Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-44 από 44.

• Με το fastboot που τσέκαρα έλεγε secure: no unlocked: yes όσο για το twrp στην εγκατάσταση δεν έβγαζε μήνυμα λάθους απλά έκανε reboot με το που διάβαζε το zip... Λογικά πρέπει να έγινε αυτό που λέει ο @NasDriver γιατί αλλιώς δεν εξηγείται... Μόλις πάω σπίτι θα το ξανά κάνω όπως λέει ο @NasDriver να δούμε! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Δεκ 6th 2016, 2:53pm =============== Τελικά το έκανα!!! Έβαλα πρώτα την fastboot official China developer αφού μπήκε μέ…

• Μια ερώτηση εγώ έκανα unlock τον bootloader με την ROM 0891e92205230be05c708df3fe7936c9.jpg που είχε από μόνο του και αφού όλα πήγαν καλά έκανα και check με το Fastboot και μου έδειχνε ότι ο bootloader ξεκλείδωθηκε προχώρησα και έβαλα το cust twrp recovery για να βάλω την ελληνική ROM αφού κατάφερα και έκανα τα απαραίτητα wipe προχώρησα στο install της τελευταίας XTRVBeta1 μόλις πατάω να κάνει εγκατάσταση και διαβάζει το zip κάνει μόνο του reboot χωρίς να την εγκαταστήσει... Ποιο μπορεί να είναι…

• Τελικά δουλεύει και σε Vodafone με πολύ καλές ταχύτητες 5d364e159972d5ff65e9a322e8ce4035.jpg Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ και ναι για what's up δουλεύει άψογα το έχουν όλοι οι φίλοι μου οσο για vodafone και wind δεν ξέρω τώρα θα δοκιμάσω Vodafone! Επίσης μια διευκρίνηση για πρόγραμμα υπάρχει και το Kay Web VPN που κάνει την ίδια δουλειά! Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk