Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.

• Παράθεση από paulpap01: “ Μπορεί κανένας άλλος κάτοχος Mi4c να επιβεβαιώσει κάποιο από τα παραπάνω ??. Ευχαριστώ πολύ. ” Ετσι είναι. Μεγάλο πρόβλημα. Μπορούμε να βάλουμε πάλι την προηγούμενη χωρίς να χάσουμε data, settings κτλπ?

• MI4C kai gameloft games

ppkstat - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Εφόσον έχουν εγκατασταθεί κανονικά και το κινητό παίζει κανονικά 3d μάλλον αποκλείεται κάποιο πρόβλημα hardware. Αν μόνο τα παιχνίδια της συγκεκριμένης εταιρίας έχουν πρόβλημα καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί τους. Είναι περίεργο πάντως.

• MI 4C και GPS

Μήνυμα

Ε πείτε και κανα θέμα με 4χ3 να δοκιμάσουμε και εμείς

• coolpad f1 + miui gtv

ppkstat - - Διάφορες συσκευές

Μήνυμα

Έχεις PM.

• coolpad f1 + miui gtv

ppkstat - - Διάφορες συσκευές

Μήνυμα

Έχει το κινητό ή κοπέλα μου. Ή miui σε αυτό έχει προβλήματα. Πολύ καλή rom στο συγκεκριμένο είναι ή emuiunicom που αν θυμάμαι σωστά έχει ελληνικά. Πρέπει να βάλεις κάποιο custom recovery ομως. Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Υποτίθεται ότι υπάρχει έκδοση που έχει διορθωθεί αυτό. Νομίζω οτι την φλασάρεις με adb commands αλλά δεν είμαι σίγουρος.

• Ενδιαφέρομαι και εγώ για λειτουργική recovery στο mi4c. To κινητό μου έχει μόνιμα εγκαταστημένη twrp που έχει πρόβλημα στο touch και δεν μπορώ ννα την χειριστώ. Πράγμα που σημαίνει πως δεν μπορώ να κάνω flash το zip ούτε απο το twrp (γιατί δεν δουλεύει) ούτε απο το mi-recovery (γιατί δεν υπάρχει). Έχω χαθεί λίγο.

Μήνυμα

Δοκίμασε με την νέα ρομ. Η συσκευή μπορεί να τρέξει άλλες εφαρμογές 3d πέρα απο τα συγκεκριμένα παιχνίδια? Τα συγκεκριμένα παιχνίδια τα έχεις εγκαταστήσει απο το playstore?

• Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και επίσης για την δουλειά που κάνετε. Θα ήθελα να ξέρω, εφόσον το κινητό έχει μάλλον μόνιμα twrp αν έκανα κάτι λάθος και κυρίως αν μπορώ να την χρησιμοποιώ, όχι για wipes εννοείται αλλά αν θέλω πχ να κάνω κάποιο nandroid backup ή να κάνω wipe την cache μετά απο την εγκατάσταση κάποιας rom (έστω και αν αυτή γίνεται μέσα απο το miui). Kατα τ άλλα το κινητό πάει σφαίρα και δεν έχω βρεί κανένα big μέχρι στιγμής. Φοβόμουν και γενικά αρκετά την miui πριν πάρω το πρώ…

Μήνυμα

To asphalt 8 με GTV ROM 5.11.12 παίζει μια χαρά σε μένα στο Mi4c.

• Καλησπέρα παιδιά νέος και εγώ! Οπότε θα πω και εγώ τον καημό μου Λοιπόν φλάσαρα κανονικά το κινητό στην Ελληνική Developer απο την Κινέζικη stable αφού πρίν έκανα και ένα facotry reset για σιγουριά. Ωστόσο η διαδικασία που ακολούθησα ήταν διαφορετική απο αυτή που αναγράφετε στο πιο πάνω post. Αφού ακολούθησα τον πρώτο οδηγό (αυτόν για το Mi4c) στο στάδιο του "Κάνουμε flash τώρα την Ελληνική Rom" αυτό που κατάλαβα οτι έπρεπε να κάνω εγώ ήταν να κάνω flash την rom απο το twrp και αυτό έκανα. Είχα …