Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “@kara_bill είσαι πιο ασφαλής με την official china stable rom. Από εκεί και πέρα αν επιλέξεις να ξεκλειδώσεις με δικό σου account και να περάσεις global πρέπει να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενημέρωση των updates και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις αναβαθμίσεις που θα κάνεις. ” με την official china stable rom μπορω να παιρνω αναβαθμισεις μεσω ota χωρις να με νοιαζει σωστα??
-
Παράθεση από derveni: “China version = China rom Global version = Global rom Ξεκλείδωτος bootloader = China version ” ναι την china version εχω
-
παιδια καλησπερα!!και γω μολις παρελαβα το κινητο με global rom και ξεκλειδωτο bootloader!!θα ξεκινησω και γω την διαδικασια!!απλα επειδη ειμαι ασχετος τελειως θα ηθελα ρωτησω κατι!!οταν θα ξεκλειδωσω με δικο μου λογαριασμο και θα περασω την global stable ειναι δυνατον να κλειδωσει ο bootloader με καποιο ota update και να brickαρει το κινητο?και επειδη εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει να περναω custom rom ειναι καλυτερο να περασω την china stable και να κλειδωσω, να αφησω κλειδωμενο τον bootloa…