Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.

• Mi3 bug με τα μυνηματα

fonic - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Καμια λυση?!

• Mi3 bug με τα μυνηματα

fonic - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Στελνω και δεχομαι μυνηματα και δεν εμφανιζονται πουθενα... ενω βλεπω τα προηγουμενα που εχουμε στειλει ο ενας στον αλλον μετα απο ενα σημειο σταματαει να δειχνει και αυτα που στελνω και αυτα που δεχομαι... Bug?

• Mi4 τρελο κολημα

fonic - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Ξεκολλησε! Το συνδεσα στο PC και ενιωσε! Το εβαλα μετα να φορτισει κανονικα απο τον δικο του φορτιστη και οντως ελεγε 0% η μπαταρια...λειτουργει κανονικα τωρα...περιεργο γιατι δεν ειχε βγαλει καμια ειδοποιηση οτι η μπαταρια τελιωνε ουτε 9% ουτε 4%... τελος παντων το θεμα ειναι οτι εφτιαξε. Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις!

• Mi4 τρελο κολημα

fonic - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Ηταν φορτισμενο το λιγοτερο πριν 24 ωρες χωρις καμια ιδιαιτερη χρηση. Ειμαι σιγουρος οτι δεν τελιωσε η μπαταρια... Με περνω τηλεφωνο και ακουω οτι καλει σαν να ειναι ανοιχτο το τηλεφωνο αλλα η συσκευη δεν ανταποκρινεται...

• Mi4 τρελο κολημα

fonic - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Μα ειχα μπαταρια πανω απο 80%... Λες οτι τελιωσε η μπαταρια?

• Mi4 τρελο κολημα

fonic - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Κατοχος Mi4 για μια βδομαδα με την δικια μας την ρομ ενημερωμενη...Χθες το βραδυ πριν κοιμηθω κανω να δω τι ωρα ειναι, ανοιγω την ""εξυπνη"" θηκη και τιποτα...ολα μαυρα...κρυος ιδρωτας και τα σχετικα... Δεν ανταποκρίνεται πουθενα, το βαζω να το φορτισω τιποτα...ουτε το λαμπακι δεν αναβει οταν φορτιζει...δεν ξερω τι να κανω το εχει παθει κανενας αλλος αυτο?

• Mi3 service

fonic - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Θα δοκιμάσω το ρυζακι πρώτα... Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση

• Mi3 service

fonic - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί που να κάνει σέρβις σε Mi3; προχτές με την μπόρα στην Αθήνα μάλλον βραχηκε λίγο και μερικές φορές όταν ξεκλειδώνει δεν ανταποκρινεται σωστά η οθόνη σαν να πατάει κάποιος άλλος πολλές φορές στην οθόνη... Όταν το κλειδωνω και το ξεκλειδώνω φτιάχνει αλλά έχει χάσει την πολύ καλή ανταπόκριση που είχε...

• Κινεζικο theme

fonic - - Themes Store

Μήνυμα

Μια χαρα εφτιαξε! Ευχαριστω!

• Κινεζικο theme

fonic - - Themes Store

Μήνυμα

Μπηκα απο περιεργεια να αλλαξω ενα theme και το αλλαξα με ενα κινεζικο... σε μερικα σημεια ειναι μια χαρα ελληνικα σε αλλα ειναι κινεζικα.Το προβλημα ειναι οτι θελω να γυρισω στο default και δεν ξερω πως... το εχω ψαξει πολυ ωρα και δεν εχω βρει τιποτα. Αν καποιος ξερει πως γινεται να μου πει. Ευχαριστω Μι-3w GTV-4.9.12

• Ψιλο ασχετο: Μολις εκανα το update αλλα θελω να βγαλω τα κινεζικα applications...Τι επιλεγω στο CWM recovery για να μου τα σβησει? -Wipe data/fatory reset ή wipe cache partition? XIAOMI Mi-3W