Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-59 από 59.
-
Ρε παιδιά τι γίνεται? Τα mtk σκέφτεται η xiaomi να τα αποσύρει? Σχοδόν όλα τα μοντέλα τα τρέχει με 8.2.2 και τα δικά μας τα nikel είναι στο έλεος του θεού. Με official global που δεν έχει Ελληνικά. Όποιος τυχερός πρόλαβε και πείρε update όπως 8.1.2 ------- 8.1.6 και τρέχει με Ελληνικό μενού, οι υπόλοιποι στο περίμενε. Αν τα θεωρούν αποτυχημένο project ας μας το πουν να το πάρουμε και απόφαση να τα δαχτυλίσουμε. Πάντως είναι κρίμα τηλέφωνα που δεν έχουν κλείσει καν χρόνο, για να λειτουργήσουν σωσ…
-
Σε κάποιους εμφανίζεται η Global Stable 8.1.7.0 MBFMIDI Nightly.. αυτό πως γίνεται ρε παιδιά και δεν έρχεται σε όλους ταυτόχρονα. Αφού όλοι μας περιμένουμε την ανάρτηση στο official site? Έχει έρθει σε κανένα από εσάς? Εμένα πάντα έρχεται με επίσημη αναρτηση. Nightly.. τι σημαινει? Είναι κάτι διαφορετικό? Και με τι κριτήρια γίνεται αυτή η επιλογή, φαντάζομαι δοκιμής της rom πριν δωθεί επίσημα.
-
καλή επιτυχία σε όλους
-
Παράθεση από Xiaomired: “Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Xiaomired: “Σε εμένα την πρώτη φορά δουλεψε κανονικά. Στην ίδια συσκευή το δοκίμασα αρκετές φορές αλλά μου βγάζει σφάλμα. Ανοίγει ένα κόκκινο καρτέλα με μία αναφορα σφάλματος. Δεν θυμάμαι τι γράφει τώρα αλλά έχει κάποιος άλλος παρόμοιο θέμα; ” Με την ίδια ROM και αν όχι με ποια σου βγάζει σφάλμα ? ” Μου βγαζει και με τις 2 rom, και την πρωτη που ειχα βαλει την κινεζικη αλλα και την ελληνικη την σταθερη.Δεν θυμαμαι τωρα τι εγραφε σχετι…
-
Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται τελικά με τις rom? Καινούριες developer beta έδωσε το oficial site, stable ota update θα μας δώσουν τελικά η θα μείνουμε στην 8.1.4.0 ? Δε μπορώ να καταλάβω τον τρόπο λειτουργείας τους και κάθε πότε ανεβάζουν update stable. Έως τώρα αν και είμαι καινούριος στην παρέα των xiaomi. Περισσότερες είναι αυτές που έχουν πάρει πίσω.
-
Φίλε metallbill Ποιους driver έτρεξες για τα windows 32 bit ? Γιατι εγώ είχα προβλημα δεν μου ετρεχε το driverinstaler και μου ζητούσε 64 bit υπολογιστη
-
Εννοείται πως ναι!
-
Παράθεση από FeVerSeCtioN: “όπως είπε και ο φίλος από πάνω έχεις κατεβάσει λάθος ρομ.. Με την σωστή θα είσαι κομπλέ. υπάρχει τρόπος και με x32 αλλά καλύτερα μην μπλέξεις με αναζήτηση σβήσιμο και πέρασμα άλλων drivers κτλ για μένα. ποιο εύκολο θεωρώ να δανειστείς για 5 λεπτά το laptop από ένα φίλο.. το ίδιο θέμα είχα και εγώ.. αν και τα παιδιά σίγουρα στο forum θα ξέρουν κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο να σε κατευθύνουν και να σου δώσουν τα drivers αν έχεις μόνο τον 32αρι ” Τελικά βρήκα έναν φίλο …
-
Το laptop μου κάνει πλάκα δεν τρέχει τον driverinstaller. Μάλλον λόγο 32bit. θα ψάξω για 64bit και θα σας πω αποτελέσματα. Υπάρχει τρόπος για τα 32bit?
-
Μπορώ δηλαδη να βάλω την official Global Rom 8.1.2.0 μέσω του updater του κινητού? Συγνώμη για τις χαζές μου ερωτήσεις, απλα παρέλαβα ενα κινητό με πειραγμένη λογικα Rom version 8.0.5.0.0 που εχει Ελληνικά (μισά) αλλα χωρίς OTA update. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την υπομονή σας λόγο ασχετοσύνης μου. Όπωςκαταλαβαίνετε για να ξεκλειδώσώ bootloader και να πάω σε καθαρή ελληνική Rom φανταζει έργο επιστημονικής φαντασίας για μένα. Δυστιχώς δεν το έχω.
-
Φίλε FeVerSeCtioN με ποιόν τρόπο πέρασες την 8.1.2.0 ? Έχω και εγώ το redmi note 4 πειραγμένη Rom 8.0.5.0 και έχει μισοελληνικά.
-
Παιδιά συγνώμη για να καταλάβω, όταν θέλουμε να περάσουμε Official Global ROM γιατί πρέπει να ξεκλειδώσουμε bootloader? Το πέρασμα της Rom γίνεται μόνο με το sp flash tool? ή και απ' τον updater του κινητού αφού πρώτα βάλουμε την official Global Rom στην μνήμη του κινητού. Υπάρχει κίνδυνος καταστροφής του κινητού?
-
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά..... Μόλις σήμερα παρέλαβα από Geekbuying το redmi note 4 (3RAM, 32ROM) " Έπιπλο το τηλέφωνο" με Rom λογικά πειραγμένη με μισό-ελληνικά θα το έλεγα. Φοράει MIUI version: MIUI Global 8.0 / stable 8.0.5.0.0(MBFCNDG) Η ερώτηση είναι: Tι πρέπει να κάνω για να περάσω, και πως; την νέα (Global Stable miui_HMNote4Global_V8.1.2.0.MBFMIDI_f2eef61d5a_6.0.) αφού αυτί έχει και Ελληνικά σωστά και auto update. Συγνώμη αλλά είμαι νέος στο άθλημα....