Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 81.
-
Παιδιά καλησπέρα και πάλι στην παρέα. Ο αδελφός μου έχει ένα Redmi note 3 MTK και του είχε σπάσει η οθόνη. Την πήγε να την αντικαταστήσουν και σήμερα που πήγε απο εκεί να πάρει το τηλέφωνο είδε πως ναι μεν ανοίγει αλλά κολλάει αμέσως στο λόγκο της Σιαόμι (Mi) και δεν συνεχίζει να μπουτάρει κανονικά. Πριν την αλλαγή εννοείται πως δούλευε κανονικά το τηλέφωνο. Επίσης με volume+ + power δεν μπαίνει στο recovery, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο μπαίνει σε fastboot. Ξέχασα να γράψω πως το τηλέφωνο ξεκι…
-
Τελική ετυμηγορία, Το τηλέφωνο δεν χρειάστηκε επαναφορά σε παλαιότερη global rom. Με την Aroma της ελληνικής κοινότητας, το μόνο που είχα να κάνω τελικά ήταν να κλείσω απλώς τον αυτόματο φωτισμό από την οθόνη και να το βάλω εγώ χειροκίνητα σε ένα επίπεδο φωτισμού ικανοποιητικό (περίπου στο 1/3 της μπάρας). Το τηλέφωνο είναι από την Κυριακή με δύο κάρτες ΣΙΜ μέσα, Κοσμοτέ και Γουίντ, ήταν φορτισμένο στο 78 % και έχει φτάσει τώρα στο 58% (βέβαια απλή χρήση τηλεφώνου μην φανταστείτε) αλλά μου φαίνε…
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά, Το τηλέφωνο τελικά δεν επανήλθε όπως λανθασμένα νόμισα στην αρχή. Τρώει την μπαταρία με τρελούς ρυθμούς. Τελευταία μου ελπίδα πριν το στείλω πίσω και γλιτώσω τη φασαρία, να βρω την global έκδοση για την συσκευή, που δούλευε πριν εμφανιστούν τα προβλήματα, δηλαδή κάποια 9.3 ή 9.2 ή και πιο πριν ακόμα... Έχει κάποιος λίνκ για κάποια από αυτές τις ΡΟΜ?
-
Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πέρασα και εγώ στο ΚΕΝΖΟ μου την 10.1.1 και μετά το factory reset εννοείται πως το τηλέφωνο θέλει ξανά στήσιμο από την αρχή. Έχω κάνει όμως ένα φουλ μπακάπ μέσα από το twrp στις 24/12. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω αυτό για να επαναφέρω τις εφαρμογές μου και τα δεδομένα μου χωρίς να με γυρίσει στην παλιά ΡΟΜ ή ούτως η άλλως με το ριστορ θα με ξαναξυρίσει στην παλιά? Αν μπορώ απο τις επιλογές που έχει μόλις ανοίγω το ριστόρ, πια τμήματα να αφήσω επιλεγμένα για να το…
-
Ναι το 10-πύρινο είναι με τον Helio X20. Οπότε κατεβάζω από τις δύο που είχα βάλει πριν την (β) επιλογή που είναι για ΜΤΚ επεξεργαστές και ας μην είναι για το 4Χ. Ευχαριστώ προς το παρόν. Αύριο με το καλό θα ολοκληρώσω την διαδικασία και θα επανέλθω με νεότερα. edit: μήπως έχεις και λινκ για την αντίστοιχη global κάποια μικρότερη έκδοση από την 9.6.1? κάποια 9.5 για παράδειγμα? ή ακόμα καλύτερα μια ακόμα πιο παλιά όπως π.χ. η 8.2.1? edit no 2 (ώρα 10:32 π.μ.) : από τα πολλά που διαβάζω στο en.mi…
-
Επειδή έχει ΡΟΜ με τις εξής περιγραφές : α) ★ Redmi Note 4X Latest Global Stable Version Fastboot File Download β) ★ Redmi Note 4 MTK Latest Global Stable Version Fastboot File Download το τηλέφωνό μου είναι το 4Χ αλλά με τον ΜΤΚ επεξεργαστή, θα διαλέξω την (α) παρόλο που αυτή δεν έχει για ΜΤΚ και snap ξεχωριστές έτσι?
