Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 363.
-
προβλημα με μπαταρια??
Μήνυμακαλησπερα παιδια... εχω ενα θεμα με ενα mi max 3/32 φιλου και θελω συμβουλη.... πατωντας το ΟΝ ανοιγει μεν , αρχιζουν να τρεχουν οι τελιτσες και λιγο μετα κανει επανεκκινηση.... δεν ξερω αν ειναι bootloop γιατι δειχνει να φορτωνει την ρομ ενω ξερω οτι στο bootloop εμφανιζεται μονο το λαγουδακι και ξανα και ξανα.....μπορω να μπω στο fastboot και στο recovery που δεν ειναι το twrp αλλα ενα πολυ απλο με 2-3επιλογες... wipe , επανεκκινηση . Αυτο που βρηκα και ισως ειναι το προβλημα ειναι στην μπαταρ…
-
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ κατι γιατι εχω μεινει λογω δουλειας λιγο πισω!!! το RN3 pro μου φοραει την 7,6,10 .. να υποθεσω οτι θα μου ερθει ΟΤΑ στην τελευταια ή θα πρπει να την περασω χειορικινητα?????
-
δεν ειναι ακριβως ετσι... μου το ειπε ο ταχυδρομος της περιοχης και επαληθευτηκε απο μενα... η κατασταση εχει ως εξης : ολα πλεον θα περνανε απο τελωνειο και 1) ή θα επιβαρυνονται με τα 3€ οπου και θα υπαρχει μαι πρασινη σφραγιδα που λεει Τελωνειο Ελ Βενιζελος κλπκλπ (μου ηρθε τετοιο δεματακι ) και θα περνανε ελευθερα χωρις να ανοιχτον δηλαδη 2) ή καποια απο αυτα τυχαια ή λογο αξιας , μεγεθους , ετικετας κλπκλπ θα κρατιουνται και θα ανοιγονται οποτε και εκει θα ισχυει ο τιμοκαταλογος....οποτε πα…
-
ola kala me thn ρομ .. τρωει καποια ψιλοκολληματα αλλα σε γενικες γραμμες για BETA ειναι σουπερ.. ΕΡΩΤΗΣΗ ... την νεα ρομ που ηρθε στο μαιλ πως την περναμε ??? οπως την πρωτη ? δηλαδη πρεπει να ρυθμισουμε ποιες εφαρφογες θα μπουν στο τηλ (οποτε και πρεπει να θυμαμαι ποιες ρυθμισεις ειχα κανει ή θα διατηρηθουν οι προηγουμενες επιλογες μου οποτε προχωραω με τις προτεινομενες ρυθμισεις???
-
λογω προβληματος στην συσκευη μου RN3 PRO (αλλαγη οθονης ) μολις τωρα περναω την aroma ... παρατηρω μαλον για πρωτη φορα αρκετα αυξημενη θερμοκρασια κοντα στο ακουστικο .να τονισω οτι η θερμοκρασια ειναι κατα την εγκατασταση της ΡΟΜ που μπαινει τωρα. ειναι φυσιολογικο ?? το εχετε παρατηρησει και εσεις ?????
-
eixa to 3.1.0.2 περασε το .3 και τωρα την περναει.... SUPER !!!!!!!!!!!!!! να στε καλα παιδια.......
-
μισο και θα σας πω...το zip twrp το τρεχω απο το παλιο twrp???
-
καλημερα παιδια... σε kenzo με το μεο twrp μου βγαζει error 7 κατα την εγκατασταση και δεν την περναει. την κατεβασα 2 φορες και την εβαλα και στην καρτα και στο τηλ αλλα τιποτα. Καμια ιδεα??
-
πολλα μπραβο στην ολη προσπαθεια..... εμεις οι VIP θα βοηθησουμε οσο μπορουμε.... Ε ρε γλεντια!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμασορρυ για την καθυστερηση...... λοιπον η δουλεια πηγε Εντελως στραβα.... με τιποτα δεν ηθελε να μπει το twrp... οτι και αν εκανα.... το απολυτα κουφο ειναι οτι ξαναπερασα fastboot dev κινεζικη, ξαναεκανα την διαδικασια απο την αρχη δηλαδη και εβαλα το νεο twrp....Τζιφος.... ουτε και ετσι εγινε κατι... μαλιστα η δικια μας σταθερη μπηκε αμεσως αλλα το twrp ΟΧΙ...... και οχι μονο αυτο αλλα στην πορεια ανακαλυψα οτι η ρομ ειχε ενα σωρο προβληματα ( δεν εβρισκε σιμ , δεν μπορουσα να μπω ρυθμισεις κλπ…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυματο εκανα χωρις να πατησω το vol+ .. και ενω το adb μου ειπε οκ η συσκευη παραμενει σε fastboot και δεν κανει τιποτα.....
-
Μήνυμαπουθενα.. κανει εππανεκκινηση στην ρομ σταθερη δικια μας.. αν ξαναν[ερασω με faSTBOOT ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ DEV και κανω την δουλειθα απο την αρχη????
-
Μήνυμαπαταω και κανει απλα εππανεκκινηση στην ρομ
-
Μήνυμαpaidia βοηθεια/.... εβαλα σε redmi 3 την ελληνικη σταθερη αφου ειχα ξεκλειδωσει το τηλ . περασε μια χαρα την ΡΟΜ αλλα οταν παω να ξαναμπω στο twrp με πεταει στο μαμα recovery μενου (αυτο το κινεζικο) ... τι μπορω να κανω για να εχω TWRP .η συσκευη το miunlock δεν την δειχνει κλειδωμενη..Λεei No need to Unlock.. εχω κανει καποια μ@λ@κι@ αλλα ποια ??????????????? ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
καλημερα... Παιδια μια μικρη βοηθεια ... Δεν ξερω αν προκειτε για BUG αλλα αν και καταφερα να με την βοηθεια σας να βρω το led ειδοποιησης για το Viber , μολις ερθει μνμ που δεν διαβαστει αναβει μεν το LED ΑΛΛΑ σβηνει μετα απο 2-3 λεπτα ... ξερει κανεις κατι παραπανω????? μηπως ειναι ρυθμιση????
-
Παράθεση από makisfz: “Ρυθμίσεις, εφαρμογές, viper, προβολή ειδοποίησεων Redmi note3 pro ”
-
παιδια σοσ... ποια ειναι η ρυθμιση που κανουμε στο viber για να αναβει το led ειδοποιησης οταν ερχεται μνμ??????μετα την αναβαθμιση δεν μπορω να το κανω να δουλεψει//.... RN 3
-
παιδια δεν εκανα hard reset αλλα μονο τα wipes (RN3 pro) ... ολα καλα Εκτως απο ενα μνμ οτι σταματησε να λειτουργει το GOOGLE PARTNER .... εχουμε καμια ιδεα πως φτιαχνει αυτο?????
-
καλη τυχη σε ολους μας παιδια!!!!!!!!!!!