Παράθεση από George Kaggelaris: “Η αντίστροφη μέτρηση για το ξεκλείδωμα θα προχωρήσει κανονικά. Απλά όταν είναι να ξεκλειδώσεις μετά από 360 ώρες, ενεργοποίησέ το. ” Ωραια.σε ευχαριστώ
Παιδια εγώ έκανα χτες την διαδικασία για ξεκλείδωμα και μου έβγαλε 360 ώρες αναμονής...μόνο δεν ενεργοποιησα το usb debugging γιατί ένα tutorial στο youtube δεν έδειχνε ότι πρέπει να το ενεργοποιήσεις ...υπάρχει κάποιο θέμα ή η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά;
Έχει παρατηρήσει κανένας ότι από την στιγμή που το κινητό πήρε την miui 10 η κάμερα σε κάθε update γίνεται ολοένα και χειρότερη..μόνο στην 10.2.1 παρατήρησα μια μικρή βελτίωση
Παράθεση από das_krimi: “δεν μπορείς να το απενεργοποιήσεις... Αν θες όμως ένα boost στην απόκριση τσεκαρε εδώ και κάνε τα 0.5x από 1x ” Ναι το έχω κάνει αυτό από την αρχή που αγόρασα το κινητό..αλλά δεν μου ανοιγε με αυτόν τον τρόπο τις εφαρμογές..τις τελευταίες μέρες άρχισε..ευχαριστώ πάντως για την απάντηση
Καλησπερα παιδιά..τις τελευταίες μέρες όταν πάω να ανοίξω ένα system app μου δείχνει πρώτα το logo της εφαρμογής και μετά το ανοίγει...και έτσι υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση..αυτό δεν μου το έκανε στο παρελθόν..απλά μου ανοιγε κανονικά την εφαρμογή...σας βάζω και ένα screenshot για να καταλάβετε τι λέω..ξέρετε τι παίζει με αυτό;
Έχει κανείς άλλος θέμα με τα animation στη miui 10; Όταν τα βαζω στο 0.5 έχω lag στο άνοιγμα των εφαρμογών και γενικότερα στην λειτουργία τους..αν τα αφήσω στο 1.0 όλα είναι καλά..
Καλησπερα παιδιά.αγορασα το κινητό πριν 20 μέρες..είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αλλά από την στιγμή που έκανα το update σε 9.6.3 έχω θεματακια. Για κάποιο λόγο η εφαρμογή της συλλογής παρουσιάζει lag..και γενικότερα παρατηρώ ότι το λογισμικό έχει γίνει λίγο πιο αργό..τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;