-
Παράθεση από aboulafia: “Καλησπέρα και από εμένα, Παρέλαβα και γω την Πέμπτη το συγκεκριμένο τηλέφωνο (έκδοση 4/64). Το πήρα μεταχειρισμένο αλλά και ο προηγούμενος το πήρε μόλις τον Οκτώβρη που μας πέρασε. Μου το έστειλε και το άνοιξα από factory reset. Διαπιστωσα και εγώ πως το κινητό τρώει την μπαταρία όπως τα δίλιτρα την βενζίνη! Με ανοικτό wifi και χωρίς κάρτες sim μέσα, απλά σκαλίζοντας την συσκευή, χωρίς καν λογαριασμό Google περασμένο, μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά, έφαγε παραπάνω από το …
-
Παράθεση από amavroudis: “Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi Αυτος ο οδηγός περιγράφει την εγκατάσταση. ” ναι εντάξει το είδα λίγο μετα από τον πρώτο πανικό... εκεί είμαι τώρα και πάω βήμα βήμα. Ευχαριστώ! So far so good, Περιμένω να μπουτάρει στην 8.11.29!!! Όλα πήγαν τέλεια τελικά! Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθειά σας.
-
Παράθεση από EvangeliaK: “Custom rom γίνεται εγκατάσταση μέσω twrp. ” Πρέπει να περάσω δηλαδή πρώτα το twrp ; αυτό από που το κατεβάζω ; απλά θα φλασάρω εκείνο το ζιπ του? μια παραπάνω βοήθεια ;;;
-
Παιδιά μια βοήθεια, Ξεκλείδωσα πριν από λίγο τον bootloader του τηλεφώνου, Έχω κατεβάσει το αρχείο που αναφέρω παραπάνω, xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V10_arΩma_8.11.29.zip το περνάω μέσα στη μνήμη του τηλεφώνου χύμα, πάω από την "ενημέρωση συστήματος"και επιλέγω το "επιλογή πακέτου ενημέρωσης" και επιλέγω το αρχείο αυτό και αφού κάνει έναν έλεγχο μέσω του wi-fi μου πετάει ένα μήνυμα πως δεν επιτρέπεται η αναβάθμιση με unofficial λογισμικό τι φταίει? τι κάνω λάθος?
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από aboulafia: “Καλημέρα και πάλι, Από σήμερα είμαι έτοιμος να ξεκλειδώσω τον bootloader μιας και πέρασαν οι ώρες της αναμονής. Θα του περάσω την ελληνική ΡΟΜ γιατί με την διαχείριση της μπαταρίας έχει πρόβλημα με αυτή που έχει τώρα. Ότι και αν έχω κάνει από τα παραπάνω την ρουφάει με το μπουρί της σόμπας την ενέργειά της. Στο διαταύτα τώρα, αυτή είναι η ΡΟΜ για το τηλέφωνό μου? xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_arΩma_Stable_V9.5.2.0.zip ” Προσωπική μου άποψη πέρνα τ…
-
Καλημέρα και πάλι, Από σήμερα είμαι έτοιμος να ξεκλειδώσω τον bootloader μιας και πέρασαν οι ώρες της αναμονής. Θα του περάσω την ελληνική ΡΟΜ γιατί με την διαχείριση της μπαταρίας έχει πρόβλημα με αυτή που έχει τώρα. Ότι και αν έχω κάνει από τα παραπάνω την ρουφάει με το μπουρί της σόμπας την ενέργειά της. Στο διαταύτα τώρα, αυτή είναι η ΡΟΜ για το τηλέφωνό μου? xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_arΩma_Stable_V9.5.2.0.zip
-
Καλησπέρα και πάλι, Αυτό θα κάνω τελικα. Μπορώ να βάλω το δικό μου ΜΙ id και σε αυτό το τηλέφωνο για να κάνω αίτηση να ξεκλειδώσω τον bootloader ή θα γίνει τίποτα και θα κλειδώσει το ένα από τα δύο ? Ή καλύτερα να φτιάξω με το νούμερο της συζύγου ένα δεύτερο ΜΙ id ? Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το ίδιο ΜΙ id για να ξεκλειδώσει δύο διαφορετικά τηλέφωνα? είχε πρόβλημα?
