Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• Ο επιμενων νικα! Βρήκα τη λύση. Ο μονος τροπος να γίνει unlocked ειναι αν στειλεις στο service.global@xiaomi.com και κανουν associate το σωστο account με το device απο την Xiaomi. Πρώτα έστειλα εγώ και δεν απάντησαν, μάλλον επειδή δεν είμαι ο owner. Μετά, είπα στον owner να στείλει email με τις εξής πληροφορίες: IMEI 1, IMEI 2, registered phone, το unlock code που φαινεται στην οθονη όταν βγαινει το "this device is associated with another account", και το ID του account που λεει οτι ειναι associ…

• To δοκίμασα και από ότι φαίνεται το κινητό δεν είναι associated με το device. Παω στο "find device" και δεν εχει κανένα. Τα άλλα menu μου είναι κλειδωμένα για καποιο λογο (contacts, messages, gallery, κλπ). Οι μόνοι τρόποι που μπορώ να φανταστώ για λύση είναι: 1) Nα βρω πιο email account ειναι associated με το device, να ζητησω απο τον κάτοχο να το σβήσει και μετά να το κάνω associate με το δικό μου account. (αδύνατον, εκτός κι αν δούλευα στη xiaomi) 2) Να κάνω bypass το security του bootloader …

• Παράθεση από derveni: “@apostolou13 Ποια περιοχή είσαι ? ” Αθήνα, αν ξέρεις κάποιον εδώ που μπορει να ξέρει από αυτά στείλε μου πμ. Παράθεση από NasDriver: “Από τη στιγμή που η συσκευή είναι δεύτερο χέρι, καλύτερα να γυρίσεις στον αρχικό ιδιοκτήτη για να το διαγράψει, αν και εκείνος δεν μπορεί να το διαγράψει, πολύ πιθανό να είναι τρίτο χέρι, αμφιβόλου προελεύσεως ” Γνωρίζω τον αρχικο ιδιοκτήτη και αυτός μου το έδωσε. Το αγόρασε πριν από κάποια χρόνια από μαγαζι του εξωτερικού (έχω το κουτί του …

• Έχω ένα Xiaomi Redmi Note Pro δεύτερο χέρι που το εκαναν reset και εχει κολησει στο login screen γιατι έχει locked bootloader. Οταν κανω login (με τα mi account credentials του αρχικού owner) βγαζει τo μυνημα: "this device is associated with another account", ακομα και αν το κινητο αγοραστηκε καινουργιο. Καναμε αιτηση για unlock και οταν κατεβασα και έτρεξα το miflash unlock μου λεει "Current account cannot unlock this device". Εχω δει και αλλα cases σαν αυτο σε forums αλλα κανεις δεν εχει βρει …

• Έχω ένα Xiaomi Redmi Note Pro δεύτερο χέρι που το εκαναν reset και εχει κολησει στο login screen γιατι έχει locked bootloader. Οταν κανω login (με τα mi account credentials του αρχικού owner) βγαζει τo μυνημα: "this device is associated with another account", ακομα και αν το κινητο αγοραστηκε καινουργιο. Καναμε αιτηση για unlock και οταν κατεβασα και έτρεξα το miflash unlock μου λεει "Current account cannot unlock this device". Εχω δει και αλλα cases σαν αυτο σε forums αλλα κανεις δεν εχει βρει …