Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 111.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από faklan: “Στην ρομ αυτή επανήλθε η ένταση στον ήχο σε μένα! Κατά τα άλλα τρώει λαιμαργα μπαταρία αν και όλες οι ΜΜ ΡΟΜ είναι χειρότερες σε αυτονομία σε σχέση με ΚΚ σε μένα επαναλαμβάνω... Επίσης ούτε ΑΤΜΟΣ μπήκε ούτε τίποτα άλλο νεο. Κάνει ακόμα το κουλό με τους διακόπτες συγχρονισμού στον λογαριασμό ΜΙ και συγχρονίζει ότι θέλει αυτό... Έχω την εντύπωση ότι ανάλογα πως θα "κάτσει" η ΡΟΜ στο κινητό του καθενός μας, βγάζει και διάφορα κουλά Ζήτω η καθαρή εγκατάσ…
-
Μόλις το φορτισω θα το κανω αφεντικό Εξάλλου το χουμε πάρει πια το κολαϊ
-
Στην ρομ αυτή επανήλθε η ένταση στον ήχο σε μένα! Κατά τα άλλα τρώει λαιμαργα μπαταρία αν και όλες οι ΜΜ ΡΟΜ είναι χειρότερες σε αυτονομία σε σχέση με ΚΚ σε μένα επαναλαμβάνω... Επίσης ούτε ΑΤΜΟΣ μπήκε ούτε τίποτα άλλο νεο. Κάνει ακόμα το κουλό με τους διακόπτες συγχρονισμού στον λογαριασμό ΜΙ και συγχρονίζει ότι θέλει αυτό... Έχω την εντύπωση ότι ανάλογα πως θα "κάτσει" η ΡΟΜ στο κινητό του καθενός μας, βγάζει και διάφορα κουλά Ζήτω η καθαρή εγκατάσταση, κάτω τα wipes
-
Καλημέρα για να δούμε, είμαι στο φλασαρισμα... ευχαριστούμε και πάλι!
-
Καλήμερα εμένα κάνει το κουλό στο συγχρονισμό του λογαριασμού ΜΙ, να ανοίγει μόνο του διακόπτες που έχω κλειστούς... πχ μου ανοίγει το συγχρονισμό του άλμπουμ και της ηχογράφησης, τους κλείνω και πάλι τους ανοίγει μόνο του...
-
Καλή σαρακοστή να χετε XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Ευχαριστούμε καλή φαίνεται... για να δούμε...
-
Καλημέρα όλα καλά με την ΡΟΜ εκτός από τον ήχο στο μεγάφωνο της συσκευής που είναι σε μέτρια επίπεδα (για την ένταση μιλάω)... υποψιάζομαι το ΑΤΜΟΣ και θα το ατμοποιησω να δω... ΡΑΜ ελαφρώς αυξημένη κατανάλωση αλλά η αίσθηση στο ''δούλεμα'' του τηλεφώνου είναι καλύτερη από ότι στην προηγούμενη ΡΟΜ... Η μπαταρία τα ίδια πάνω κάτω με την προηγούμενη ΡΟΜ (~4 ώρες οθόνη)...
-
Ευχαριστούμε καλό μήνα!
-
Ευχαριστούμε παιδιά την έχω βάλει εδώ και κάνα δίωρο νομίζω ότι πάει καλύτερα! Αργότερα εντυπώσεις και από μπαταρία...