-
Καλησπέρα και από εμένα, Παρέλαβα και γω την Πέμπτη το συγκεκριμένο τηλέφωνο (έκδοση 4/64). Το πήρα μεταχειρισμένο αλλά και ο προηγούμενος το πήρε μόλις τον Οκτώβρη που μας πέρασε. Μου το έστειλε και το άνοιξα από factory reset. Διαπιστωσα και εγώ πως το κινητό τρώει την μπαταρία όπως τα δίλιτρα την βενζίνη! Με ανοικτό wifi και χωρίς κάρτες sim μέσα, απλά σκαλίζοντας την συσκευή, χωρίς καν λογαριασμό Google περασμένο, μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά, έφαγε παραπάνω από το 10% της μπαταρίας. Είδα ό…
-
Παράθεση από gaiosgf: “Παράθεση από aboulafia: “Παράθεση από gaiosgf: “δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερη. πρεπει ναναι στανταρ αυτες οι ασφαλειες. ” Μια και μου αρέσει λίγο να σκαλίζω τα πράγματα, είπα να δω κανα βιντεάκι στο γιουτιουμπ με κάποιον που θα άλλαζε αυτή την ασφάλεια (σίγουρα κάτι θα υπάρχει λέω). Και με μια αναζήτηση βρήκα αυτό εδώ το βιντεάκι με τον τύπο που άνοιγε έναν φορτιστή αυτοκινήτου ίδιο με τον δικό μου (αν ήταν μαύρος δηλαδή θα ήταν ακριβώς ίδιος). Δεν είμαι σίγουρος βέβαια…
-
Παράθεση από gaiosgf: “δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερη. πρεπει ναναι στανταρ αυτες οι ασφαλειες. ” Μια και μου αρέσει λίγο να σκαλίζω τα πράγματα, είπα να δω κανα βιντεάκι στο γιουτιουμπ με κάποιον που θα άλλαζε αυτή την ασφάλεια (σίγουρα κάτι θα υπάρχει λέω). Και με μια αναζήτηση βρήκα αυτό εδώ το βιντεάκι με τον τύπο που άνοιγε έναν φορτιστή αυτοκινήτου ίδιο με τον δικό μου (αν ήταν μαύρος δηλαδή θα ήταν ακριβώς ίδιος). Δεν είμαι σίγουρος βέβαια ότι είναι και το ίδιο μοντέλο, αλλά στο σχήμα ε…
-
Παράθεση από Dante: “Έχουν ασφαλεια μεσα. Συνήθως είναι πανω απο τη μεταλλική μυτη που μπαινει στην υποδοχή. Καπως θα ανοιγει για να αλλαχθει. ” Θα το ξανακοιτάξω, παρόλο που φαίνεται σαν φιξ. Για να το λέτε έτσι θα είναι όμως. Θα το πάω και σε κανά ηλεκτρονικό να το δει και αυτός και να μου την αλλάξει άμα είναι. Να του ζητήσω να βάλει μεγαλύτερη από αυτή που έχει τώρα?
-
Παράθεση από gaiosgf: “και μενα μου το κανε παλιοτερα αυτο. αν θυμαμαι καλα, ειχα αλλαξει την ασφαλεια του φορτιστη και μετα φορτιζε κανονικα. ισως εχει να κανει με τις <<ενεργειακες αναγκες>> της καθε συσκευης. ” Εννοείς την ασφάλεια στο αυτοκίνητο που είναι για την πρίζα που συνδέεις τον φορτιστή? Γιατί ο φορτιστής είναι ένα μικρό κυλινδράκι περίπου 3 εκατοστά μήκος και 1,5 εκ. διάμετρος (οι κλασσικοί φορτιστές αυτοκινήτου δηλαδή) και φαντάζομαι πως μέσα δεν έχει κάποια ασφάλεια που να αλλάζει…
-
Καλησπέρα στην παρέα και από εμένα, Ακούστε το δικό μου RN3 Pro τι κουφό κάνει στην φόρτιση στο αυτοκίνητο με φορτιστή Belkin 1Α/5V. Το βάζω κανονικά να φορτίσει, ξεκινάει να φορτίζει μια χαρά και σταματάει μόνο του μετά από 2~3 λεπτά, οπότε σβήνει και το ενδεικτικό λεντ πάνω δεξιά που είναι πορτοκαλί όσο φορτίζει και γίνεται στο τέλος πράσινο. Αν το βγάλω από το καλώδιο ή αν βγάλω τον φορτιστή από την υποδοχή και το ξαναβάλω, συνεχίζει για το ίδιο διάστημα και μετά σταματάει πάλι. Άλλο τηλέφωνο…