Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 66.

• XTRV POCO X3 NFC GUIDE INSTALL

MOTORAS46 - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Καλησπερα τη βρηκα την XTRV για το poco x3 nfc θελω καποιω λινκ απο οδηγω πως να την περασω παρακαλω πολλη μην κανω καποιω λαθως ευχαριστω πολλη απ' οτι ιδα αλλαζη το google dialer se miui dialer σωστα

• XIAOMI POCO X3 NFC ANDROID 11

Μήνυμα

Καλησπερα τη βρηκα την XTRV θελω καποιω λινκ απο οδηγω πως να την περασω παρακαλω πολλη καθε βοηθεια ευπροσδεκτη ευχαριστω πολλη.....

Μήνυμα

ΗΜΕ ΑΤΥΧΟΣ ΚΑΝΤΕΜΗΣ ΚΤΛΠ ΤΟ ΜΑΤΙΑΞΑ ΕΝΩ ΠΗΓΕΝΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΩΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΗ ΑΦΤΩ error not catch checkpoint ( $ fastboot * lock flash is not done ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ ΜΟΥΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕ ANDROID 11 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΤΑ ΤΗ ΚΑΝΩ ΟΥΦ ΗΡΕΜΗΣΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΒ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΔΕΣ ΤΗ ΣΟΥΓΡΑΨΑ ΠΩΣ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΔΥΟ ΚΕΝΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΜΑΣΙΑ ΣΕ LOG

Μήνυμα

Τοφτιαξα ΕΙΔΑ ΒΙΝΤΕΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MIFLASH ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΣΑΝ ΝΕΟ ΦΑΚΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑ LOG ΚΑΙ ΑΦΤΩ ΗΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΡΟΜ ΜΕ ΤΟ 10 ANDROID ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΗΤ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΟ 11 ANDROID ΘΑ ΠΩ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Μήνυμα

Εδω πως ητανε πριν <a href=MIFLASH-PRIN.jpg"> ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΚΑΝΑ ΣΩΣΤΑ MIFLASH-ME-THN-ALLAGH-HNE-SOSTO — ImgBB

Μήνυμα

οκ μισο να το κανω τωρα κατσε γιατι αφτα πρωτη φορα μου τυχενη μισο φιλε να το δω και σου λεω σου βγαζω ενα screenshot να δεις μισο

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μίκρυνε τη διαδρομή που έχεις τα αρχεία και να μην έχεις κενά και ελληνικους χαρακτήρες ” αφτω δε μπορω να καταλαβω στο λινκ που βαζω τοχω μεσα στον C ΔΕ ΕΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΗς ΠΑΥΛΕς ΛΕς ΠΟΥΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΟΥΦ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΡΕ ΣΥ.....ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΛΙΓΩ ΠΟΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΑς ΚΑΙΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μήνυμα

Φιλαρακι βαλε μια παλι τον οδηγω εχω χαση τη μπαλα εχω ξαναπεραση ρομ σε αλλω χιαομι φυσικα δε μου εκανε κατι τετοιω σε παρακαλω βαλε μια τον οδηγω να δω μηπως το καταφερω που να μην εχω κενα για δωσε λιγω ακομα βοηθεια φιλε ευχαριστω

Μήνυμα

ΑΜΑΒΡΟΥΔΗΣ ΜΟΥΒΓΑΛΕ ΣΦΑΛΜΑ ΓΙΑ ΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΗΣ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΩ ΟΥΦ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΜΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΡΟΡ ΜΙΦΛΑΣΗERROR-MIFLASH.jpg

Μήνυμα

Οκ θα τη δοκιμασω φιλε και θα σου πω οποτε πρωτα αυτη με το 10 android me miflash apo pc και μετα απο κινητω τη recovery me android 11 αντε να δω καλη μου επιτυχια χχχχχ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΩ ΠΟΥ ΙΔΑ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΗ ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΔΕ ΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΕΡΓΩ .........ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΕΝΩ ΣΤΟ ΧΙΑΟΜΙ ΤΟ 5Α ΠΟΥ ΗΧΑ ΕΜΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΕΡΓΩ ΑΝ ΔΕ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΝΑ ΜΕΝΕΗ ΕΝΕΡΓΩ ΣΥ…

Μήνυμα

Καλησπερα αμαβρουδης πηγα να περασω την 11 απο τη συσκευη και μου βγαζη αδυναμια επαληθευσης ΠΡΕΠΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΦΤΗ ΜΕ ΑΝΤΡΟΙΝΤ 10 ΑΠΟ ΤΟ MIFLASH ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ 11 ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΩ???

