Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 59.
-
Παράθεση από drum: “καλησπερα... Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο νημα την ερωτηση μου. εκανα προιν μερικες μερες την αναβαθμιση στο redmi 4, με την 10.1.1.0 Παρατηρω οτι η ρυθμιση του ηχου κλησης, (απο τα πλαινα πληκτρα) στη νεα μπαρα που βγαζει, δε δουλευει, κ υποχρεωτικα ρυθμιζω την ενταση μεσα απο το μενου τον ρυθμισεων. Υπαρχει κατι που να το διορθωνει αυτο το "τσαφ" ? ” Λοιπόν όταν πατάς τα πλαϊνά πλήκτρα αυξομείωσης στην κάτω μεριά της μπάρας που εμφανίζει έχει κάτι τελιτσες πατά εκεί και ανοί…
-
Παιδιά από όταν πέρασα την miui global stable 10.1.1.0 έχω πρόβλημα με τον αισθητήρα που όταν απαντάμε σε κλήση να σβήνει η οθόνη για να μην πατάει το αυτί μας την οθόνη. Δεν ξέρω πως λέγεται ο αισθητήρας αυτός αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα, βάζω το τηλέφωνο στο αυτί για να απαντήσω την κλήση και η οθόνη μένει ανοιχτή. Υπάρχει κάποια ρύθμιση. Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει?
-
Ο Google duo εβγαλε update που λύνει το πρόβλημα με το ρολάρισμα στις ρυθμίσεις. Μένει να δούμε τι κάνει με την μπαταρία. Εγώ έχω την global stable και είχα το ίδιο πρόβλημα με το ρολάρισμα και την κατανάλωση μπαταρίας. Πριν κάνω απεγκατασταση τον Google duo είδα πως είχε αναβάθμιση, την έκανα και το πρόβλημα λύθηκε εν μέρει, τώρα θα δω για την μπαταρία.
-
Παράθεση από geortzan: “Καλησπέρα, Έχω την Stable ΧΤΡΩ ΑΡΩΜΑ 9.5.2.0 (MBFMIFA). Πλέον το κινητό δεν μπορεί να εντοπίσει κάνενα WiFi δίκτυο. Έκανα restart το κινητό, τίποτα. Δεν έκανα κάποια αλλαγή. Λειτουργούσε πριν ενώ τώρα σταμάτησε. Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ. ” Εμενα κάποια στιγμή που μου το είχε κάνει προσπάθησα με σύνδεση WPS και ξαφνικά εκεί που έψαχνε βρήκε το wifi και συνδέθηκε. Κουφό δεν ξέρω αλλά έτσι έγινε. (Σημείωση εμένα έβλεπε όλα τα δίκτυα της γειτονιάς εκτός του δικού μου, ά…
-
Παράθεση από geoanto555: “Και για να τελειώνουμε την συζήτηση. Στο nikel δεν φταίει απαραίτητα η xiaomi στο θέμα αναβάθμισης. Έχει σχέση και η mediatek . Πιστεύω πως το βάρος πρέπει να πέσει σε αυτήν περισσότερο για την πολιτική της. ” Συμφωνώ και προσθέτω.... Ποτέ ξανά Mediatek... μακριά και αγαπημένοι
-
Παράθεση από LocoDiceGR: “Την εβαλα αμεσως ναι..στα Fixed εγραφε για το προβλημα της μπαταριας, οτι τελειωνει πιο γρηγορα ακομα και αν ειναι idle.. Γενικα μεγαλο το changelog δεν το περιμενα...μεχρι στιγμης ολα καλα παντως... Οποτε να περιμενω και αλλο update συντομα? λολ ” Συγουρα θα βγάλει update οχι μόνο για διόρθωση της μπαταρίας αλλά επειδή απέσυρε όλα τα 9.5 global stable rom. Η xiaomi μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους ανεβοκατεβάσματα των update της.....
-
Παράθεση από kostas234: “παιδιά με την μπαταρία βλέπω και εγώ ότι τελειώνει πολύ γρήγορα από την μέρα πού έβαλα την xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_arΩma_Stable_V9.2.1.0 φορτίζω το τηλέφωνο το βράδυ και το βγάζω το πρωί από την φόρτιση και ενώ έχει 100% μπαταρία μέσα σε ένα λεπτό έχει πέσει στο 99% ” Και εγώ με official stable 9.2.2.0 έχω θέματα με την μπαταρία. Νομίζω τελειώνει ποιο γρήγορα.
-
Στην επόμενη φόρτιση του κινητού θα σας γράψω για απόδοση μπαταρίας και επιδώσεις... Διαφορές δεν νομίζω να έχει μεγάλες πάντως. Περισσότερο με δώρο για στάχτες στα μάτια μοιάζει. Το περιτύλιγμα της ίδιας καραμέλας έχει αλλάξει σύγουρα. =============== Δεκ 25th 2017, 11:25pm =============== Μια πρώτη παρατήρηση είναι πως μέσα από τα εργαλεία χάθηκε η εφαρμογή ενημέρωσης συστήματος. Και πλέον γίνεται μόνο από ρυθμίσεις--->σχετικά με το τηλέφωνο----> ενημερώσεις.
-
Ας διορθώσουν βασικές λειτουργίες του nikel κινητού όπως fingerprint μπαταρία και Sim και χάρισμα τους και τα miui9 όπως και τα nougat..... Και τη στιγμή που δεν δίνουν ανοιχτό κώδικα για λόγους ασφαλείας, πρέπει και η Xiaomi για του ίδιους λόγους να δώσει έστω ένα uptade που να διορθώνει τις ατέλειες και μετά ας ρίξει του τίτλους τέλους στα mtk.
-
Έχεις δίκιο @aledjo δεν το είχα προσέξει.... Έχει όντως περισσότερες τρύπες στο ηχείο το mtk. και το ir του remote είναι στην άκρη στο sd ενώ του mtk είναι στο κέντρο.Τωρα για τα χιλιοστά στην κάμερα δεν είμαι και τόσο σύγουρος μπορεί να έχει και αστοχία υλικού ο κατασκευαστής της θήκης αλλά και στην τελική ποιός ο λόγος να αμφιβάλλω.
-
Παράθεση από aledjo: “πληροφοριακα επειδη εψαχνα για θηκη, βρηκα! Hurtel Carbon Rugged Armor Case - Black (Xiaomi Redmi Note 4 / 4X) αυτη κανει και για mediatek και για snapdragon την εχουν κανει multi σε αντιθεση με αυτες που ειναι μονο για snapdragon οπως αυτη Θήκη Sentio Back Cover για Redmi Note 4X Διάφανη - Θήκες ” Οποια θήκη και να πάρεις για redmi note 4, κάνει και για το mtk και για το sd. Και τα δύο έχουν το ίδιο σώμα, στον επεξεργαστή μόνο έχουν την διαφορά.
-
- Μετά από ταξίδι 41 ημερών και αν βάλουμε και τις μέρες στην Κίνα 51 μέρες παρακαλώ για να λάβουμε το δεματάκι μας. Ένα Redmi note 4 (3-32) snapdragon, βέβαια με το αζημίωτο 39€ Τελώνιο. Να σημειωθεί πως τα δέματα τα ανοίγουν με χειρουργικό τρόπο. Ήταν ανοιγμένο στα πλάγια με νιστέρι μάλλον και κολιμενο με διάφανη ταινία.