Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 296.
-
Σε nikel μέχρι στιγμής όλα καλά απλά παρατηρώ ότι η νέα rom μου αφήνει μόνο 1giga μνήμη ελεύθερη από τα 3giga μετά από καθαρισμό
-
Καλημέρα μπορώ να κάνω restore data εφαρμογών από xtrv στην aroma χώρις να έχω κάποιο θέμα;
-
Πέρασα την 7.6.10 σε nikel όλα πήγαν καλά εκτός από ένα πρόβλημα, έκανα τσεκ για ιούς και το Antivirus μου έσβησε το adaway ως Trojan ενώ είμαι ρουτ και του έχω δώσει και δικαιώματα από το super user, το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα;
-
Την έχει περάσει κάποιος σε nikel; να πει εντυπώσεις!!!!
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
Καλή τύχη σε όλους
-
Καλησπέρα έχει περάσει κάποιος την ρομ σε nikel? Έχει παρατηρησει κάποιο bug;
-
Περαστηκε η ρομ σε nikel χωρίς κανένα πρόβλημα και χώρις κανένα bug, το GPS κλειδώνει σε δευτερόλεπτα και η μπαταρία είναι αρκετά ικανοποίητικη, συγχαρητήρια στους chef
-
Παράθεση από BanditGR: “Και αν μετά σου ξαναβγάλει κόκκινα γράμματα στο backup βάλε μια φώτο εδώ από το σφάλμα (φώτο μέσα στο TWRP παίρνεις πατώντας ταυτόχρονα τα Volume- και power). Θέλω να τη δω. ” Περαστηκε κανονικά χωρίς κοκκινα γράμματα, ευχαριστώ πολύ τα παιδιά για την βοήθεια και την άμεση απόκριση
-
Οκ, σ ευχαριστώ πολύ θα κάνω τα βήματα που μου είπες πιο πάνω και θα περάσω την ρομ σε μια sd
-
Αν κάνω format data δεν θα χάσω ότι έχω στον αποθηκευτικό χώρο μου μαζί και την ρομ;
-
Καλησπέρα έχω το nikel και μόλις έβαλα την 7.3.2, όταν μπήκα twrp για να κάνω backup στα τελευταία στάδιο ο αφού ολοκληρωθεί το αντίγραφο μου πετάει κόκκινα γράμματα και γράφει αδυναμία προσάρτησης.
-
Παράθεση από Giwrgos Efthimiadis: “εκανα φορματ το data ηδη..μαλλον βλακεια τωρα εχει κολλησει στο MI και δε κανει τιποτα καμια ιδεα? ” Βάλε εξωτερική κάρτα πέρασε την ρομ που θες να φλασαρεις βαλτή στο κινητό, μπες σε twrp, fr, reboot και install από external memory
-
Παράθεση από Giwrgos Efthimiadis: “ειμαι στο twrp παταω wipe/advance wipe/τσεκαρω τα τρια κουτακια/και στο τελος μου βγαζει failed να προχωρησω με το install η πρεπει να κανω κατι αλλο για να καθαρισω παλια αρχεια? =============== Ιαν 19th 2017, 9:27pm =============== παιδια μια βοηθεια εδω please ” Δεν είμαι ειδικός όμως σε μια ρομ που πέρασα σε ένα φίλο σήμερα το πρωί μου έβγαζε το ίδιο σφάλμα όμως διορθώθηκε με ένα fr, reboot σε twrp και μετά install
-
Παράθεση από demakhs: “εδω ο δημιουργός , @gkalen , ολόκληρη σκληκοrom έφτιαξε (για τον @osalonikios ), εσύ στην ταπετσαρια έχεις μείνει ακόμα!! ” Ασε Ασε το κινητό είναι της γυναίκας και θέλει να βάλει τη φάτσα της οπότε καταλαβαίνεις, μου έχει ζαλίσει μην πω τι αν και βρήκα άκρη, για να αλλάξει εικόνα αλλάζει μόνο από τον stock launcher =============== Ιαν 17th 2017, 12:10pm =============== Παράθεση από Giannis_Apokoronas: “Καλημέρα παιδιά... Καλή Χρονιά!!!!!!!!! Να ρωτήσω καμιά καλή θήκη για …