Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 204.

• Απ: Antutu score από τα xiaomi

saleakos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

4.9.15

• Παράθεση από geotok: “Δεν ξερω αν αντι για καλύτερα μας μπερδευουν με επιλογές που δεν τις συνηθίσαμε....Αλλα αυτο με τα settings που δεν ανοίγει πλεον τα settings αλλα η εναλλαγή παραθύρων οταν πατας το αριστερό soft key (απο τα τρία κατω εννοω το αριστερο) μεγάλη πατάτα....Ποιος το σκέφτηκε αυτο (μαλλον καποιος developer απο την Mi δεν ξερω ποιος τις βγαζει τις Rom??? Μια χαρά δεν ήταν στο παρατεταμένο μεσαίο??? Τωρα οι ρυθμίσεις ειπε καποιος βγαινουν με το γραναζι αντε να το βαλουμε και στην …

• Παράθεση από faklan: “Παράθεση από saleakos: “τραβηξα κατι βιντεο σημερα, ειχα καιρο να το κανω, ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ, καλα αντι να παμε μπροστα παμε πισω; και ειναι και 720p και δεν αλλαζει, αλλα και για 720p παλι μαυρο χαλι ειναι, το μονο που εχει διορθωθει σε σχεση με πριν ειναι ο ηχος που ειναι αρκετα καλος πλεον.” Αυτά έχει η ''τεχνολογία'' θα στρώσει και η ΒΕΤΑ υπομονή...” χθες που εκραξα πρεπει να με ακουσαν ως την κινα δεν εξηγειτε αλλιως χαχαχα, γιατι μολις περασα την νεα ρομ πριν λιγο και το βιν…

• τραβηξα κατι βιντεο σημερα, ειχα καιρο να το κανω, ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ, καλα αντι να παμε μπροστα παμε πισω; και ειναι και 720p και δεν αλλαζει, αλλα και για 720p παλι μαυρο χαλι ειναι, το μονο που εχει διορθωθει σε σχεση με πριν ειναι ο ηχος που ειναι αρκετα καλος πλεον.

• Μια χαρα

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από saleakos: “μαλιστα, εγω εκανα αλλη δοκιμη απο 65% μεχρι 10% 7 ωρες οθονη αρα το 14,5 παιζει και να στεκει” ανάλογα με την χρήση , τέτοια αυτονομία , ούτε στον ύπνο μας , γιαυτό λέω πάντα , όχι εντυπώσεις , αλλά δοκιμάζουμε θα το δοκιμάσω και σε απλή χρήση για να είμαι σίγουρος edit καλά είπα , μας περιμένουν εκπλήξεις ” σιγουρα ετσι ειναι, παντως με την δικια μου χρηση με wifi συνεχεια ανοικτο και με αρκετο σκαλισμα πανω απο 4 ωρες δεν εβγαλα

• Παράθεση από tora33: “με ανοιχτή συνέχεια η οθόνη σε 1 ώρα και 18 λεπτά έχασε 9% άρα θα κρατήσει με πάντα ανοιχτή οθόνη 14,5 ώρες (τέτοιο καλό αποτέλεσμα δεν είδα ποτέ μου ) (είπα σε παραπάνω #post μου , αν κρατήσει πάνω από 7 ώρες είμαστε άρχοντες) με κανονική χρήση , θα κρατήσει κάτι μέρες το φορτίζω πάλι , θα το κοιτάξω με κανονική χρήση , edit εμπλούτισα το ποστ ” μαλιστα, εγω εκανα αλλη δοκιμη απο 65% μεχρι 10% 7 ωρες οθονη αρα το 14,5 παιζει και να στεκει

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από saleakos: “παιδια τι βλεπετε με την μπαταρια; εμενα μου φαινεται αρκετα χειροτερη απο την v5” πάω για καφέ , όταν γυρίσω θα το φορτίσω , θα βάλω επιλογή να μην κλείνει η οθόνη , και σε 2 ώρες θα σου πω κάνοντας π.χ. 30% ξόδεψε σε 2 ώρες , άρα στο 100% θα τις ξοδέψει σε τόσες ώρες αν είναι πάνω από 7 , είμαστε άρχοντες ,” ετσι μπορει να βγαλει τις ωρες που λες αλλα με χρηση τι γινεται, γιατι δεν εχουμε απλα ανοικτη την οθονη αλλα το σκαλιζουμε κιολας, παντως πρι…

• παιδια τι βλεπετε με την μπαταρια; εμενα μου φαινεται αρκετα χειροτερη απο την v5

