Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 165.
-
Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από xristina1984: “Ναι το φιξάκι έβαλα. Κανένα οδηγό πρόχειρο για τη διαδικασία υπάρχει;;; Τα ξέχασα ... έχω καιρό να τα πιάσω.. ” Με την ρομ πού είσαι ξεκλειδώνεις με το mi unlock αν ισχύει ακόμα,αλλιώς αίτηση από την αρχή τώραΞεκλείδωμα του Bootloader. =============== Απρ 14th 2017, 4:18pm =============== Αν ψάξεις στο νήμα με το φιξάκι θα βρείς τις κατάλληλες απαντήσεις ” Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Είχε κλειδώσει ο bootloader. Χίλια ευχαριστώ .
-
Παράθεση από gkalen: “@xristina1984 Στο λινκ που σου έδωσε ο @demakhs ή στο δεύτερο λινκ της υπογραφής μου με τις Stable Roms THUNDER .. Αύριο θα βάλω την καινούργια 8.0.4.0 .. Οδηγίες για τη διαδικασία έχει στο πρώτο ποστ και θέλει Clean install με Factory reset δηλαδή για να βάλεις τη Stable .. Αν θες κάποια βοήθεια ή είναι κάτι που δεν καταλαβαίνεις ενημέρωσε μας .. EDIT Θα είναι και ενδιαφέρον τεστ να βάλεις Lollipop , ενώ έχεις Marshmallow τώρα .. Αν και κάποιος που το έχει κάνει ήδη αυτό δ…
-
Με την τελευταία rom 6.10.20 όταν μπαίνω σε μία εφαρμογή παράδειγμα ειδήσεις , viber κλπ με το που κλείνω την εφαρμογή , μου βγάζει μήνυμα προτροπής "μισό λεπτό" δείχνει να φορτώνει λιγάκι οπως όταν αλλάζει κάνεις theme και στη συνέχεια ξανά εμφανίζονται τα κουμπιά της οθόνης αφής και πρέπει να τα "ξανά κατεβασω" για να φύγουν.Υπαρχει κάτι που μπορω να κανω για να διορθωθεί κάπως; Ευχαριστω
-
Παράθεση από alnikou: “Οκ κανένα πρόβλημα έχεις να κάνεις με το wish αν κατέβασες την εφαρμογή πάνε στο ιστορικό παραγγελιών σου βρες την παραγγελιά σου πάνε υποστήριξη και ζήτα τα χρήματα πίσω αν σε έστειλαν ξανά την παραγγελιά θα σου ζητήσουν συγνώμη και θα σε πουν οτι σαν ένδειξη οτι ταλαιπωρηθηκες κράτα το προϊόν Έχει και Ελληνικό μενού αν γράφεις Ελληνικά σου απαντά σε Ελληνικά ” Καλό . Αλλά εντάξει, ας μην το τραβήξω τόσο. Ίσως σε επόμενη παραγγελία...
-
Παράθεση από makis1024: “Του @demakhs φτιάξε ένα back rund με μια σκουλικαντέρα. Team win skolix project. Proud member of xiaomi-miui.gr ” Γέμισε ο τόπος σκλίκια.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21639/
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από xristina1984: “Εννοώ από το recovery μέχρι και ένα theme ή μία απλή παραμετροποίηση που να του κάνει να μην βαριέται τα ίδια και τα ίδια . ” Ναι γίνεται και έχω ετοιμάσει διάφορα θεματάκια... Έτσι για αλλαγή......Θα τα ετοιμάσω και θα σας τα δώσω σύντομα... ” Αυτά είναι....Έτσι Και νήμα ""Repository για Redmi Note 3 Pro"
-
οκ. Έκανα ότι μου είπε ο @alnikou παραπάνω . Επίσης θα ήθελα να μη δεχτώ την παραγγελία όπως ανέφερε ο Θοδωρης , αλλά σε μία επικοινωνία που είχα με το wish.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21623/ Λέω ας περιμένω κάνα δυο μερες ακομα. Επίσης ήρθε μαζι και ένα απολογητικό γράμμα ότι θα σας στείλουμε και ένα δωράκι για συγγνώμη κλπ. "Απλά αξιοληστε μας με 5 αστέρια κλπ κλπ". Ευχαριστημένος είμαι....[procontra][/procontra] Edit: Αυτό που δε μου άρεσε ήταν ή παρακάτω αυτόματη πρωτοβουλ…
-
Γεια σε όλους . Είχα εγκαταστήσει τους οδηγούς της κάμερας snapdragon , αλλά με το που άλλαξα ρομ χάθηκαν και αυτοί. Δεν έχω θέμα. Απλά ρωταω ....είχα εγκαταστήσει και την oppo κάμερα. Αυτή δε χάθηκε. Επίσης όταν πήγα να απεγκαταστησω την snapdragon δεν απεγκαθιστατο ενώ ή oppo μπορούσε να απεγκατασταθει σαν να ήταν μία απλή εφαρμογή.