Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 20.
-
Καλημέρα και μία διευκρίνιση μόνο. Έχω περασμένη την XTRV 7.6.10 σε Kenzo και θα ήθελα να μάθω όταν βγει η καινούρια ρομ, θα λάβω OTA update. Θα χρειαστεί να ενεργοποιήσω κάτι για να μου έρθει η ειδοποίηση; Ευχαριστώ.
-
Περάστηκε χθες σε kenzo η XTRV-7.6.10 πάνω από την XTRV-7.6.8 και δεν φαίνεται να υπάρχει πτώση του σήματος σε Vodafone. Λογικά επειδή υπάρχει κοντινή κεραία και εκτός του φουλ 4G σήματος, μας ψήνει κανονικά!
-
Έχω μια ερώτηση που μπορεί να είναι και χαζή. Υπάρχει περίπτωση τα rooted κινητά να έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας, λόγω του super user ή του magisk που τρέχουν στο background, σε αντίθεση με τα non rooted κινητά;
-
Παράθεση από BanditGR: “Έλα, το έχουν βάλει σαν ρύθμιση πλέον, ταλαιπωρήθηκα και εγώ να το βρω. Πας από ρυθμίσεις, αρχική οθόνη και πατάς Show Memory Info. Θα επανέλθει η ένδειξη στα Recents. ” Παράθεση από fog: “@mdendrin Είναι μια από τις αλλαγές της rom. Αν θέλεις να είναι όπως παλιά, θα πας στις Ρυθμίσεις->Home screen and Recent panel και ενεργοποιείς την τελευταία επιλογή, Show memory info. ” Σας ευχαριστώ και τους 2 για την διευκρίνηση και τις οδηγίες.
-
Περάστηκε στο kenzo και όλα καλά για αρχή. Το μόνο που παρατήρησα είναι όταν πατάω το Ξ και μετά το Χ για να καθαρίσω τη μνήμη, δεν μου βγάζει πια το πόσα είναι διαθέσιμα από τα 2GB αλλά μόνο το πόσα MB καθαρίστηκαν. Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος αυτό;
-
Πράγματι χάθηκα στη μετάφραση Ευχαριστώ παίδες.
-
Για του λόγου του αληθές: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35799/
-
Παράθεση από instant_diver: “Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές συστήματος -> . Μηνύματα (κάτω-κάτω στις Πρόσθετες ρυθμίσεις έχει διακόπτη on/off για Μηνύματα 160 χαρακτήρων ” Ευχαριστώ για την οδηγία αλλά κάτω από τις πρόσθετες ρυθμίσεις δεν έχει τίποτα. Οι πρόσθετες ρυθμίσεις είναι η τελευταία επιλογή στο μενού.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mdendrin: “Περάστηκε σε kenzo η νέα ρομ με αναβάθμιση του TWRP στην τελευταία του έκδοση χωρίς κανένα πρόβλημα. ” η τελευταία έκδοση του twrp ειναι η 3,1,0-3.Αν έχεις την 3,1,0-2 να την αλλάξεις γιατί έχει θέμα. ” Ναι την 3,1,0-3 έχω περάσει.
-
Περάστηκε σε kenzo η νέα ρομ με αναβάθμιση του TWRP στην τελευταία του έκδοση χωρίς κανένα πρόβλημα. Χίλια μπράβο παιδιά για την προσφορά σας. Το μόνο θεματάκι είναι που δεν μπορώ να βρω στα settings που θα ενεργοποιήσω τους 160 χαρακτήρες στα SMS...
-
Σε Kenzo που το πέρασα χωρίς FR εδώ και 2 μέρες βλέπω ότι η μπαταρία πέφτει σχετικά γρήγορα χωρίς ιδιαίτερη χρήση σε αντίθεση με την 7.4.6 που ήταν καλύτερη σε αναμονή. Όλα τα υπόλοιπα είναι φυσιολογικά και έχω παρατηρήσει ότι έχει βελτιωθεί κατά πολύ η ταχύτητα απόκρισης σε ότι app ανοίξω. Παιδιά έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά και σας ευχαριστώ για όλα.
-
Δεν το έκανα. Ευχαριστώ παίδες για το tip. Θα γράψω εντυπώσεις αργότερα.
-
Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους τους συνφορμήτες. Μόλις πέρασα χωρίς FR πάνω από την 7.4.6, την XTRV-7.4.13/14 σε Kenzo και μόλις τελείωσε το flash με ρωτάει αν θέλω να κάνω install τo official TWRP app. Να το κάνω;
-
Καλή επιτυχία
-
Ωραίο δώρο..
-
Πάντως σε kenzo που το πέρασα μέσω TWRP από χθες είχε κάποια ψιλοκολλήματα που μετά από 3-4 ρεσταρτ τα ξεπέρασε. Κατα τ'αλλα όλα καλά με αυτονομία μπαταρίας και μνήμη. Θα μπορούσε άνετα να θεωρηθεί και stable.
-
Μπήκε απροβλημάτιστα σε RN3 pro. Αν εντοπίσω κάτι στη συνέχεια το αναφέρω. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία κι επιτυχίες σε κάθε επίπεδο.
-
+1 απο Lepra84
-
Περάστηκε άνετα σε Kenzo αλλά σβήστηκαν τα δακτυλικά και μου παρουσίασε δυσκολίες στο να τρέξει το hibernation του Greenify.
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Xiaomi is the only mobile choise for me. Good luck to everyone.