• Παράθεση από DownUnder: “Δημητρη και σια ειστε σουπερ επειδη το 1s μου κανει τα δικα του μπορει καποιος να μου επαναλαβει το clean install? Backup απο τη μαμα; επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κατεβασμα και περασμα της 3.22 wipe cache &data πριν το boot insatall 3.22 και μετα απο το μπουταρισμα παλι παλι wipe cash? μπας και δουμε χαιρι; ευχαριστω εκ τω προτερων μιας και τ τηλ δειχνει να αυτενεργει σε ο,τι εχει να κανει με τους διακοπτες” μετα την εγκατασταση και πριν το μπουταρισμα βαρα ενα wip…

• Τουλαχιστον εγω οτι ειχα και πριν, δεν αλλαξα κατι

• Παράθεση από papakitou: “Παράθεση από maddoctor: “1η μέρα χρήσης στο νοσοκομείο, με συνεχόμενο 3G, wifi, GPS, σερφάρισμα, FB, τηλέφωνο, sms.....Ορίστε πως πήγε η χρήση. Πιστεύω πολύ καλύτερα από την 5 Screenshot_2014-08-31-22-18-08_zpsnhgd8wzx.png Screenshot_2014-09-01-22-38-47_zps5rdsiukv.png Screenshot_2014-09-01-22-38-55_zpshgv2lofq.png Screenshot_2014-09-01-22-39-09_zpskaiistnq.png” Δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα δεν ειναι καλα καθολου φιλε Καταρχας γινεται χαμος απο wakelocks Δες ποσο ειν…

• Εχω την εντυπωση οτι τρωει πιο γρηγορα την μπαταρια αλλα θελω να το δουλεψω λιγο ακομα για να βγαλω καλυτερα συμπερασματα

• Παράθεση από maddoctor: “Από widget τα μόνα που μου τρέχουν είναι: chronus (ρολόι+καιρός), ελληνικό caller id. Από κατανάλωση θα το δω σήμερα πως παει με ενεργό gps, 3G, wifi + την κλασική χρήση (email, fb, surfing). Μέχρι στιγμής εκτός τα bug που είναι αναμενόμενα, μου αρέσει πολύ!” Απο καταναλωση μου φανηκε οτι μου εφαγε την μπαταρια λιγο πιο γρηγορα αλλα δεν ειναι ενδεικτικη η χρηση που εκανα γιατι βαζοντας νεα ρομ το τηλεφωνο το λιωνεις να δεις τι παιζει, και δεν ημουν και απο 100% για να συ…

• Απ: Xiaomi Mi Pad

saleakos - - Mi-Pad (Mocha)

Μήνυμα

Παράθεση από sugarinos: “Ξέρει κανείς αν είναι συμβατά τα wsm tools? Στάλθηκε από το JK809 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Οχι φιλε, δεν δουλευεις το wsm

• Εγω παντως δεν βλεπω κατι που να το εκανε δυσκολο στην καθημερινη χρηση, τα βασικα δουλευουν ολα, bugs εχει και αρκετα, μαλιστα, και αυτο ηταν γνωστο απο πριν, οποτε οποιος την εβαλε ηταν ενημερος, παντως παρα τα οποια bugs η αισθηση που σου αφηνει η 6 ειναι πολυ ωραια, και κατι αλλο, πραγματα που δεν δουλευουν οπως τα είχαμε μαθει στην 5 δεν σημαινει απαραίτητα οτι ειναι bugs, μπορει να ειναι αλλαγες οπως με το κουμπι του μενου

• Παράθεση από faklan: “Ευχαριστώ πολύ τώρα την κατεβάζω... με ποιόν από τους 3 τρόπους να την περάσω;;;” Απο τον updater με τον γνωστο τροπο, επιλογη πακετου εγκαταστασης κλπ. τωρα ειδα ποιο ειναι το προβλημα σου, νομιζα οτι ελεγες για την v6, απο recovery και κανε τα wipe

• λοιπον βρηκα τι ηταν το θεμα με τις μπαταριες, τουλαχιστον σε μενα. οταν εκανα την εγκατασταση ειχα αλλο θεμα και οχι το εργοστασιακο, μολις διαλεξα παλι το εργοστασιακο απο τα θεματα στρωσαν ολα, οσο την βλεπω τοσο μου αρεσει η v6

• Εχω και εγω αυτο το θεμα με τις 5 μπαταριες, εκανα και restart αλλα παλι εκει, παντως ωραια φαινεται οι ρομ γενικα

• παιδια οτι και να πουμε για την δουλεια που κανετε ειναι λιγο, μην αγχωνεστε, συνεχιστε με την ησυχια σας και εμεις περιμενουμε ευχαριστουμε για ολα