-
Παράθεση από merkman: “Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω λίγο δύο πραγματάκια γιατί έψαξα όλα τα ποστ αλλά δεν είδα πουθενά να αναφέρεται. 1ον από τότε που έχω περάσει την marshmellow δεν λειτουργούν οι led ειδοποιήσεις στο κινητό. και 2ον αν και είδα καποιες αναφορές αλλά δεν τα κατάφερα, μπορεί κάπποιος να μου πει οδηγίες για το πως να αφαιρέσω τα σκουπίδια που έχουν μείνει από το here maps με το adb που αναφέρει ένας φίλος για να μην μου βγαζει το error -505 και να το κάνω και πάλι εγκατάστηση; ε…
-
Παράθεση από filthydwarf: “απο όταν έβαλα marshmellow έχω θέμα με τις κλήσεις. έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα; ” Καλημέρα είχα πρόβλημα πριν κάνω factory reset όταν έπαιρνα τηλέφωνο τις μισές φόρες εξαφανιζόταν όλα τα πλήκτρα (τερματισμός κλήσης - μεγάφωνο - εγγραφή κτλπ) και για να σταματήσω την κλήση το έβαζα στο ''αεροπλάνο''
-
Καλησπέρα ! Μόλις κατάφερα και πέρασα την GTV_6.1.28/29 MIUI V7 από GTV 6.1.21 και φαίνεται να δουλεύει άψογα! Για να γίνει αυτό δυστυχώς έπρεπε να κάνω factory reset στη συσκευή μου και να τα στήσω πάλι όλα από την αρχή... Δεν έκανα επαναφορά των εφαρμογών από το mi cloud (για παν ενδεχόμενο) ! Η μπαταριά με την 6.1.21 ήταν στα ίδια επίπεδα με την 5.9.17 που είχα πριν.. Τώρα με την καθαρή εγκατάσταση στην 6.1.28 θα δείξει τις επόμενες μέρες! Να στε καλά παιδιά του mi Hellas που παλεύετε για μας…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από faklan: “Καλησπέρα στο ποστ 28 (σελίδα 4) αναφέρω το πρόβλημα μου από τη μετάβαση 6.1.21 στην 6.1.28... Άγνωστο μοντεμ(no sim) και κρασαρισμα στις ρυθμίσεις! Σήμερα δοκίμασα πάλι αλλά τα ίδια... Την ξαναπερασα πάλι από πάνω αλλά τίποτα! Καμία ιδέα για να πάω στην 6.1.28 χωρίς να στήσω το κινητό απ την αρχή; ” Αυτό με το Modem που λες είναι περίεργο.Αν είχε πρόβλημα η ROM θα είχαν όλοι το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασε να κάνεις Wipe Cache & Dalvik Cache από το Recov…
-
Καλησπέρα στο ποστ 28 (σελίδα 4) αναφέρω το πρόβλημα μου από τη μετάβαση 6.1.21 στην 6.1.28... Άγνωστο μοντεμ(no sim) και κρασαρισμα στις ρυθμίσεις! Σήμερα δοκίμασα πάλι αλλά τα ίδια... Την ξαναπερασα πάλι από πάνω αλλά τίποτα! Καμία ιδέα για να πάω στην 6.1.28 χωρίς να στήσω το κινητό απ την αρχή;
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από faklan: “Το άφησα εννοείτε να τελειώσει κανονικά και μόλις μπήκε στην 6.1.28/29 είναι με άγνωστο modem και κρασαρει... προσπάθησα να μπω σε ercovery από την αναβάθμιση για να κάνω κανένα ''καθαρισμό'' αλλά μόνο ''γύρω γύρω όλοι'' (το κυκλακι που γυρίζει) έκανε το τηλέφωνο... ” Μπες στο recovery με Power & Vol + και κάνε Wipe Cache & Dalvik Cache και φλασάρισμα της 6.1.28 χωρίς να βγείς απο το recovery. Οταν τελειώσει το φλασάρισμα τότε reboot => system ” Ξανα γύ…
-
ναι πρέπει να περάσεις πάλι το su...
-
Παράθεση από annonnaki: “Φίλε falkan άστο να τελειώσει και θα είσαι οκ. Θα αργήσει λιγάκι στο πρώτο boot. Δεν κάνει factory reset. Θα είναι όπως ήταν και πριν. ” Το άφησα εννοείτε να τελειώσει κανονικά και μόλις μπήκε στην 6.1.28/29 είναι με άγνωστο modem και κρασαρει... προσπάθησα να μπω σε ercovery από την αναβάθμιση για να κάνω κανένα ''καθαρισμό'' αλλά μόνο ''γύρω γύρω όλοι'' (το κυκλακι που γυρίζει) έκανε το τηλέφωνο...
-
Καλημέρα μόλις έκανα αναβάθμιση στην GTV-6.1.28 από GTV-6.1.21 κανονικά μεσώ αναβάθμισης αλλά τζίφος! Αντί να φορτώνει η μπάρα της εφαρμογής ''αναβάθμιση'' και μετά να κάνει επανεκκίνηση με έβαλε στο recovery και την έκανε από κει... Μπορώ να κάνω κάτι μπας και γλιτώσω το στήσιμο του τηλεφώνου από την αρχή; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9745/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9746/
-
Και σε μένα το shiftkey δεν δουλεύει μόνο το shiftkey beta! Επίσης το one drive δεν δουλεύει! Το dolphin κάνει κουλά! Εννοείται έχω κάνει και καθαρισμό δεδομένων και εγκατάσταση απο την αρχή ...