Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 296.
-
@geoanto555 έτσι την είχα πατήσει και εγώ όταν πρωτοεβαλα την xtrv μου είχε έρθει με πειραγμένο cust όμως πιστεύω πως μάλλον είναι ότι δεν είχε κάνει format data γιαυτό τον ρώτησα αν στο log μετά την εγκατάσταση της aroma του βγάζει κάνα error η κάποιο unmount system
-
@geoanto555 ναι για το nikel λέει απλώς φέρνει σαν παράδειγμα ότι αυτό δεν του το έκανε στο redmi pro που είχε πιο παλιά
-
@mythryll όταν κάνεις εγκατάσταση έχεις τσεκάρει το log μήπως σου βγάζει κάποιο σφάλμα η κάποιο unmount system fail? ποιο twrp έχεις; εγώ στο nikel έχω το 3.1.0 και δεν είχα ποτέ θέμα.
-
@fragspμεχρι να βρεθεί λύση από τους admin να σου δώσουν καινούρια έκδοση twrp μπες και διαβασε λίγο στο νημα γενική συζήτηση Jason γτ κάπου είχα δει αλλά δεν θυμάμαι σε ποια σελίδα ήταν ότι είχε και κάποιο άλλο μέλος οθόνη sharp και κατέβασε κάποια έκδοση που του δούλεψε Υγ. κοίτα από τη 16 σελίδα και μετά.
-
επιβεβαιώνω και εγώ σε nikel η rom έκατσε τέλεια και πάει μπάλα.
-
@nasaras_Gr θα πας στο mi Account θα βάλεις τον κωδικό του WiFi μετά θα πατήσεις να σου γίνει ορατός, θα τον πάρεις αποκοπή και θα τον κάνεις επικόλληση στις ρυθμίσεις WiFi
-
Παράθεση από fragsp: “Καλησπέρα έκανα εγκατάσταση την νέα ρομ σε mi note 3 από 8.1.18 με factory reset οταν μπήκα στο κινητό δεν ανοιγε τις επαφές και έβγαζε error μπηκα στο twrp να ξαναεγκαταστησω την ρομ και παγώνει η οθόνη θα κάνω εγκατάσταση του TWRP που είναι μέσα στη Rom απο το fastboot οταν πατάω το enter για να κανει flash το twrp δεν κανει τιποτα. Το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο και πριν και τώρα. Για να δω. Έχετε καμια παρατήρηση; Τελικά δεν μπόρεσε να κάνει εγκατάσταση από το fastboot. Τ…
-
θα πας στο mi Account θα βάλεις τον κωδικό του WiFi μετά θα πατήσεις να σου γίνει ορατός, θα τον πάρεις αποκοπή και θα τον κάνεις επικόλληση στις ρυθμίσεις WiFi
-
μπορείς να κάνεις μια δοκιμή να κάνεις fr και να περάσεις την rom αλλά και πάλι και να στην περάσει και να αποφύγεις το format data, θα το βρεις κάποια στιγμή μπροστά σου. Υγ. σε περίπτωση που σου περάσει χωρίς format data, όταν πας να κάνεις back up φρόντισε να μην έχεις βάλει pin στην οθόνη κλειδώματος γτ μετά δεν θα σου το αναγνωρίζει όταν πας να κάνεις restore.
-
ειδες όταν έκανες την εγκατάσταση αν σου έβγαζε στο log κάποιο error η κάποιο unmount system? δεν είμαι ειδικός αλλά μάλλον πας για format data για να στρώσει.
-
Σε Jason το πρόβλημα με το networklocation λύθηκε με την fixed rom,
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giannisatsi: “Την Fixed rom την περνάω από πάνω με dirty flash η κάνω fr? ” Από πάνω με Dirty Flash.. ” Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, θα την κάνω install και ότι άλλο δω θα το αναφέρω
-
Την Fixed rom την περνάω από πάνω με dirty flash η κάνω fr?
-
Καλημέρα @MIUI_ART πρόβλημα με το networklocation βγάζει και στο Jason μετά από format data. Έχει αναφέρει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα ή το κάνει μόνο σε εμένα;
-
Σε mi note 3 μου πετάει συνέχεια ειδοποίηση ότι διακοπηκε η εφαρμογή networklocation
-
καλησπέρα έκανα dirty flash από 8.3.15 στην 8.4.12 σε Jason και δεν μου αναγνωρίζει το pin που έχω βάλει στην αρχική οθόνη.
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από giannisatsi: “Και η 8.3.15 που έβαλα σήμερα για δοκιμή έχει μεγάλο battery drain ” καλημερα! χρονια πολλα! κλαιω! @Antretng ” Φίλε μου όσο και να θέλει μέρες για να κάτσει η ρομ, τα Google services παρουσιάζουν μεγάλο battery drain και το συγκρίνω με την 9.1.3.0 που φορούσε το τηλ όταν το πήρα, όπου τα sot βάρουσαν με μέτρια χρήση 10 ώρες χαλαρά και 15 % υπολοιπομενη μπαταρία.