Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 204.
-
Παράθεση από efkolo: “Παιδιά μια βοήθεια, ήρθε ενός φίλου το mi3 έχει πάνω μια πειραγμένη multilingual από το vickmall και μου το έφερε για αναβάθμιση αλλά αυτό δεν έχει updater και κολλάω μην του κάνω κάποια ζημιά. Υπάρχει κάποιος οδηγός να ακολουθήσω;” βαλε την τελευταια jelly bean 4.4.27 GTV3.10, κατεβασε απο εδω xiaomi-miui.gr/community/wsif/…TV-3-10-JB-Version/#files την ειχα πριν και ειναι κομπλε, δουλευει μια χαρα, μετονομασε την σε update.zip περασε την στο κινητο χυμα οχι σε φακελο, μπε…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sifnos1: “θα ειναι κιτ κατ η jb” Πολύ νωρίς για Stable kit Kat ακόμη... :D” η τελευταια stable Jelly bean ελληνικη για mi3w ποια ειναι ;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Kανένα σκορ δεν είναι σταθερό ποτέ είδικά στο Αntutu. Eξαρτάται από το πόσο φορτωμένο είναι το τηλέφωνο από εφαρμογές, και ειδικά από αυτές που τρέχουν εκείνη την στιγμή στο παρασκήνιο.” Σιγουρα, αλλα εγω κανω παντα antutu μετα απο restart και το τηλεφωνο κρυο, οχι μετα απο λιωσιμο, και με αρκετη μπαταρια, δηλαδη οσο γινεται υπο τις ιδιες συνθηκες, πριν η διαφορες ηταν των 500 βαθμων, τωρα βλεπεις και 3000 βαθμους διαφορα, οχι οτι εχει σημασια, κουβεντα να γινεται θα στρω…
-
περιεργος ηχος
Μήνυμαευχαριστω, παντως τωρα το παρατηρησα πρωτη φορα, εβαλα την 4.4 και παρατηρω τα παντα πλεον αν δουλευουν
-
παντως γενικα στην 4.4 ακομα και με υψηλη αποδοση δεν εχει σταθερο σκορ στο antutu, μια βγαζει 33000 μια 34000 μια 35000 μια 36000, οτι να ναι
-
περιεργος ηχος
Μήνυμαόταν είμαι στην καμερα και παω να μπω στις ρυθμισεις ακούγεται ένας περίεργος ηχος από το κινητο, και πατωντας back για να βγεις από την καμερα παλι ακούγεται, πρεπει να εχει ησυχια για να τον ακουσεις, το εχει παρατηρησει κανενας άλλος ;
-
Παράθεση από mrvaggos: “Παράθεση από saleakos: “Παράθεση από foxstam: “Στις γραμμές δικτύου σήματος και wifi κι εμένα δείχνει λιγότερο απ ότι έδειχνε προηγουμένως.” Τελικα δεν είναι ιδεα μου, καθησα και το παρατηρησα καλυτερα και εχει θεμα τελικα το wifi, παιζει πολύ το σημα, είναι ασταθες, μια δειχνει μια γραμμη μια δειχνει δυο, βεβαια ουτε αποσυνδεσεις εχω ουτε βλεπω καποια καθυστερηση στην χρηση, μιλαω μονο για τις γραμμες που βλεπω, θα τεσταρω και τις κλησεις και θα σου πω” Η μπαταρία κατανα…
-
Παράθεση από foxstam: “Στις γραμμές δικτύου σήματος και wifi κι εμένα δείχνει λιγότερο απ ότι έδειχνε προηγουμένως.” Τελικα δεν είναι ιδεα μου, καθησα και το παρατηρησα καλυτερα και εχει θεμα τελικα το wifi, παιζει πολύ το σημα, είναι ασταθες, μια δειχνει μια γραμμη μια δειχνει δυο, βεβαια ουτε αποσυνδεσεις εχω ουτε βλεπω καποια καθυστερηση στην χρηση, μιλαω μονο για τις γραμμες που βλεπω, θα τεσταρω και τις κλησεις και θα σου πω
-
Περασα και εγω kit kat πριν λιγο και εκανα antutu σε υψιλη αποδοση, 36002 η kit kat 36842 πριν η jelly bean, μικρες η διαφορες
-
Περασα και εγω την τελευταια kit kat (4.6.13) πριν λιγο, με ετρωγε το χερι μου Όλα καλα εως τωρα, δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο μεχρι τωρα, δεν εχω κανει τα παντα ακομα αλλα τα περισσοτερα βασικα, το μονο που παρατηρησα είναι ότι το wifi είναι πιο αδυναμο, σε σημειο που ειχε 3 γραμμες τωρα εχει 2 κλπ. βεβαια μπορει να είναι και ιδεα μου, ισχυει κατι τετοιο;
-
οι 4.4 υποτιθεται οτι ειναι πιο ελαφρια απο την 4.3 και θα δουλευε ακομα και σε κινητα με 512ram, μιλαω για την aosp παντα οπως την δινει η google
