatsi δεν εχω otg για type-c που εχει το κινητο... ” Εντάξει τότε αφού το είδε το κιν το pc σου όλα καλά όμως με πρώτη ευκαιρία τσίμπα ένα otg είναι σωτήρια λύσ…
-
Παράθεση από Nikos_77: “Μετα το format data ο υπολογιστης δεν βλεπει το κινητο για να περασω την rom καμια ιδεα? ” αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο πρόβλημα μετά από format data, ο υπολογιστής δεν το έβλεπε καθόλου το τηλ(αφού πέρασα και τους drivers και έκανα και απενεργοποιηση ψηφιακής υπογραφής και στο τέλος πέρασα την rom με otg
-
Την πέρασα και εγώ σε mi note 3 με καθαρή εγκατάσταση, μέχρι στιγμής φαίνεται να ρολαρει καλά, το μόνο που δεν μπορώ να βρω είναι πως να γίνετε απόκρυψη της γραμμής κατάστασης από την οθόνη κλειδώματος