Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαredmi note 3 prime SE
-
Μήνυμαέχω δει να προτείνουν τον ΖCX TWRP, δεν κάνει αυτό το recovery? =============== Φεβ 20th 2017, 7:41pm =============== Παράθεση από leasedline: “και μένα επιτέλους έβγαλε οκ για unlock χωρίς μήνυμα ή email αυτή τη φορά αλλά κολλάω στο 50% κατεβάζω μια dev να δω μήπως φταίει αυτό! ” πάλι τα ίδια στο 50% .. σηκώνω τα χέρια ψηλά έχω κατεβάσει την global dev
-
Μήνυμακαι μένα επιτέλους έβγαλε οκ για unlock χωρίς μήνυμα ή email αυτή τη φορά αλλά κολλάω στο 50% κατεβάζω μια dev να δω μήπως φταίει αυτό!
-
Μήνυμα[Unlock BL] Received Permission But Got Rejected Issue - Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum here's one major issue or bug happened today. I am sure many of you have received approval SMS saying that you have been granted permission to unlock the device but got rejected and device not supported error in Mi Unlocking Tool. Upon checking I found out that applicants from MIUI Global Forum and MIUI China Forum are facing this situation. We are unsure what is the main cause of this bug and…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από stamatisv: “Η αίτηση είναι στο στάδιο "submitted" δηλαδή δεν έχει εγκριθεί ακόμα. Συνήθως η έγκριση έρχεται μερικές μέρες μετά την αίτηση. Το sms που έλαβες πιθανώς να είναι κάποιο verification κατά την διαδικασία της αίτησης και όχι η τελική έγκριση. Η σελίδα με το πράσινο submitted θα αλλάξει και θα εμφανίστει ο σύνδεσμος για το Mi Unlock Tool ” όχι ήταν reject και στο καπάκι ξαναέκανα αίτηση.
-
Μήνυμαπριν τη νέα μου αίτηση έγραφε rejected =============== Φεβ 17th 2017, 3:41pm =============== και το about phone
-
Μήνυμααυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί να μου έρθει sms...
-
ΜήνυμαΜου συνέβη το εξής κουφό, ενώ πήρα sms ότι όλα οκ να προχωρήσω όταν έκανα Login με το Mi unlock μου λέει ότι your device isn't supported for unlock και επίσης στο web μου λέει ότι απορροφήθηκα, τι κάνω τώρα;;;
-
τώρα αν σας πω ότι δε με αφήνει η συσκευή να μεταφέρω το αρχείο.... Nchr0blUyYgAIgICAAiAgKAiIAAICIgAIgICAAiAgKAiIAAICIgAIgICACiNCC4cePGzXn7f+Vl+Gp+osBPAAAAAElFTkSuQmCC =============== Φεβ 11th 2017, 3:08pm =============== τέλος πάντων τα κατάφερα τελικά με airdroid και τώρα αναμένω τα αποτελέσματα της αίτησης ξεκλειδώματος
-
έχω την MIUI Global 7.3 Stable 7.3.7 μπορώ να περάσω κατευθείαν Greek Dev ? =============== Φεβ 11th 2017, 12:48pm =============== Βασικά αναβαθμίστηκε μόνο του σε 8.0.5.0 Global Stable εγώ απλά θέλω να περάσω την πιο πρόσφατη ρομ που προτείνετε και θέλω και root access, μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει τι να κάνω;