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ANAKOINΩΣΗ : Mέχρι την Τρίτη-Τετάρτη θα έχουμε βγάλει STABLE ROMs για όλες τις συσκευές. Επειδή πολλοί από εσάς δεν επιθυμείτε να δοκιμάζετε την τύχη σας με τις Developer ROMs της Παρασκευής με τα BUGs που ίσως έχουν, θα ετοιμάσουμε ROMs που χαρακτηρίζονται ως STABLE από το επίσημο en.miui.com, και υπόσχονται τουλάχιστον BUGs Free λειτουργεία. „<b>Τα χαρακτηριστικά όλων αυτών των <a href="https://forums.xiaomi-miui.gr/lexicon/index.php/Entry/4-ROM/">ROM</a> θα είναι τα πα…
-
Βοηθεια
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Nαι, αφού η Βασική 4.4.27 παραμένει η ίδια.” Ευχαριστω πολυ φιλε
-
Βοηθεια
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Kαλύτερα να μείνεις εκεί μέχρι να στρώσουν τα BUGs στην Kit Kat ... :D” Αυτο σκεφτηκα και εγω χαχαχα, με την 4.4.27 GTV3.10 δεν θα εχω θεμα αμα βαλω ε; λογικα ειναι με διορθωσεις στην μεταφραση μονο, σε σχεση με την GTV2.5 που εχω τωρα ετσι δεν ειναι ;
-
Βοηθεια
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Να βάλει την ROM στην εσωτερική SD και να την μετονομάσει από τον File Manager του τηλεφώνου σε update.zip, Nα τις κάνει Flash πάλι από Recovery. H τελευταία ROM είναι => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_cancro_Hellas-GTV-3.11.0-4.6.13.zip” Ευχαριστω, θα του πω να δοκιμασει, δουλευουν ολα σε αυτην την ρομ? μηπως την βαλω και εγω γιατι ειμαι ακομα με την xiaomi-miui-hellas_GTV-2.5-fixed-4.3_cancro_4.4.27 αλλα ειμαι ευχαριστημενος
-
ποτε βγαινει το τερας ρε παιδια, εχουμε κανα νεοτερο;
-
Βοηθεια
ΜήνυμαΘα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με το mi3 ενος αλλου παιδιου, προσπαθει να περασει μια ρομ ελληνικη απο εδω την τελευταια jelly bean 4.4.27 GTV 3.10, το προβλημα ειναι οτι δεν εχει updater η ρομ με την οποια του ηρθε το τηλεφωνο, ουτε ρουτ, η ρομ που εχει ειναι η MIUI-JXDCNAL22.0 version 4.3JLS36C και εχει και ελληνικα. Εκανε προσπαθεια απο recovery, εχει την mirecovery 2.01, μετονομασε σε update.zip το εβαλε στο internal storage αλλα εβγαζε αποτυχια οτι δεν βρισκει το zip, επισης μου ειπε οτι …
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από Dexter: “Παράθεση από Logan: “Πήγαινε στον πάροχό σου και ρώτα για σίγουρα. Ή θα σου δώσουν ένα extra tray μέσα στο οποίο θα τα βάζεις τη mini για να κουμπώνει στην υποδοχή του κινητού ή θα στην αλλάξουν και θα σου δώσουν micro.” Ή αυτό ή μόλις σκέφτηκα να κόψω μία παλιά μεγάλη sim, και να κρατήσω το γύρω γύρω!” φιλε εγω κανονικη sim του εβαλα, ουτε micro ουτε nano, δες και εδω Buy Original Xiaomi Mi3 64GB Smart Phone From Xiaomiworld With Best Price εκει που λεει network στα specs …
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
ΜήνυμαΑπο merimobiles θα παρεις σιγουρα γνησιο, sim παιρνει την κανονικη, εγω για να περασω κατι το συνδεω στο pc και τα περναω, αλλα ναι μπορεις να συνδεσεις και σκληρο, υποστιριζει USB OTG, τις επαφες ανεβασε τες σε ενα gmail και μολις το βαλεις στο mi3 θα σου εμφανιστουν, sd δεν παιρνει αλλα η merimobiles παντου τις ιδιες επιλογες εχει, το οτι υπαρχουν συνεχως updates μονο καλο μπορει να ειναι , οσο για την μπαταρια, προσωπικα δεν εχω δει καλυτερη, ενταξει οτι μπαταρια και να εχεις αμα το σκαλιζεις…
-
xiaomi mi3 αξιζει??
ΜήνυμαΤελειο κινητο σε ολα του, εχει καποια μικρα bugs (το softtware) αλλα θα διορθωθουν σιγουρα, και μπαταρια...απο αλλο πλανητη