Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 111.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Βαλε την global dev που έχει και ελληνικά ( το kate έχει μονο global dev και stable) ” προσπαθώ προσπαθώ αλλά δεν θέλει... προσπαθώ να βρω τι κάνω στραβά αλλά δεν.... έχω προσπαθήσει να βάλω σε fastboot mode και EDL τις Fastboot global dev Fastboot global stable και Fastboot global dev 6,8,18 κι όλο σφάλματα! Δοκιμασα με εκδοσεις του MiFlash : MiFlash 2015,10,28,0 MiFlash 2016.08.30.0 MiFlash Beta forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20813/ forums.xiaomi-miui.gr/i…
-
Παράθεση από demakhs: “Στο adb με την εντολη: adb devices σου βγάζει κωδικό ότι βλέπει την συσκευή?? Επανεκκίνηση το pc μετά την εγκατάσταση του MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip) έκανες?? ” Ναι ναι όλα κομπλέ έχω βάλει καμιά 20αρια φορές ΡΟΜ τις τελευταίες 3 μέρες...(με την παλιά έκδοση του miflash σε edl mode) Το ΜiFlash v2016.08.30.0 δεν προχωράει... δεν βρίσκει τη συσκευή; Δουλεύει αυτή η έκδοση σε fastboot mode; Εννοείται έχω χ64 windows ! Είμαι στη δουλειά τώρα και δεν μπορώ να ποσταρω το μήν…
-
Παράθεση από demakhs: “Τελικά πιο έχεις, το Kenzo ή το Kate?? Κατέβασε αυτό οπωσδηποτε: MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip κ επανεκκίνηση το pc για να δουλέψει. Ακολούθησα, κατά βάση, αυτόν Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) τον οδηγό, αλλά τα βήματα 7γ κ 9 δεν τα κανα- ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΕ EDL MODE-ΑΛΛΑ ΣΕ FASTBOOT MODE με το vol down & power button. Μετά με το miflash την Σβουντουριξα την 6.8.18 Fastboot, κοίτα να βρεις αυτήν την έκδοση για τη συσκευή σου, αν έχεις…
-
Παράθεση από osalonikios: “Καλα δεν ειναι κάτι τραγικό. 100% κάτι κάνεις λάθος. Σβήσε το acc που έχεις και ξεκίνα καινούριο απο το τηλέφωνο με καινούριο email. Θα ξανακάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα οπότε θα ξαναπέριμένεις αλλά επειδή σε βλέπω να εχεις κολλήσει ίσως οι 3 μέρες αναμονης να ειναι ο γρογορότερος κι ευκολο΄τερος τρόπος να ξεμπλέξεις. Και κάτι που μου ήρθε τώρα στο μυαλό μήπως το τηλέφωνο ανήκει ήδη σε κάποιο λογαριασμό και δεν δέχεται τον δικο σου; Δεν ξέρω. Μια σκεψη κάνω. ” Αν ήταν δ…
-
Έβαλα την miui_HMNote3Pro_6.9.29_cf71da20c0_6.0 μεσώ updater της συσκευής και μετά δεν δούλευε το WIFI ζεσταίνονταν και ξαναγύρισα πάλι με edl στην miui_HMNote3Pro_6.8.18_42aa456138_5.1 ! Ξαναδοκίμασα μπας και ξεκλειδωσει ο bootloader αλλά τίποτα ! παραδίδω τα όπλα μου μαζί με τα πυρομαχικά προς το παρών... δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω !!! Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα ας γράψει... ευχαριστώ
-
Παράθεση από dnomikos: “Αν και πάλι αποτύχει, πήγαινε στο account.xiaomi.com, συνδέσου και άλλαξε τον κωδικό σου. Μετά κάνε αποσύνδεση του λογαριασμού Mi από το κινητό και ξανακάνε σύνδεση με το νέο κωδικό. ” Γεια χαρά μόλις το έκανα αλλά τζίφος forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20741/ Αν αφαιρεσω τη συσκευή (η οποία είναι και η μοναδική) από τον ΜΙ λογαριασμό και την ξανακάνω ADD χάνω την έγκριση από χιαομι ή κάτι άλλο; Η συσκευή είναι άδεια έτσι κι αλλιώς... να το δοκιμάσω αυτό; Η μήπ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Ενεργοποίησε το find device στο mi account της συσκευής ” ήταν ενεργοποιημενο ... έκανα και αποσύνδεση - επανασύνδεση με την εφαρμογή MI του τηλεφώνου δοκιμάζω πάλι αλλά τίποτα... αν δεν έχει το τηλέφωνο μέσα κάρτα sim παίζει ρόλο στο ξεκλείδωμα του bootloader; Liopetis thanks anyway :-)) τώρα όσες φορές το κάνω μου βγάζει άλλο μήνυμα... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20730/
-
Παράθεση από demakhs: “Πρέπει και στο κινητό και στο Pc να έχεις συνδεθεί με το ίδιο mi account. είτε με τον αριθμό τηλεφώνου (+3069......) και password, είτε με το email κ password. Τσέκαρε τον mi id αν συνδεθείς: 1) μια με τον αριθμό τηλεφώνου και 2) μια με το email, είναι το ίδιο??? ” Και στο PC και στο κινητό εννοείται με το ίδιο account πάντα! Το MI Account ID είναι πάντα το ίδιο με όποιο από τα τρία (Email/Phone/MI Account ID) κι αν βάλω στο login του Mi Unlock Tool !!! Liopetis και demakh…