Μήνυμα

Μια τελευταια ερωτηση αν θελω να ξαναβαλω τη ρομ που ηχα την κατεβαζω και την περναω κανωνηκα απο τη συσκευη ετσι δε θαχω προβλημα σωστα ευχαριστω και παλι

Μήνυμα

οκκκκκκκκκ θα δοκιμασω μεσα απο τη συσκευη πρωτα οκ καταλαβα ευχαριστω πολλη

Μήνυμα

Σε official rom έχει βγει η eea V12.0.8.0.RJGEUXM που είναι Android 11. Απλά ξεκλειδώνει και τη βάζεις με το Miflash Ερωτηση Amavroudis κατεβασα τη ρομ ηνε σε μορφη zip με το miflash χρειαζεται να την ξεζιπαρω η κανω κατι αλλω για να την περασω την βαζω στο C ετσι οπως ηνε σε μορφη zip η κανο κατι αλλω νομιζω πρεπι νανε σε μορφη φακελου αν θυμαμαι καλα μπορης να μου πης πως το κανω ευχαριστω

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια μολις το ξεκελιδωσα αντε τωρα να το σεταρω παλι ουφ..!!!!!!!!!!!!!! τελικα αφτη τη ρομ miui_SURYAEEAGlobal_V12.0.8.0.RJGEUXM_5a1c94bd0b_11.0.zip ηνε beta stable απο τι ειπε ενα παλικαρι πειτε μου τη γνωμη σας να την περασω αξιζη εσεις θα τη περναγαται.??

Μήνυμα

οκ τωρα το καταλαβα οποτε οταν ξεκλειδωσω το bootloader μπορει να περαση και η αλλα ασχετα με τα γραμματα βερσιον που εχη οκ ευχαριστω!!!!!!!!!

Μήνυμα

οκ ευχαριστω παιδια αμαβρουδης ιδα για τη ρομ που λες αλλα εμενα εχει αφτω xiaomi poco x3 nfc QJGMIXM εσενα λεει RJGEUXM ΚΑΝΩΝΗΚΑ ΔΕ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΛΕΕΙ QJGMIXM ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ αλλα θα περιμενω να τη δωση μεσα ναμε σιγουρος ευχαριστω πολλη παντως παιδια ναστε καλα...

Μήνυμα

Οχι δε εχω android 11 θελω να περασω ρομ με android 11 απλα καποιες που υπαρχουν εδω φτιαγμενες δε ξερω πως να τηςες περασω και ποια ηνε καταληλη για το δικο μου κινητω γιαυτω εγραψα και ακριβως ποια ρομ φοραω επανω και με το ξεκλειδωμα αν περασουν παραπανω ωρες απο οσβω γραφη θα μου ξεκλειδωση η πρεπει ξανα απο την αρχη και να το κνω ακριβως της ωρες που λεει ευχαριστω

Μήνυμα

Καλησπερα σας ηθελα να ρωτησω εχω το poco x3 nfc me th rom xiaomi poco x3 nfc QJGMIXM global 12.0.9 το android 11 εχη βγη να περαση εχω δει οτι εξωτερικο ιδη περναη σε εμας ξερουμε ποτε Και αν εχετε να μου προτεινεται καποια ρομ που εχει ιδη το android 11 μεσα εχω δει καποιες που εχεται ανεβαση στο φορουμ αλλα δε τα ξερω καλα μη κανω καποιω λαθως Αν μπορετε να μου δωσεται καποιω λινκ με οδηγω πως να περασω καποια φτιαγμενη ρομ .... και κατρι αλλω οταν πηγα να κανω ξεκλειδωμα το bootloader μουβγα…

• Ναι bootarei κανωνηκα .. πιστευω θανε ενταξη θα του κανω και ενα hard reset καλου κακου ..σας ευχαριστω παιδια δοκιμασα και αλλα miflash ολα το ιδιω κανανε φιλε σας ευχαριστω παω να συνεχισω να το στησω ...!!!!!