Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
καλημέρα, Χθες πηγα πρώτη φορά σε marshmallow με καθαρή εγκατασταση και ανεκτησα δεδομένα από τοπικό αντίγραφο του mi cloud. Έχω το εξής θέμα, ίσως είναι και φυσιολογικό και συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί. Οι φωτογραφίες μου είναι θολές σε μικρογραφία και πρέπει μία μια να τις παταω να κατέβουν σε κανονικό μέγεθος. Υπάρχει τρόπος να γίνει η διαδικασία αυτη μαζικά ? Ευχαριστώ
-
Καλημέρα σε όλους, Χθες χρησιμοποίησα τον οδηγό αυτό καθώς δεν έχω sd card και ήθελα να κάνω καθαρή εγκατάσταση πηγαίνοντας για πρώτη φορά σε marshmallow (ειχα μείνει αρκετά πίσω ). Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας , ο οδηγός είναι κατατοπιστικοτατος δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα σε redmi note 3 pro. Ή εγκατάσταση τελείωσε στο 49% στο cmd, ολοκληρώθηκε όμως κανονικά στο κινητό. Παρόλο που δεν πήρα κάποιο μήνυμα για install του superSU (έχει συμβεί και σε άλλους απ όσο διάβασα) έκανα reboot syste…
-
@sakismaf Καλησπέρα, Πας Ρυθμίσεις/Εφαρμογές Συστήματος/ Επαφές/Προβολή Προτιμήσεων/Διαμόρφωση Λίστας επαφών, και κλικάρεις τον λογαριασμό που θες.
-
Ναι reboot recovery απο το twrp . Σ ευχαριστώ πολύ !!!
-
οπότε κανω wipe system,data dalvik,cache μετά reboot και μετα φλασάρω τη ρομ? αν θέλω και το supersu για να έχω root το φλασάρω και αυτό επιτόπου ?
-
Καλησπέρα, ειμαι σε dev 6.8.18 και για να παω σε stable τωρα, πέρα από factory reset (dalvik,cache,data) χρειάζεται και wipe system? επειδή στον οδηγό αυτό Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable δεν αναφέρει για system ούτε και για reboot ενδιάμεσα πριν το φλασάρισμα της ρομ. ευχαριστω
-
Καλησπέρα, έχω το RedmiNote3Pro με Dev GTV 6.8.18. Ελληνική, και από λάθος έγινε αναβάθμιση του supersu μέσω google play, πράγμα που βλέπω έχει συμβεί και σε άλλους. το θέμα είναι πως το supersu μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 6.8.18 ούτε υπάρχει εγκατεστημένο, αλλά και όταν το φλασάρω σαν zip. από το twrp, πάλι δεν εγκαθιστανται. Η λύση πλέον ποιά είναι ? Αν το κατεβάσω μέσω google play τι προβλήματα θα προκύψουν? Χρειάζεται να κάνω factory reset? Ευχαριστω πολυ
-
Καλησπέρα, Έπειτα από 4 μέρες χρήσης της ρομ σε RN3PRO , δεν είδα κανένα πρόβλημα σε γενικές γραμμές. Τα led notifications δουλεύουν κανονικά και επανεκκινήσεις μέχρι στιγμής δεν μου έχει κάνει καμιά. Όσον αφορά την αυτονομία της μπαταρίας , νομίζω βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη ρομ, με βάση την δική μου χρήση Ενδεικτικά θα ήθελα τη γνώμη κάποιου. Βγάζω 5ωρες οθόνη με: Μόνιμα ανοιχτό 4G, δύο sim, μόνιμα ανοιχτό viber και whatsapp και καμια ωρα gaming τη μέρα (asphalt 8 ). Είναι κα…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από pepakos: “Καλημερα και ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε και μας βοηθατε. Συγγνώμη αν είναι ανόητη ή ερώτηση μου αλλά γιατί δεν βλεπω εγκατεστημένο το super user στη συσκευή μου? Έχω το Note 3 Pro και χθες πέρασα μέσω TWRP την 6.8.18. Πρέπει να το περασω ξεχωριστά? ” Αν δεν σου έχει εγκατασταθεί, μέσα στο zip της ROM στο φάκελο supersu, υπάρχει το supersu.zip. Κάνε το extract, βάλτο χύμα στην συσκευή σου, και κάνε το flash…
-
Καλημερα και ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε και μας βοηθατε. Συγγνώμη αν είναι ανόητη ή ερώτηση μου αλλά γιατί δεν βλεπω εγκατεστημένο το super user στη συσκευή μου? Έχω το Note 3 Pro και χθες πέρασα μέσω TWRP την 6.8.18. Πρέπει να το περασω ξεχωριστά?